Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie:) szyja długa! 53 mm:)
Moja cora pozostaje cora:)
Ma już kilogram:)
Wszystko dobrze:)
Fasia wózekna prawdę
Rudzia zobaczysz że przed porodem dostaniesz te wszystkie rzeczy:)
Koleżanki na pewno myślą że jeszcze masz czas i nikt nie przypuszcza że my dużo wcześniej wszystko możemy skompletować
A teraz spadam na domowke:)shimmer_lip, Fasia, sylvia007, hwesta, mimka84, liloe, Ida, Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Sylvi sliczne, dwa pierwsze pajacyki tez mam dla malej krolewny:) a ile kosztuja te body w promocji?
Super są te rzeczy. Chętnie bym pojechała do dużego tesco, bo dzisiaj byłam w takim mniejszym i tych rzeczy to już niewiele.Lali, Fasia lubią tę wiadomość
-
Kluska, ja do tej pory miałam w głowie tylko i wyłącznie Jedo Fyn Memo ale właśnie siostra męża kupiła Baby designe Lupo i powiem Ci, ze chyba zmienię zdanie. Bardzo mi się ten wózek podoba, stoi u nas w domu zresztą bo nie ma go gdzie chwilowo trzymać i dość solidnie się nim pobawiłam. W prownaniu do Jedo to wszystkie mechanizmy (wpinanie, wypinanie gondoli, spacerówki) chodzą dużo lżej. Jedyne co to budka w gondoli rozkłada się głośno i ciężko ale to pewnie z czasem się wyrobi i będzie chodzić bardziej gładko. W Jedo bardziej mi sie podoba za to budka w spacerówce która można bardzo mocno przedłużyć i jak położysz dziecko na płasko to przykryć je praktycznie po same nóżki, w Lupo tego nie ma.
Podsumowując my się chyba zdecydujemy na Baby Desig Lupo Dotty - czyli to samo ale z nowymi materiałami (nie chcę takiego samego jak szwagierka a z tych Lupo podstawowych tylko ten szary co ona wzięła mi się podoba). Wyjdzie drożej ale dziadkowie dają na wózek 2000 wiec się spokojnie zmieścimy.kluska lubi tę wiadomość
-
Mimka ja też już na nic od nikogo nie liczę. Umiesz liczyć, licz na siebie w moim wypadku się sprawdza niestety.
Iwonka wczoraj miałaś doła zakupowego? Miniesą takie dni, że człowiek jest jakiś bezdecyzyjny. Ja też ostatnio miałam takiego doła, ze nawet sobie trochę powyłam
a dziś jest git
Gosha bo my dbamy żebyś jadła coś normalnego a nie jakieś dziwolągi, no i ciężarówka głodna to ciężarówka nieszczęśliwa i zemdlona więc wieszi kurtka przezajebiaszcza
Weronika ja byłam u dentysty i jedyne co powiedziałam od progu to, ze jestem w ciąży. Ja też sobie nie dam zajrzeć do gęby bez znieczulenia i już lekarz wiedział co ma robić. Z tego co rozmawiał z asystentką to znieczulenie dla ciężarnych jest bez adrenaliny. Tak przynajmniej między sobą mówili. A działa normalnie
Fasia cudny ten wózek, seriono i super koleżanka z Twojej koleżanki
Aaa bym zapomniała Sylwia piękne ciuszkijak kupiłam w tesco czapeczkę do kompletu do tego zajączka
sylvia007, mimka84, Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Fasia tak na prawde masz juz wiekszosc najdrozszych rzeczy
a powiedz jak ta kolezanka i jej synek??
Dziękuję, że pytasz. Jest ciężko. Powiedziałabym nawet, że bardzo ... Radzi sobie, bo w zasadzie nie ma innego wyjścia. Mały jest taki żywy i radosny, że gdyby nie coraz bardziej łysa główka i taka papierowa, blada cera to byś nie powiedziała, że jest chory. Jeżdżą co kilka tygodni na kolejne sesje chemioterapii. Rozsyłamy dokumentację po świecie - Stany, Meksyk, Niemcy, Hiszpania i czekamy wciąż na jakieś informacje. W poniedziałek kolejny tomograf komputerowy żeby sprawdzić czy guz, który się odnowił może pod wpływem chemii zniknął, czy są kolejne.. No i tak mija miesiąc za miesiącem .. -
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Fasia w glowie sie to nie mieści przez co ona przechodzi, stracila meza, synek chory
ehhh gdzie tu sprawiedliwosc? Oby wygrali ta walke...zycze im tego z calego serca!
Dziękuję! Dla nas to jest wciąż jak jakiś sen .. Nie rozumiem jak to się dzieje, że na jednego człowieka spada tyle cierpienia, tyle zła i niesprawiedliwości. I to na tak dobrego człowieka jakim Ona zawsze była... Pewnych rzeczy nie da się pojąć..
Nie bierzemy żadnej innej opcji pod uwagę niż ta, że mały wyzdrowieje. Nie chcę myśleć co się stanie z Nią jak jego zabraknie .. To zbyt dużo jak na jedną osobę
To wszystko co działo się przez ostatnie dwa lata (wtedy kiedy Jej mąż zachorował na raka) bardzo przewartościowało moje życie. Śmierć mojej Mamy 14lat temu również ale wtedy byłam mniejsza, mniej o świecie wiedziałam .. Teraz znów patrzę na wszystko inaczej tylko szkoda, że poprzez takie tragiczne doświadczenia ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 18:04
-
Dziewczyny straszne to jest
ale ja mam taką osobistą teorię, że jak już jest tak ch***wo to znaczy, że teraz już będzie coraz lepiej bo ciągle źle być nie może!!!
Zmienię trochę temat
Czy wszystkie pieluchy dada są takie słodkie???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbc8eba50fb1.jpgFasia, mimka84, Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adk ja też tak nagle zmieniłam zdanie co do wózka. Mam zamiar zakupu dokonać na koniec miesiąca lub z początkiem lutego, zobaczymy co do tego czasu
Mogłabyś sprawdzić czy w tym wózku co stoi u Ciebie jest taki stabilizator gondoli. Znajduje się pod budką i opiera się o stelaż z przodu. Mnie zdecydowanie właśnie on przekonał, inne gondole po prostu latają przy nierównej nawierzchni a my mamy w planach budowę i dużo pewnie latem będziemy przebywać na działce w lesie. Bardzo fajnie stabilizuje gondolę. No i składa się do małych rozmiarów. Jak dla mnie super.
Sylwia a za ile te pajace. Są cudne.
Fasia zazdroszczę Ci Twoich znajomości. Wiele naszych znajomych ma dzieciątka w wieku ok 1,5 roku i nikt nam nic nie zaproponował. Nawet siostra mojego będzie rodzić teraz ale już zapowiedziała, że ciuszki będę mogła od niej ODKUPIĆ. Niech sobie w buty wsadzi.shimmer_lip, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ROBOTKA - skąd Ty masz taką długą szyjkę ??? Nie nadajesz się do nas
Shimmer - własnie tak myśleliśmy jak G. zmarł zostawiając 2 letnie dziecko i żonę, nie mając nawet 30 lat - że gorzej już być nie może, a tu 5 miesięcy później powtórka z rozrywki? Oby to już było ostatnie i najgorsze co ich w życiu spotyka !
Pieluszki czaderskie !! swoich nie rozpakowywałam więc nie wiem jak wyglądają
LILOE jaka wiedza na temat wózków. Wow!
Kluska wiesz, ja jestem w stanie zrozumieć jak ktoś wydaje kupę kasy na rzeczy dla dziecka, a później miałby to wszystko oddać za darmo to może nie jest do końca fajne. Ja mam kilka bliskich memu sercu osób, którym dałabym wszystko co mam po dziecku ale dalszym osobom pewnie byłabym mniej chętna. To też zależy czy rzeczy ktoś kupił czy dostał. Tak czy siak fajnie jest dostawać
-
Masz rację liloe co do tej regulacji gondoli. Małe szanse żeby nie obudzić dziecka przy tej operacji. My mamy mały bagażnik w focusie 3 drzwiowym i jeszcze koło zapasowe w bagażniku. Znów siedzisko będę wyjmować co spacer bo stelaż sostanie na dole, mieszkamy obecnie w bkoku na 3 piętrze. Jutro jeszcze raz przyjrzę się Jedo Fyn są akurat w sklepie koło mnie.
-
kluska wrote:Adk ja też tak nagle zmieniłam zdanie co do wózka. Mam zamiar zakupu dokonać na koniec miesiąca lub z początkiem lutego, zobaczymy co do tego czasu
Mogłabyś sprawdzić czy w tym wózku co stoi u Ciebie jest taki stabilizator gondoli. Znajduje się pod budką i opiera się o stelaż z przodu. Mnie zdecydowanie właśnie on przekonał, inne gondole po prostu latają przy nierównej nawierzchni a my mamy w planach budowę i dużo pewnie latem będziemy przebywać na działce w lesie. Bardzo fajnie stabilizuje gondolę. No i składa się do małych rozmiarów. Jak dla mnie super.
Sylwia a za ile te pajace. Są cudne.
Fasia zazdroszczę Ci Twoich znajomości. Wiele naszych znajomych ma dzieciątka w wieku ok 1,5 roku i nikt nam nic nie zaproponował. Nawet siostra mojego będzie rodzić teraz ale już zapowiedziała, że ciuszki będę mogła od niej ODKUPIĆ. Niech sobie w buty wsadzi.kluska lubi tę wiadomość