Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:Ohoho ale się u styczniówek ruszyło
jedna za drugą się rozpakowują
ciekawe jak to u naas będzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 11:09
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja właśnie zakupiłam polecany przez Was termometr, kupiłam zielony i do tego zestaw kubków na pokarm do przechowywania w lodówce i zamrażarce
poszukałam na różnych stronach ale najtaniej tam gdzie link wrzuciłyście.
Gosha kupuj kurtkę! Fajna i na pewno przyda się po ciąży bo fason taki jak parka i z regulacją
Nie chciałam Ci już głowy siostrą zawracać przy tych Twoich przejściach cukrzycowych, zadzwonię do niej i życzenia złożę po prostu -
Lali wrote:Ja licze ze mi zrobia cc tydzien przed terminem
Fasia ale masz super tyle rzeczy dostalas -
nick nieaktualnyLiloe polecam tkane ze splotem skośnokrzyżowym. Obczytałam się przed zakupem sporo bo dostaliśmy od Mikołaja
Ja zamówiłam na stronie firmy Lennylamb. Polecana polska firmaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 11:16
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiloe my oboje mamy w okolicach 170cm i doradziła nam położna od chustowania i kobietka a Lennylamb rozmiar L. U Was duża różnica wzrostu ale wydaje mi się, że właśnie L byłoby super ok czk 4.6 metra. Ja mam bawełnianą z domieszką włókna bambusowego. Ważne żeby ten splot był on daje elastyczność ale i wytrzymałość, pozostałe parametry to już dowolność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 18:53
-
nick nieaktualnyFasia super musisz mieć znajomych ze tyle rzeczy ci po dawali extra .Mam nadxieje ze to zaufani znajomi i ze dupy ci nie obsmarują ,moja siostra dostala dawno temu cos od przyjaciolki najlepszej tezvsporo jej nadawala to wiesz co franca zrobila dupe mojej siostrze obrobila do innych ludzi
przykre siostra wszystko jej oddala i powiedziala zeby w dupe sobie to włozyla co dostala od niej
taka przyjaciolka dobra byla .
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Powiedzcie mi dziewczyny jak jest z jasnymi wózkami, bo te jedo jasne śliczne ale czy funkcjonalne??http://allegro.pl/mega-zestaw-wozek-jedo-fyn-memo-2w1-spiwor-i4924382361.html?no-rwd=1
-
nick nieaktualnyHwesta jasny kolor ladny ale moze byc brudzący chyba ze bedziesz pilnowac by nikt brudnymi lapskami nie dotykal go i przecierala wrazie pobrudzenia w deszczową chlape.Ale jadne ladne są zwlaszcza w sezonie wiosenno letnim sloneczko swieci
.Ja tez zastanawiam się czy nie kupie innego koloru bialo szarego:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, dziewczyny! Ostatnio sypiam do 11 i później muszę was nadrabiać.
Fasia, ale super masz koleżankę! U mnie też większość znajomych zostawia dla drugiego dziecka albo juz sprzedała od razu. Chociaż jedna pożyczy mi huśtawkę.A z drugą będę rozmawiać czy nie pożyczyłaby tego fotelika/nosidełka na pierwsze miesiące, tylko nie wiem czy jeszcze nie sprzedała. No i od kuzynki rzeczy, więc jakoś to będzie, bo finansowo krucho coś. Chyba czas w końcu poważnie przemyśleć listę wyprawkową, pooznaczać co może dostanę i najpotrzebniejsze, co trzeba kupić na już.
Powiedzcie, kiedy wy przyjmujecie żelazo? Bo ja biorę od dzisiaj i na opakowaniu jest, żeby brac przed śniadaniem lub w trakcie. Za to na necie wyczytałam, że najlepiej na czczo, bo przy posiłku słabiej się wchłania. I żeby nie łączyć z lekami na tarczycę, bo wtedy L-tyroksyna się słabiej wchłania. Więc na czczo brać, żelaza nie mogę, bo biorę wtedy Euthyrox. Z kolei wieczorem łykam kleik z siemienia, który też ostabia wchłanianie. To co, między posiłkami to żelazo brać, jak myślicie?
A, Kwiatku, podałabyś link do tych pojemników na mleko? Bo gdzieś mi umknął.
Liloe, a powiedz czy te Jedo Fyn Memo i JEdo Fyn 4ds to to samo czy zupełnie inny model, bo ludziska na olx raz piszą Memo 4ds, raz samo memo a raz 4ds i już zgłupiałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 14:01
Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Mam dzisiaj jakoś gorszy dzień, dosłownie wszystko mnie boli, nawet tyłek, jak chodzę.
Fasia super prezenty dostałaś, ja to nawet nie mam ci liczyć na nic takiego. Co prawda mija szwagierka ma sporo rzeczy po swoich córkach, niektóre nawet całkiem fajne, ale nawet nie wspomina że mogłaby mi coś pożyczyć, a jak ją coś kiedyś napomknełam, to udała, że nie słyszy
No ale nic na szczęście stać nas na to, żeby kupić to co potrzebneFasia lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Powiedzcie, kiedy wy przyjmujecie żelazo? Bo ja biorę od dzisiaj i na opakowaniu jest, żeby brac przed śniadaniem lub w trakcie. Za to na necie wyczytałam, że najlepiej na czczo, bo przy posiłku słabiej się wchłania. I żeby nie łączyć z lekami na tarczycę, bo wtedy L-tyroksyna się słabiej wchłania. Więc na czczo brać, żelaza nie mogę, bo biorę wtedy Euthyrox. Z kolei wieczorem łykam kleik z siemienia, który też ostabia wchłanianie. To co, między posiłkami to żelazo brać, jak myślicie?
Mi lekarz milion razy powtarzał, że mam brać wszystkie witaminy razem z posiłkiem bo inaczej się nie wchłoną, albo tylko w małej części. Dodatkowo, żeby cała operacja miała sens, posiłek musi być enzymatyczny czyli ma zawierać jakieś warzywa. Dodatkowo powiedział, że sok ze świeżo wyciskanych pomarańczy czy grejfrutów poprawia wchłanianie żelazaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 14:06