Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki, ja o 9 dzwonie do lekarza. Krysti piekne te ciuszki które wczoraj kupiłaś. Ja proszek bede używać lovela, z Pola też używałam i po miesiącu kupiłam dzidziusia i jebs jakas wysypka była. Musiałam wrócic do loveli, ale po roku zaczełamprac w naszym proszku a płukałam w takich delikatnych płynach i do dziś nie ma żadnej wysypki.
Wczoraj mąż był w tesco i body na krótki rękaw disneya z kubusiem puchatkiem takie unisex są za 18,60 zł za 5 szt. Dla mnie jak za darmo bo chyba w lumpie były by droższe
Chyba dziś podjade i kupie jeszcze wiekszy rozmiar już na lato.
nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
Weronika przykro mi z powodu glutenu... on w wielu pysznych produktach jest. Przed ciążą byłam na takiej diecie i cięzko było ale rezultaty nieopisane włącznie z samym zajściem w ciążę więc warto. Teraz bywa różnie u mnie z dietą i zdrowie szwankuje, ale gorszy problem to, że odebrałam wczoraj wyniki i mam tę cholerną cukrzycę ciążową i zielona jestem:( Mam wrażenie że wszystko co jem ma za wysoki indeks glikemiczny. Niedługo mam pierwszą wizytę u diabetologa ale jak macie jakieś diety albo zalecenia to chętnie od Was się pouczę do tego czasu bo jak już wiem o chorobie to muszę uważać do czasu tej wizyty kiedy pewnie wytyczne dostane co i jak. Co można jeść bez ograniczeń a czego wcale nie można?
Do tego mój ginekolog przestaje pracowac w przychodni i muszę szukać pod koniec ciąży lekarza prowadzącego. Załamałam się, miałam zaufanie do niego a teraz z moimi problemami których w czasie ciązy było sporo mam nagle iść do kogoś innego:(
Krysti ja pewnie po ciąży tez jakiś ekspres kupie, bo uwielbiam kawę. Niesety w ciąży nawet słaba powoduje, że mam zgagę.
Czy macie jakieś doświadczenia albo słyszałyście coś o wózkach Jedo?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde tesknie za domem w Pl w poprzednim roku zadnego holideya nic nie mialam nawet wakacji bo się latac balam samolotem w ciazy .Auto bedzie w lutym takze luzik wreszcie . Ale odbije w tym roku wakacje w Pl posiedze sobie z Ignasiem w Polsce i z R
-
nick nieaktualnyLali to nic dopiero pare ubranek mamLali wrote:Cześć Dziewczynki, ja o 9 dzwonie do lekarza. Krysti piekne te ciuszki które wczoraj kupiłaś. Ja proszek bede używać lovela, z Pola też używałam i po miesiącu kupiłam dzidziusia i jebs jakas wysypka była. Musiałam wrócic do loveli, ale po roku zaczełamprac w naszym proszku a płukałam w takich delikatnych płynach i do dziś nie ma żadnej wysypki.
Wczoraj mąż był w tesco i body na krótki rękaw disneya z kubusiem puchatkiem takie unisex są za 18,60 zł za 5 szt. Dla mnie jak za darmo bo chyba w lumpie były by droższe
Chyba dziś podjade i kupie jeszcze wiekszy rozmiar już na lato.
tez myslę ze juz na lato bede tez kupować zresztą na ebay nówki licytuje dresiki i ogrodniczki spodenki fajne kompleciki 3
kurde fajnie macie w pl bo tam promocje są zapewne jak bym byla w Pl to juz bym z siostrą jezdzila do J Góry
-
nick nieaktualnyTen co pokazalam expres nie taka cena kosmiczna bo 89£ tylkoNadzieja84 wrote:Cześć Kochane!
Weronika przykro mi z powodu glutenu... on w wielu pysznych produktach jest. Przed ciążą byłam na takiej diecie i cięzko było ale rezultaty nieopisane włącznie z samym zajściem w ciążę więc warto. Teraz bywa różnie u mnie z dietą i zdrowie szwankuje, ale gorszy problem to, że odebrałam wczoraj wyniki i mam tę cholerną cukrzycę ciążową i zielona jestem:( Mam wrażenie że wszystko co jem ma za wysoki indeks glikemiczny. Niedługo mam pierwszą wizytę u diabetologa ale jak macie jakieś diety albo zalecenia to chętnie od Was się pouczę do tego czasu bo jak już wiem o chorobie to muszę uważać do czasu tej wizyty kiedy pewnie wytyczne dostane co i jak. Co można jeść bez ograniczeń a czego wcale nie można?
Do tego mój ginekolog przestaje pracowac w przychodni i muszę szukać pod koniec ciąży lekarza prowadzącego. Załamałam się, miałam zaufanie do niego a teraz z moimi problemami których w czasie ciązy było sporo mam nagle iść do kogoś innego:(
Krysti ja pewnie po ciąży tez jakiś ekspres kupie, bo uwielbiam kawę. Niesety w ciąży nawet słaba powoduje, że mam zgagę.
Czy macie jakieś doświadczenia albo słyszałyście coś o wózkach Jedo?

wklady 4 £ dobry expres jest ja zadowolona zawsze z Dolce Gusto bylam mamie zostawilam w pl ta sobie kawusie pije rózną a ja nie mam
-
nick nieaktualny
-
ale te kapsułki to chyba trochę niezdrowe. Ja jakiś ciśnieniowy ekspres bym wolała.
Niestety z tym cukrem to niefajnie. Trzeba przestawić mózg na inne tory żeby dziecko zdrowe się urodziło bo gdybym miała mysleć o sobie to bym miała w dupie wszystko zarówno moją tarczycę jak i cukrzycę ale dzidzia zmnienia sposób rozumowania.
-
Dzień dobry

Zaraz poczytam co tam u Was od wczoraj, ale najpierw opowiem o wyprawce.
Wczorajsze zakupy na allegro pochłonęły mnie na 4 godziny po czym padłam!
Za ok 250zł kupiłam sobie wyprawkę do szpitala i karmienia (podkłady ginekologiczne, podkłady na łóżko, jednorazowe majty
, wkładki laktacyjne, nakładki silikonowe itp. oraz maluszkowi pieluchy (tetrę, flanelki),ceratki, butelki, gaziki, smoczki, szczoteczki, aspirator i wiele wiele innych. Łącznie 64 sztuki bibelotów.
Dodam, że nie kupiłam nic z kosmetyków czy chemii, przede mną jeszcze kupno drugiego kompletu pościeli, kocyków, ręczników i oczywiście dopełnienie ubrankowej wyprawki nowymi egzęplarzami. Pozostałe mam używane z aukcji i od kuzynki męża.
Nie wspominając o stanikach do karmienia, koszulkach nocnych do karmienia dla mnie.
Czuję, że wydam jeszcze majątek. Też tak macie?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj tez ja juz oczu tylko otwieram i myslęhaneczka wrote:Dzień dobry

Zaraz poczytam co tam u Was od wczoraj, ale najpierw opowiem o wyprawce.
Wczorajsze zakupy na allegro pochłonęły mnie na 4 godziny po czym padłam!
Za ok 250zł kupiłam sobie wyprawkę do szpitala i karmienia (podkłady ginekologiczne, podkłady na łóżko, jednorazowe majty
, wkładki laktacyjne, nakładki silikonowe itp. oraz maluszkowi pieluchy (tetrę, flanelki),ceratki, butelki, gaziki, smoczki, szczoteczki, aspirator i wiele wiele innych. Łącznie 64 sztuki bibelotów.
Dodam, że nie kupiłam nic z kosmetyków czy chemii, przede mną jeszcze kupno drugiego kompletu pościeli, kocyków, ręczników i oczywiście dopełnienie ubrankowej wyprawki nowymi egzęplarzami. Pozostałe mam używane z aukcji i od kuzynki męża.
Nie wspominając o stanikach do karmienia, koszulkach nocnych do karmienia dla mnie.
Czuję, że wydam jeszcze majątek. Też tak macie?
drogo jest w sklepach ja tez szczędzić nie będe na poscieli kocach czy recznikach mam zamiar kupic dobre porzadne .kasa pojdzie nie ma co .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 09:11
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dwupaczki!
Pędzę do lekarza na 10
nie moge sie doczekać kiedy go w koncu znowu zobaczę... W sensie dzidzie...
Trzymajcie kciuki aby cukrzyca była w porę zdiagnozowana i sie nie okazało ze Mały jest juz bardzo Duży
Potem sie odezwę albo jeszcze za chwile gdyby przyszło mi czekać...
Eweliśka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia, haneczka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja jakie masz wyniki krzywej? Ja miałam po 2 h 166
teraz codziennie się kluje, o ile rano jest ok to po posiłku tak ok 120-130,a wczoraj skusilam sie na pizze i 147,ale szybko spadlo. Staram się trzymać diete,ale jeszcze trochę jestem w tym ciemna
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobietki

Haneczka - ależ się obkupiłaś. Ja później przysiądę i tez muszę uzupełnić braki
Eweliśka - za niedługo wybieram się do Lidla i obczaję te piłki
Krysti - fajnie, że u Was niebieściutkie niebo
u nas szaro i buro ale ładny śnieżek sobie leży.
tak jak wczoraj mówiłam dzisiaj zaczynamy nowy tydzień. Czas dla mnie zaczyna pędzić!
Foto z dnia dzisiejszego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:00
Eweliśka, misia83, nick nieaktualny, Gosha, Klaudia90, nick nieaktualny, Fasia, haneczka, mantissa, Rudzia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hej
ja się witam jeszcze z łóżka
świadomość ze gdyby nie zwolnienie to bylabym teraz w pracy za biurkiem jest cudowna
ja juz dzisiaj nospy po tych twardnieniach nie bralam tak jak mi lekarz powiedział sam magnez wystarczy mam nadzieje
u mnie pogoda śliczna śnieg taki świeży leży słoneczko swieci wiec aż humor lepszy się ma
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
U mnie dzień jak codzień
pobudka o 7. Dziewczyny ogarnięte, młodszą zawiozłam, wyszłam z psem od razu bo dziś cieplej więc spacer przyjemny.
Ja też kontroluję czego mi jeszcze brakuje i domawiam. Są to już właściwie pojedyncze rzeczy, no i zaczynają się zachcianki
o których pisalysmy... A to wyszukuję gadżety, a to patrzę na ciuszki choć już mam dużo... Nosi mnie
-
Witam

Dziś u mnie jest niania, więc mam czas dla siebie, ale taki którego nie miałam nawet przez te 2 tygodnie co mąż miał wolne
więc cieszę się 'wolnością'
niestety nie poszaleje, ze względu że muszę leżeć, ale to że nikt nic ode mnie nie będzie chciał przez 3-4h jest bezcenne hehe 
Mąż w Warszawie... ja na 16 mam wizytę... pojedzie ze mną mama, żebym się tak nie stresowała jazdą autem i samą wizytą... po za tym jakoś jestem nastawiona na złe wieści
KASIAB - z czystym sumieniem mogę polecić ten laktator medela Mini Electric, miałam go przy karmieniu synka i ogromnie mi pomógł, więc kup!
Jedynie zapłaciłam za niego bardzooo dużo, ponieważ był kupowany awaryjnie na już na cito był potrzebny, więc mąż pojechał do pierwszego sklepu no i przepłacił... ale co tam, ważne że i teraz go mam
Fasia - oj to strasznie długo Cię trzymają w niepewności, kiedy kaska
ja jestem zła bo liczyłam na nią w tym tygodniu.. a tu dopiero 15.01 i też fundusze się skończyły
remont za 2 tyg a muszę wcześniej to i owo kupić i dupa... czekam na 15...
Weronika - oj nie zazdroszczę tej diety
ale najważniejsze że znasz przyczynę złego samopoczucia.
Lali - ja właśnie w niedziele zajechałam do tesco i obkupiłam małą w sukieneczki, tuniczki a wszystko po 5zł! jak policzyłam to zaoszczędziłam 215 zł, a wydałam 55
fakt wszystko na lato, ale mam
szkoda tylko że nie było pajaców na promocji... a raczej już pewnie wykupione...
A co do proszku od początku prałam w Dzidziusiu i nic synkowi nie było, teraz sporadycznie zdarzy mi się też wyprać, bo jak skończył ok rok to już wrzucałam z naszymi i jasne prałam w dzidziusiu, a ciemne w naszym płynie... teraz też chciałam w dzidziusiu ale nigdzie nie mogę kupić! wszędzie jest Lovela...
CzaryMary - super brzusio, rośniecie!
a i owszem teraz czas będzie pędził... jak patrze że jeszcze 87 dni... a tak na prawdę może być np 80... jej to zaraz przeleci
nick nieaktualny, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Dzień dobry
U mnie dzień jak codzień
pobudka o 7. Dziewczyny ogarnięte, młodszą zawiozłam, wyszłam z psem od razu bo dziś cieplej więc spacer przyjemny.
Ja też kontroluję czego mi jeszcze brakuje i domawiam. Są to już właściwie pojedyncze rzeczy, no i zaczynają się zachcianki
o których pisalysmy... A to wyszukuję gadżety, a to patrzę na ciuszki choć już mam dużo... Nosi mnie 
Kasia - skąd ja to znam. Mnie też dosłownie nosi. Dzisiaj mam ambitny plan przeliczyć garderobę młodzieniaszka. Zobaczymy co z tego wyjdzie...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
HWESTA ja dzisiaj na czczo jak nigdy 76, śniadanie zjadłam jak codzień, 2 cienkie kromeczki chleba z maki orkiszowej (własny wyrób) z olejem lnianym i pomidorkiem i 162!!!! Masakra jakas, a co rano jem to samo, zapijam herbatka Roiboos... To chyba przez nerwy spowodowane wizyta