WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida mowilam,ale zrobiliśmy z mężem bilans plusów i minusów ;) i zdecydowanie jest więcej minusów jej przyjazdu niz plusów, my generalnie mamy ze sobą taki... hmm gryzliwy kontakt ;) czasem rozmowa przez tel to za dużo i dla mnie i dla niej. ustalilam z mezem,ze on będzie sprzatal- czyli to w czym mogłaby pomoc mama, będzie szykowal obiady... a i tak rzeczy typu lekarz, wyjscie na zakupy musiałabym z mezem,bo moja mama nie ma prawa jazdy i nie może nic dźwigać powyżej 2-3 kg,wiec zakupy i tak online by były

Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi kostki u nóg pod koniec dnia znikają :P Dziś postanowiłam zdjąć pierścionek i obrączkę, bo straszą mnie, że mi wrosną w palce ;p Ciężko było, nie zdawałam sobie sprawy, że mi dłonie tak spuchły :O

Agusiek89 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:31

Krysti lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    A mi kostki u nóg pod koniec dnia znikają :P Dziś postanowiłam zdjąć pierścionek i obrączkę, bo straszą mnie, że mi wrosną w palce ;p Ciężko było, nie zdawałam sobie sprawy, że mi dłonie tak spuchły :O
    Ooo ty tez puchniesz ja w kostkach :D ale w buty wchodzę .Pod koniec ciazy co to bedzie hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlodadamo a ty z sercem masz cos!

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka co do łykania magnezu to trzeba to robić regularnie żeby były efekty, a nie od czasu do czasu, bo to nic nie da. Akurat jeśli o magnez chodzi to potwierdzą to dziewczyny, że bardzo pomaga na skurcze i bóle brzucha także jak najbardziej możesz zacząć łykać. Ja ze swojej strony polecam Asmag

mimka84, haneczka, Rudzia, Hela85 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 19 wyniki echa serca bede miec i hoktera ciekawe co mi powie lekarz czy Cc czy natural :) moje serce porodu naturalnego moze nie wytrzymac ,boje się .Wiecie co przyznam się do czegos ! Ostatnio mialam dola przez te serce i się balam do mojego powiedzialam ze jak umre przy porodzie to ma Ignasia chować :( ja wariatka jestem naczytalam się glupot ze kobiety z problemami sercowymi dzieci rodzily i umieraly i tez znam jednego faceta historie tu z Aberdeen polaka zvdwojką dzieci tu przyjechal moj R mi mowil a ja pytam a zona gdzie a moj mowi ze przy porodzie odeszla :( cizes zaraz o sobie glupia pizda pomyslalam :(

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, u mnie neurolog zdiagnozował zespół nerwu bocznego uda. Ucisk macicy na pachwinę i na nerw. Stąd uczucie drętwienia z boku nogi podczas snu. Najpierw się nasilało, a od jakichś 2 tygodni zniknęło. Teraz mały wciska się w coś innego najwyraźniej. :)

Brzucholek masz zgrabniutki.

Mój z kolei odstaje jak piłka i mam tą śmieszną kreskę na całej długości.
    Ale widzę, jak rośnie teraz z dnia na dzień wręcz. Ciekawe ile waży mój wielkolud. We wtorek mam USG w luxmedzie, bo na połówkowym mój świetny gin z NFZ zapomniał zmierzyć obwód brzucha i nie wyszła waga dziecka. A, że mało przytyłam do tej pory to lekarz w luxmedzie zlecił mi powtórzyć usg. Ja się tam cieszę. Podglądnę swoją rybkę, jak pływa. :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowię do mojego ze mi cycki zmalaly :D a on bo ci brzuch urósł hahaha a ja faktycznie :)

hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti takie glupie myśli są normalne. Tyle sie słyszy o komplikacjach okoloporodowych,ze nic dziwnego że nam przechodzą przez glowe

Krysti lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti tak. W wieku 13 lat wykryli u mnie tachykardie i niedomykalność zastawki serca.Miałam też nadciśnienie ale po 1,5 roku brania leków unormowało się :) Ale wady zostały i co roku je kontrolowałam ale ostatnio zaniedbałam i ostatnio byłam latem 2012 heh a teraz ginka dała mi skierowanie by skontrolować co i jak porobic badania i musze dowiedzieć się czy nie ma jakiś konkretnych wskazań do porodu cc czy sn czy jakieś inne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:08

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, nie wolno tak myśleć!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Krysti, u mnie neurolog zdiagnozował zespół nerwu bocznego uda. Ucisk macicy na pachwinę i na nerw. Stąd uczucie drętwienia z boku nogi podczas snu. Najpierw się nasilało, a od jakichś 2 tygodni zniknęło. Teraz mały wciska się w coś innego najwyraźniej. :)

Brzucholek masz zgrabniutki.

Mój z kolei odstaje jak piłka i mam tą śmieszną kreskę na całej długości.
    Ale widzę, jak rośnie teraz z dnia na dzień wręcz. Ciekawe ile waży mój wielkolud. We wtorek mam USG w luxmedzie, bo na połówkowym mój świetny gin z NFZ zapomniał zmierzyć obwód brzucha i nie wyszła waga dziecka. A, że mało przytyłam do tej pory to lekarz w luxmedzie zlecił mi powtórzyć usg. Ja się tam cieszę. Podglądnę swoją rybkę, jak pływa. :)
    Hania ty masz brxuch jak moja kumpela ze Szkocji watku Martusia a syna urodzila 3 700 prawie i gdzie ten szkrabbwvtak szczuplym brzuszku się uchowal to w szoku bylismy haha:) piekny malec <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Krysti, nie wolno tak myśleć!
    Wiem wiem juz tak nie myslę to glupota moja !

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:05

Fasia, Hela85, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Krysti tak. W wieku 13 lat wykryli u mnie tachykardie i niedomykalność zastawki serca.Miałam też nadciśnienie ale po 1,5 roku brania leków unormowało się :) Ale wady zostały i co roku je kontrolowałam ale ostatnio zaniedbałam i ostatnio byłam latem 2012 heh a teraz ginka dała mi skierowanie by skontrolować co i jak porobic badania i musze dowiedzieć się czy nie ma jakiś konkretnych wskazań do porodu cc czy sn czy jakieś inne

Też miałam głupawe myśli nie dawno...przeglądałam swoje wyniki badań ,bo mam skserowaną karte pacjenta w domu hehe z lat dziecięcych ... Ale przeszło mi.Skoro nie mdleje nie mam jakiś akcji z sercem muszę dać radę :P mam nadzieje zobaczymy dzisiaj oby dalej było wszystko wsio
    Ja mam wyniki w normie wszystkie zadne ponizej ani powyzej ,hemoglobina 15 .Co morfologie robilam to super bylo ciekawe jak teraz bedzie bo krew tez mam oddac 19 tego jak na scan bede szla .z sercem trzeba uwazac i kontrolowac racja

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A calcium bierzecie .

• Ida Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zobaczyc kiedy mam szkole rodzenia bodajrze 17 zobacze moze pojde .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok uciekam - moja szafa czeka na porządki aby zrobić miejsce na rzeczy dla Julka. Zbieram się za to od ponad miesiąca i chyba ten czas nadszedł :D trzymać kciuki proszę! :D

liloe, Hela85, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1859 1860 1861 1862 1863 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ