Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MłodaDamo dziewczyny dobrze piszą - jak się w pon okaże, że dalej sprawa stoi nieruszona to od razu bym albo dzwoniła albo nawet do tej inspekcji się osobiście udała. Nie miałabym żadnych skrupułów! Toż to karygodne żeby tyle miesięcy nie dostawać pieniędzy, bo pracodawca nie zglosił, że masz umowę o pracę? Może wcale tego wcześniej nie zrobił i np składek za Ciebie nie płacił? Już mi się czarnowidztwo włącza
Krysti - wcale tak źle w naszym kraju nie jest żeby od razu pisac, że za marną pensjąCzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam oddział z inspekcji 25 km od domu także jeśli w poniedziałek nie będzie nic a nic w systemie jadę tam z TŻ dowiedzieć się co dalej robić,bo oszaleje.
A powiedzcie mi wiecie może czy jeśli np mieliby już mi wypłacić te pieniądze teraz bądz w lutym wypłaca od razu całość zaległe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 14:14
-
Dzien dobry!!
Za oknem szaro i deszczowobuu..
Wstepnie wybralismy dom
to nasz typ! Cena calkiem przyzwoita, ma 5 sypialni i wbudowany basen na tarasie!piekne duze podworko zazielone z krzewami pieknymi! No i w srodku po remoncie! Zakochaaalam sie!
wystarczy tylko z zewnatrz odmalowac i juz!
dom typowo szwedzki- drewniany
Jeszcze i tsk nic nie wiadomo co i jak bo to wszystko sie ciagnir troche.. i do marca nam moze zejsc..Fasia, Anka1501, CzaryMary, liloe, hwesta, Hela85, Gosha, Krysti, KasiaKwiatek, misia83, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Prawda, w Polsce nie jest źle. Ja nie mogę narzekać
A tak wogóle to umylam włosy przed chwilą i.... TO NIE SĄ MOJE WŁOSY!
Zrobiłam sobie maskę z żółtka i oliwy a później plukanke z octu jablkowego i jestem w szoku! jakie są piękne, gładkie i błyszczące! może są o ton ciemniejsze ale się zakochałam w nich normalnie!!Fasia, Rudzia, Hela85, mantissa lubią tę wiadomość
-
ja na wizycie bylam w poniedziałek maly wazy 1,129 dzisiaj usiadłam i przegladalam rzeczy po oli stwierdziłam ze na56-62ma opor rzeczy 12 kompletow 20 kaftaników 17 pajacy 15 bodow ok 20 spioszkow para czapek wiec nic nie dokupuje może skarpetki bo nie mam
Fasia, Eweliśka, Hela85 lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
MłodaDamo powinno wypłacić Ci wszystko od września ale jak to w ZUSie wygląda to się nie orientuję. W ciąży przysługuje 100% pensji. Nie pomogę dokładnie jak wygląda kwestia wypłaty, bo moje pensje z ostatnich 12 miesięcy były różne i z tego co wiem to oni jakąś średnią wyliczają i na jej podstawie wypłacają kasę
Rudzia dom śliczny !! mozna się zakochać))
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymajcie kciuki zeby wszystko sie udalo i zeby nikt go nie kupil zanim tam pojedziemy obejzec go...ahhh mam nadzieje ze jest taki piekny w realu jak na zdj
hwesta, Fasia, CzaryMary, Anka1501, Krysti lubią tę wiadomość
-
Anka jakie proporcje składników?
8485 - no to ciuszków sporomyślę, że spokojnie na początek starczy. A wózek czerwony jak dla mnie jak najbardziej ok
Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia piękny dom
- zmieniłaś avatara i się zastanawiałam kto ty jesteś
Znalazłam w lumpie kombinezon ciepływięc teraz już nie groźna mi zima
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 14:08
Rudzia, Anka1501, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Rudzia - domek ładny, ale czy drewniany jest ciepły? Bo tam chyba troszkę chłodniej niż u nas.
8485 - a czemu miałby nie pasować czerwony do chłopca?
Jest cieply,nie wiem jak to funkcionuje dokladnie ale tutaj 90% to domy drewniane.. w miastach zaczynaja budowac domy murowane ale tak to wszedzie drewniane.. tu tak jest,jest to najszybszy sposob budowsnia domow..
Fasia lubi tę wiadomość
-
Ida w skandynawii domy drewniane to standard
poza tym drewno jest cieplejsze od betonu
Angela pokaż kombinezonWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 14:09
Hela85, Rudzia lubią tę wiadomość