Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Krysti, u mnie neurolog zdiagnozował zespół nerwu bocznego uda. Ucisk macicy na pachwinę i na nerw. Stąd uczucie drętwienia z boku nogi podczas snu. Najpierw się nasilało, a od jakichś 2 tygodni zniknęło. Teraz mały wciska się w coś innego najwyraźniej.
Brzucholek masz zgrabniutki.
Mój z kolei odstaje jak piłka i mam tą śmieszną kreskę na całej długości.
Ale widzę, jak rośnie teraz z dnia na dzień wręcz. Ciekawe ile waży mój wielkolud. We wtorek mam USG w luxmedzie, bo na połówkowym mój świetny gin z NFZ zapomniał zmierzyć obwód brzucha i nie wyszła waga dziecka. A, że mało przytyłam do tej pory to lekarz w luxmedzie zlecił mi powtórzyć usg. Ja się tam cieszę. Podglądnę swoją rybkę, jak pływa.i nawet dala mi miarke bym sobie w domu mierzyla
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti, a u mnie w Obornikach śnieg, mróz i chmurzyska. Za oknem tak samo jak na avatarze już od kilku dni:D Ja wolę takie niebieściutkie niebo i słonko, aż się chce na spacer jakiś wyjść, a tak to zalegam na kanapie cały dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:05
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Mi tez mierzy polozna i w program wpisuje
i nawet dala mi miarke bym sobie w domu mierzyla
buHahahahaale się uśmiałam
Dopiero teraz przeczytałam to.
Dziewczyny zaczynam mierzyć obwód swojej głowy i brzucha, zobaczymy co z tego wyjdzie.Głowa coraz mniejsza, brzuch coraz większy
mantissa, Rudzia, CzaryMary, liloe, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Krysti, a u mnie w Obornikach śnieg, mróz i chmurzyska. Za oknem tak samo jak na avatarze już od kilku dni:D Ja wolę takie niebieściutkie niebo i słonko, aż się chce na spacer jakiś wyjść, a tak to zalegam na kanapie cały dzień.
tu znajomi na snowboard jezdzą za Aberdeen
są normalnie stoki narciarskie . Moj w lutym chce mieczabracvw tutejsze góry bym zobaczyla
zime
-
nick nieaktualny
-
Widzisz Krysti dziękuję Ci bardzo
ale z tą moją figurą to też nie jest tak idealnie, bo mam dość spore uda jak na mnie drobną i niską. Ale każdy ma jakiegoś wrzoda w życiu.
Mój pępek jest już na pograniczu. Z jednej strony już płaski, z jednej jeszcze wklęsły.
Myślę Hwesta, ze dosięgnie to też Ciebie.Ja bym chciała mieć pączka z dziurką do końca
Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość