Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaAlvi wrote:Mi lekarz milion razy powtarzał, że mam brać wszystkie witaminy razem z posiłkiem bo inaczej się nie wchłoną, albo tylko w małej części. Dodatkowo, żeby cała operacja miała sens, posiłek musi być enzymatyczny czyli ma zawierać jakieś warzywa. Dodatkowo powiedział, że sok ze świeżo wyciskanych pomarańczy czy grejfrutów poprawia wchłanianie żelaza
A że cytrusy to wiem, generalnie wit. C.Ale na przykład nabiał i rzeczy mączne osłabiają wchłanianie żelaza, więc przy płatkach na śniadanie bez sensu. Witaminy ogólne to wiadomo, że lepiej przy posiłku i do tego przy jakimś tłuszczyku, żeby się te rozpuszczalne w tłuszczach ładnie wchłonęły.
-
nick nieaktualnyJa mam chyba jakiegoś szpiega na komputerze
Pisałam że koleżanki nie są skore do dawania - właśnie dzwoniła koleżanka i spytała się czy chce podgrzewacz Tommee Tippee, wanienkę profilowaną, kombinezon i ubranka. Jestem w szoku w poniedziałek po to jadę
Fasia, kluska, Robotka1, sylvia007, liloe, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam z oglądania wózków. W jednym ze sklepów Pan zupełnie zawrócił mi w głowie wózkiem Baby Design Lupo. Jest cudny i chyba stał się nr 1 na mojej liście. Powiedzcie słyszałyście coś o tym modelu ?
Teraz zabieram się do czytania żeby Was nadrobić. -
Krysti wrote:Hwesta jasny kolor ladny ale moze byc brudzący chyba ze bedziesz pilnowac by nikt brudnymi lapskami nie dotykal go i przecierala wrazie pobrudzenia w deszczową chlape.Ale jadne ladne są zwlaszcza w sezonie wiosenno letnim sloneczko swieci
.Ja tez zastanawiam się czy nie kupie innego koloru bialo szarego:)
Krysti, to moja najlepsza przyjaciółka więc nie ma obawy, że zrobiła coś nieszczerzeChciała to wszystko oddać potrzebującym ale w sumie uznała, że może nam się cos przyda no i to co potrzebowaliśmy to wzięliśmy
Ona już dzieci mieć nie będzie .. Pisałam Wam, że Jej mąż zmarł w maju, a teraz synek 2,5 letni ma nowotwór .. Po prostu te rzeczy są dla Niej zbędne .. A my skorzystamy, to ogromna pomoc dla NasKrysti lubi tę wiadomość
-
Wózek, który wczoraj dostaliśmy. Kolor mamy grafit+pomarańcz. W zestawie gondola, spacerówka, torba, osłona na komary i przeciwdeszczowa. Chyba nie najgorszy?
tu link do allegro :
http://allegro.pl/wozek-fenix-3w1-gleboki-spacer-fotelik-promocja-i4942882189.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 16:00
Militta110816, Rudzia, hwesta, shimmer_lip, sylvia007, KasiaKwiatek, Ida, Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Powiedzcie mi dziewczyny jak jest z jasnymi wózkami, bo te jedo jasne śliczne ale czy funkcjonalne??http://allegro.pl/mega-zestaw-wozek-jedo-fyn-memo-2w1-spiwor-i4924382361.html?no-rwd=1
śliczne są te jasne wózki, ale wydaje mi się że nie są funkcjonalne. Ja bym wybrała jednak ciemniejszynp. granatowy
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
właśnie jedna znajoma ma czarny wózek i na nim nic nie widac
druga ma jasną oliwkę i nie potrafi doprać zabrudzeń. Wiadomo, że różni ludzie i różnie dbają o wózki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 17:02
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Fasia wrote:Wózek, który wczoraj dostaliśmy. Kolor mamy grafit+pomarańcz. W zestawie gondola, spacerówka, torba, osłona na komary i przeciwdeszczowa. Chyba nie najgorszy?
tu link do allegro :
Fasia lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Fasia właśnie wróciłam i jeszcze nie nadrobiłam ale wózek jest piękny!!! i taki nowoczesny
Dziękujęnikt nic nie pisze to pomyślałam, że brzydactwo
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Mi tez trzy kolezanki obiecaly ubranka a wyszlo tak ze wszystkie sama musialam kupic
ja sie tez nie upominalam, bo po co.. jakby chcialy to by daly nie? Poradzilam sobie bez nich
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi nikt nic nie obiecywał. W zasadzie niewiele osób nadal wie o ciąży. Moja przyjaciółka nic nie mówiła np o wózku, bo wiedziała, że mamy. Ostatnio go rozpakowaliśmy no i jakos bardzo zachwyceni nie byliśmy ale wiecie - dostaliśmy, wózek jak to wózek szału nie było ale jakiś szpetny też nie więc uznaliśmy, że zostawimy a później zainwestujemy w spacerówkę. Wczoraj jakoś tak wyszło spontanicznie z tym wózkiem i innymi rzeczami
)
Fajnie jak się coś od kogoś dostaje. Jak patrzę na koszty tych rzeczy to doceniam to jeszcze bardziej i przestaje mi przeszkadzać, że coś nie jest nowe, że sama sobie tego nie wybrałam itd. Wiadomo, że człowiek chciałby wszystko nowe, ładne i wybrane w zgodzie z własnym gustem ale niestety mamy na głowie kredyt, remont no i dziecko w drodze więc jestem ogromnie wdzięczna za wszystkie dary