Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Wiadomo, że chodzi o wymiary plodu a nie nasze
hwesta, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:No tak, ale Krysti dla checy dostała miarkę i śmiesznie wyszło.
ale ze dziecka brxuch i glowe to dopiero teraz się dowiedzialam bo ciemna w tym temacie bylam.Pierwsza ciąza nigdy mnie nie interesowalo jak sprawdzają wage dzidzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to w ogóle wszystko od nowości hihi ,bo młodziutka jestem. Dalej mnie nie które rzeczy przerażają ,zastanawiają ale cóż
dam radę hihi też nie miałam pojęcia o badaniach po co na co , akcesoria dla dzidzi itd jakieś wkładki laktacyjne ło matusiu hihihi
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wyskoczyłam na chwilę na zakupy, dosłownie chwilę i kilka stron do nadrabiania. Zaraz doczytam:)
Jeśli nie oglądałyście wczorajszego odcinka ddtvn o ćwiczeniu z pełzakami, to przesyłam linka. Może którejś z Was też się spodobają ćwiczonka.
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/nadwaga-po-ciazy-i-rozstepy-wpedzily-ja-w-kompleksy,154371.htmlFasia, CzaryMary, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Ja to w ogóle wszystko od nowości hihi ,bo młodziutka jestem. Dalej mnie nie które rzeczy przerażają ,zastanawiają ale cóż
dam radę hihi też nie miałam pojęcia o badaniach po co na co , akcesoria dla dzidzi itd jakieś wkładki laktacyjne ło matusiu hihihi
do poki w ciąze nie zaszlam
-
nick nieaktualny
-
Ja gdyby nie moja siostra, która ma córeczkę 5cioletnią to też bym nic nie wiedziała. A tak to trochę mi łatwiej ogarnąć, bo widziałam jak się opiekuje małą, czego używa i w jaki sposób. Ale i tak gdyby nie internet to chyba skrzyżowałabym nogi i powiedziała "ja nie rodzę", bo nie umiem.
Nie każdy lekarz bowiem odpowiada chętnie na pytania. Ten mój nieszczęsny NFZtowiec to się zawsze tylko spieszy, więc o wszystko pytam wujka google.
Albo biegnę do luxmedu na skargę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:32
Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Ja gdyby nie moja siostra, która ma córeczkę 5cioletnią to też bym nic nie wiedziała. A tak to trochę mi łatwiej ogarnąć, bo widziałam jak się opiekuje małą, czego używa i w jaki sposób. Ale i tak gdyby nie internet to chyba skrzyżowałabym nogi i powiedziała "ja nie rodzę", bo nie umiem.
Nie każdy lekarz bowiem odpowiada chętnie na pytania. Ten mój nieszczęsny NFZtowiec to się zawsze tylko spieszy, więc o wszystko pytam wujka google.
rodzina w Pl w Polsce siory dziedzi male mialy ale ja to szkola dom znôw tak zycie moje w Pl wygladalo .Czasem pilnowalam opiekowalam siè ale wiekszymi dxiecmi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:34
-
nick nieaktualny
-
Hela85 - tak nie dostaje ,bo w systemie w zusie jestem zgłoszona na umowe zlecenie (które miałam ale w styczniu i w lutym) a teraz jestem na umowie o prace ale ten fakt nie jest tam zgłoszony i zus nie może mi wypłacać l4 dopóki tego nie zmienią i nie zgłoszą korekty i nie zaniosa prawidłowego druku no Z-3
Ale dzięki nawet nie pomyślałam o tej inspekcji to będzie dobre jak znowu w poniedziałek okaże się,że papiery dalej nie zmienione.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:39
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny