Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróciłam i uprzejmie donoszę, że zakupiłam tą piłę
przyda się nawet po porodzie, będę się na niej bujała z synciem.
Chciałam jeszcze zwrócić Waszą uwagę na sportowe staniczki z Lidla. Własnie taki jeden kupiłam ( Fasia pisałaś, że masz taki sportowy) i powiem Wam, że jest suuuper :)Normalnie trzyma moje piersi w ryzach !
Hwesta - ja na Twoim miejscu wynajęłabym taką Panią. To dla Twojego komfortu psychicznego. delikatnie powiedziałabym mężowi, że sprząta doskonale a ta Pani potrzeba jest do ostatecznego szlifu, którego on jako mężczyzna niekoniecznie musi umieć zrobić
Haneczka coś Ci chyba zjadło kawałek o rękach??
mimka84 - ja też dzisiaj 29 zaczynamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 11:40
mimka84, Fasia, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Nie straszcie
Jutro mam wizytę. No miałam te bóle cały wieczór wczoraj i w nocy aż mi przeszkadzały zasnąć. I takie uczucie kłucia jakby w pochwie. Ale do tej pory z szyjką nie miałam żadnych problemów. Zamknięta, długa. Więc nie chcę wpadać w panikę. Poczekam do jutra na wizytę i wszystko będzie jasne.
-
Bambi85 wrote:Justinka powodzenia na wizycie, wlasnie ostatnio sie zastanawialam co tam u Ciebie i jak Twoja szyjka , ja dopiero ide do gina za tydzien, ale juz mam niepokoj.
nie mogę się doczekać jak zobaczę dzidzię, ale najbardziej tego właśnie jaka długo jest szyjka... byle by była zamknięta... no a jak nie to się już od 3 tyg nastawiałam że czeka mnie ten krążek, bo tak gin mówiła jeśli szyjka się skróci... mam tylko nadzieję, że założą i nie zostawią w szpitalu?
-
haneczka wrote:Pewnie macie rację. Już się uspokajam
W takim razie życzę Wam, żebyście też skurczów nie miały.
Lali, mam nadzieje, że u Ciebie tylko fałszywy alarm. Powiedz co i jak po wizycie.
ręce. Bez względu na ich ułożenie. Trochę mnie to martwi. Ale żadna z Was o tym nie piszę, więc pewnie jestem osamotniona w tym problemie...
Ja idę do lekarza jutro i powiem o mojej dolegliwości. Otóż od 3 nocy puchną mi przez sen ręce i dłonie do tego stopnia, że palców nie mogę zgiąć. Nogi nic, tylko
CzaryMary, rewelacyjny ten filmik, co wrzuciłaś. Włączam następne. Aż się wzruszyłam przy kąpieli. Pomyśleć, że za 3 miesiące sama będę miała na rękach takie maleństwo
P.S. Ja nie wiem, o jakich ty ptasich mleczkach mówisz, wyglądacie z dzidzią kwitnąco.
Misia też śliczny brzuszek i szczuplutka. Same śliczne mamusie kwietniowe.
Poplątało się zdanie, który napisałam. Miało być tak:
Ja idę do lekarza jutro i powiem o mojej dolegliwości. Otóż od 3 nocy puchną mi przez sen ręce i dłonie do tego stopnia, że palców nie mogę zgiąć. Nogi nic, tylko ręce. Bez względu na ich ułożenie. Trochę mnie to martwi. Ale żadna z Was o tym nie piszę, więc pewnie jestem osamotniona w tym problemie... -
Cześć laski
Dziewczyny śliczne brzuszki
Mimka jakiś czas temu był nawet wywiad z lekarzem w ddtvn i właśnie rozmawiali o wazektomi.. Myślę, że na yt znajdziesz ten odcinek. Było też małżeństwo, mężczyzna po zabiegu i bardzo chwalili. Z tego co pamiętam to facet zaraz po zabiegu wrócił samochodem do domu i nic nie czuł, tzn zero bólu.CzaryMary, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:To fajną cenę znalazłaś, mąż 2 lata temu dał 308 zł
już wtedy wiedziałam, że zamawiając gdzieś byłoby taniej o co najmniej 50 zł, no ale mus to mus... wcześniej męczyłam się takim starym ręcznym aptecznym laktaotrem, porażka... stwierdziłam że to nie ma sensu i wysłałam męża po laktator
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 11:44
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Poplątało się zdanie, który napisałam. Miało być tak:
Ja idę do lekarza jutro i powiem o mojej dolegliwości. Otóż od 3 nocy puchną mi przez sen ręce i dłonie do tego stopnia, że palców nie mogę zgiąć. Nogi nic, tylko ręce. Bez względu na ich ułożenie. Trochę mnie to martwi. Ale żadna z Was o tym nie piszę, więc pewnie jestem osamotniona w tym problemie...
ojjj to koniecznie zgłoś to do lekarza. Ciśnienie masz ok?
Gosha - no jak po wizycie kobieto?? -
Haneczka a bierzesz coś na te bóle ?? Jakiś magnez ?? Ja po Twoim opisie już bym była na IP albo po kosultacji z lekarzem ... To, że do tej pory nie miałaś problemów z szyjką nie znaczy, że nagle się one nie pojawią. Broń Boże nie chcę straszyć ale różnie może być, a takie bóle wg mnie są niepokojące i wymagają konsultacji
A co do puchnięcia palców to może zbyt mało wody wypijasz w ciągu dnia ? Ja zawsze miałam problem z parówkowymi paluszkami jak mało piłam. Odkąd znika średnio 1,5 litra wody plus inne płyny problem zniknął
Justinka no to u mnie jest jakaś masakra z tym ZUSem !! Jeszcze tyle nie czekałam a świadczenia mam wypłacane od września .. ehhh
CzaryMary sportowy stanik rządzi !!czasem w nim z domu wychodzę, ba zazwyczaj
no chyba, ze idziemy w odwiedziny do rodziny czy znajomych to ubieram zwykły biustonosz, a tak to śmigam w tym sportowym
wygoda ogromna!
CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Haneczka - Ja bóle podbrzusza też mam. Same podbrzusze brzuch nie jest twardy,nie czuje to jako skurcz tylko taki średni ból jakby okresowy albo by mnie coś tam cisło? zazwyczaj trwa albo kilka h albo dzień a na drugi już jest okej
Fasia - Ty chociaż dostajesz kaske ,która Ci się należy a ja? od połowy września ma mi wypłacać zus.Do dzisiaj nie ma nic ani grosza,bo mi się nie należy przez porąbanych ludzi.W zusie jestem na umowie zlecenie a ja pracuje na umowe o prace na czas określony i szefostwu ani księgowym nie chce się tego załatwić i zmienić a na doradce mnie nie stać...a oni ,że ja małolata mają mnie gdzieśWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:09
-
Ja po wizycie.
Moje maleństwo wazy 1240lekarz mówi ze idealnie.
Skurcze ktore miałam tak bolesne ze mnie budziły to przepowiadające... Szyjka długa jak u łabędzia 42 mm i dopatrzył sie 1 mm rozwarcia
Obrócony tyłkiem nie chciał nic pokazać za bardzo, no i siedzi mi tej szyjce, dosłownie widziałam jak podskakuje i mi tam nogi wciska, stad te bóle i uczucie jskby miało mi cos wyjsć.
Lekarz mówi ze mu daje czas do 33 tyg żeby sie obrócił, potem mówi ze to sie zadko zdarza. W takiej sytuacji czeka mnie cesarka... Buuumimka84, CzaryMary, Bambi85, Eweliśka, liloe, Angela89 lubią tę wiadomość
-
MłodaDama od września nie dostałaś kasy ?! O matko !! No chyba bym ich tam rozniosła !! Nie możesz zrobić jakieś afery w pracy żeby to załatwili w ZUSie albo niech Ci powiedzą jakie dokumenty do ZUSu trzeba donieść żeby w końcu mogli Ci wypłacić świadczenie i idź do załatw. To są jakieś żarty
Co za popier** system ...
Gosha - ależ wielkoludek z tego Twojego MaleństwaDo 33tc jeszcze troszkę więc jest szansa, że się obróci jak trzeba
)) ja też mam wrażenie, że mi dziecko wyleci, szczególnie jak jestem w wc i on mnie jeszcze wtedy kopie, no chore uczucie