Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda mowilam,ale zrobiliśmy z mężem bilans plusów i minusów
i zdecydowanie jest więcej minusów jej przyjazdu niz plusów, my generalnie mamy ze sobą taki... hmm gryzliwy kontakt
czasem rozmowa przez tel to za dużo i dla mnie i dla niej. ustalilam z mezem,ze on będzie sprzatal- czyli to w czym mogłaby pomoc mama, będzie szykowal obiady... a i tak rzeczy typu lekarz, wyjscie na zakupy musiałabym z mezem,bo moja mama nie ma prawa jazdy i nie może nic dźwigać powyżej 2-3 kg,wiec zakupy i tak online by były
Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:A mi kostki u nóg pod koniec dnia znikają
Dziś postanowiłam zdjąć pierścionek i obrączkę, bo straszą mnie, że mi wrosną w palce ;p Ciężko było, nie zdawałam sobie sprawy, że mi dłonie tak spuchły
ale w buty wchodzę .Pod koniec ciazy co to bedzie hihi
-
nick nieaktualny
-
Haneczka co do łykania magnezu to trzeba to robić regularnie żeby były efekty, a nie od czasu do czasu, bo to nic nie da. Akurat jeśli o magnez chodzi to potwierdzą to dziewczyny, że bardzo pomaga na skurcze i bóle brzucha także jak najbardziej możesz zacząć łykać. Ja ze swojej strony polecam Asmag
mimka84, haneczka, Rudzia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa 19 wyniki echa serca bede miec i hoktera ciekawe co mi powie lekarz czy Cc czy natural
moje serce porodu naturalnego moze nie wytrzymac ,boje się .Wiecie co przyznam się do czegos ! Ostatnio mialam dola przez te serce i się balam do mojego powiedzialam ze jak umre przy porodzie to ma Ignasia chować
ja wariatka jestem naczytalam się glupot ze kobiety z problemami sercowymi dzieci rodzily i umieraly i tez znam jednego faceta historie tu z Aberdeen polaka zvdwojką dzieci tu przyjechal moj R mi mowil a ja pytam a zona gdzie a moj mowi ze przy porodzie odeszla
cizes zaraz o sobie glupia pizda pomyslalam
-
Krysti, u mnie neurolog zdiagnozował zespół nerwu bocznego uda. Ucisk macicy na pachwinę i na nerw. Stąd uczucie drętwienia z boku nogi podczas snu. Najpierw się nasilało, a od jakichś 2 tygodni zniknęło. Teraz mały wciska się w coś innego najwyraźniej.
Brzucholek masz zgrabniutki.
Mój z kolei odstaje jak piłka i mam tą śmieszną kreskę na całej długości.
Ale widzę, jak rośnie teraz z dnia na dzień wręcz. Ciekawe ile waży mój wielkolud. We wtorek mam USG w luxmedzie, bo na połówkowym mój świetny gin z NFZ zapomniał zmierzyć obwód brzucha i nie wyszła waga dziecka. A, że mało przytyłam do tej pory to lekarz w luxmedzie zlecił mi powtórzyć usg. Ja się tam cieszę. Podglądnę swoją rybkę, jak pływa.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti tak. W wieku 13 lat wykryli u mnie tachykardie i niedomykalność zastawki serca.Miałam też nadciśnienie ale po 1,5 roku brania leków unormowało się
Ale wady zostały i co roku je kontrolowałam ale ostatnio zaniedbałam i ostatnio byłam latem 2012 heh a teraz ginka dała mi skierowanie by skontrolować co i jak porobic badania i musze dowiedzieć się czy nie ma jakiś konkretnych wskazań do porodu cc czy sn czy jakieś inne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:08
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Krysti, u mnie neurolog zdiagnozował zespół nerwu bocznego uda. Ucisk macicy na pachwinę i na nerw. Stąd uczucie drętwienia z boku nogi podczas snu. Najpierw się nasilało, a od jakichś 2 tygodni zniknęło. Teraz mały wciska się w coś innego najwyraźniej.
Brzucholek masz zgrabniutki.
Mój z kolei odstaje jak piłka i mam tą śmieszną kreskę na całej długości.
Ale widzę, jak rośnie teraz z dnia na dzień wręcz. Ciekawe ile waży mój wielkolud. We wtorek mam USG w luxmedzie, bo na połówkowym mój świetny gin z NFZ zapomniał zmierzyć obwód brzucha i nie wyszła waga dziecka. A, że mało przytyłam do tej pory to lekarz w luxmedzie zlecił mi powtórzyć usg. Ja się tam cieszę. Podglądnę swoją rybkę, jak pływa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Krysti tak. W wieku 13 lat wykryli u mnie tachykardie i niedomykalność zastawki serca.Miałam też nadciśnienie ale po 1,5 roku brania leków unormowało się
Ale wady zostały i co roku je kontrolowałam ale ostatnio zaniedbałam i ostatnio byłam latem 2012 heh a teraz ginka dała mi skierowanie by skontrolować co i jak porobic badania i musze dowiedzieć się czy nie ma jakiś konkretnych wskazań do porodu cc czy sn czy jakieś inne
Też miałam głupawe myśli nie dawno...przeglądałam swoje wyniki badań ,bo mam skserowaną karte pacjenta w domu hehe z lat dziecięcych ... Ale przeszło mi.Skoro nie mdleje nie mam jakiś akcji z sercem muszę dać radęmam nadzieje zobaczymy dzisiaj oby dalej było wszystko wsio
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok uciekam - moja szafa czeka na porządki aby zrobić miejsce na rzeczy dla Julka. Zbieram się za to od ponad miesiąca i chyba ten czas nadszedł
trzymać kciuki proszę!
liloe, Hela85, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość