X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Fasia ja tez od 4 nie śpie...
    mam pytanie czy kupujecie specjalny płyn do mycia butelek i smoczków?
    własnie zrobilam duuze zamówienie na aptekagemini.pl dla mnie i dziecka
    następne będą laktator myśle o Medela mini electric http://www.medela.com/PL/pl/breastfeeding/products/pumping/mini-electric.html
    i niania albo http://wizaz.pl/najlepsze-dla-dzieci/produkt.php?produkt=28
    albo http://www.okazje.info.pl/dd/dla-dziecka/motorola-mbp11.html , http://www.okazje.info.pl/dd/dla-dziecka/motorola-mbp16.html
    jeżeli ktoś ma opinie na temat tych urządzeń to poproszę:)
    miłego dnia!!

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ranking niań:)
    http://kobiety-kobietom.com/zakupy/ranking.php?pr=nianie-elektroniczne

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Ja będę raczej szukała niani w komplecie z monitorem oddechu. Juz wstępnie jedna wybrałam, ale mam linka zapisanego na kompie. Jak wstanę to mogę podesłać. Ja zazwyczaj czytam opinie na ceneo.

Edit. Juz mam to model angelcare AC 401.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 06:52

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :) Tak się przebudzilam i mslę sobie ze jezcze sporo muszę kupic dla Ignaśia z samych ubranek to z 7 par bodów z dlugim i krótkim kaftaniki rajstopki skrpetusie z 10 szt czapeczki ze 3 ,bluzy zapinane ze 2 szt ,kurteczki ze 2 szt ,buciki,dresowe spodnie ze 2szt ,pieluchy 10 szt tetrowych .Do pielęgnacji dobre kosmetyki dla dzidzi tu w uk kupie .Rozek tez kupie bo do szpitala czy w domu się przyda .No tak jeszcze inne rzeczy dojdā .

weronika86, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spac nie mogę ,tez normalnie zasnąc mam problem ,czuwam hihi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 08:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze i jem serek wiejski i chlebek zapijam czekoladą pyszną z mleczkiem :)

mimka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja herbata z cytryna i chleb z pomidorem,czekolade to za 3-4 miesiące sobie wypije...a tak mi się chce!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja herbata z cytryna i chleb z pomidorem,czekolade to za 3-4 miesiące sobie wypije...a tak mi się chce!
    Hwesta a ty czekolady nie mozesz pic bo cukier masz wysoki oh jej .

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Ignas do 3 w nocy koncertowal walil mnie gdzies w głębi nie wyspana jestem i zapewne zaraz spac pojde .

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie!u mnieostatnie dni nie ciekawe..jakies skurcze, bardzo zle samopoczucie, biegunki...no i potwierdzily sie moje obawy...nietolerancja glutenu...od przedwczoraj bezglutenowo i juz dzisiaj obeszlo sie bez biegunki rano D Mialam juz objawy przed ciaza ale na sluzbe zdrowia robia tylko jeden marker, ktorego wynik nie byl oczywisty...zrobilam prywatnie wszystkie 6 markerow na gluten i wyszlo szydlo z worka...w sumie ciesze sie,bo wiem ze juz nie bede sie zle czuc, jak bede jesc to co trzeba...przed ciaza te objawy zwalano na insulinooporonosc...a tu chyba wszystko bedzie wina glutenu...doczytalam tez ze przez gluten tez moze wystapic pcos...takze mozliwe ze znalazlam winowajce...przy karmieniu piersi rowniez musze byc na takiej diecie..zreszta nie planuje juz jesc glutenu wogole, bo za duze ryzyko w ciazy i bez ciazy...Dobrze,ze maz ma leb na karku i on ma celiaklie od dziecka, choc menda je gluten ( i nie przetlumaczysz!)...ale to wlasnie on skierowal moj ton myslenia wlasnie na gluten...najwazniejsze,ze juz wszytsko wiem :D martwily mnie objawy bo identyczne jak na zly cukier ale badania cukru mam idealne, dlatego grzebalam dalej..i nie zaluje..troszke kosztowalo to prywatnie, ale...
    My wczoraj z Sarcia weszlysmy w 28 tydzien i 3 trymestr :D
    Juz pomalu odczuwal duzy brzuch poznymi wieczorami, zaczynaja bolec plecki i piety, ale od razu ide lulu :D
    Dzisiaj wizyta z polozna o 3.15..ma mnie zapisac do szkoly rodzenia, szczepionka na krztusiec, badanie siku i krew...dam znac wieczorkiem co bylo ...namawia mnie na polska szkole rodzenia, ale ja z angielskim nie mam problemu i wolalabym miec po angielsku..wiadomo wzbogacilabym rowniez slownictwo o te, ktorego nie uzywa sie potocznie...no chyba ze przy porodzie bede sie drzec po polsku :D
    Krysti ja rowniez zakupilam proszek fairy i plyn do plukania, ale fakt te ogromne paki sa najbardziej oplacalne...male wychodza strasznie drogo...rowniez little angela asdy ma swietnie opinie a jest polowe tanszy...wszystkich klientek, ktore pytalam o pieluszki..ktore najlepsze..kazda mowila,ze te z aldi..wiec ja tez je sprobuje, tym bardziej ze najtansze na rynku...maz i tak mi zapowiedzial,ze mala bedzie lezec cipka do gory a nie w pamperach :D

Krysti, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    a ja 3 jajka, pomidor i winogrona..zero chlebka...piperzony gluten :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Dzień Dobry :) Tak się przebudzilam i mslę sobie ze jezcze sporo muszę kupic dla Ignaśia z samych ubranek to z 7 par bodów z dlugim i krótkim kaftaniki rajstopki skrpetusie z 10 szt czapeczki ze 3 ,bluzy zapinane ze 2 szt ,kurteczki ze 2 szt ,buciki,dresowe spodnie ze 2szt ,pieluchy 10 szt tetrowych .Do pielęgnacji dobre kosmetyki dla dzidzi tu w uk kupie .Rozek tez kupie bo do szpitala czy w domu się przyda .No tak jeszcze inne rzeczy dojdā .
    ja wlasnie nie wiem co z tym rozkiem..krysti znalazlas gdzies rozek w uk? bo nie moge znalezc...tylko takie opatulacze..

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Expres chcem kupic mam jeden dolce Gusto w Pl u mamy w domu ale tu nie mam i kupuje ten a w pl mam okràgly czerwony.Muszę kupić bo mi brakuje expresu tamten do Pl wywiozlam :/ http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19bbbec67cdc.jpg

weronika86, Lali, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ja wlasnie nie wiem co z tym rozkiem..krysti znalazlas gdzies rozek w uk? bo nie moge znalezc...tylko takie opatulacze..
    Wercia wiesz ze się nad tym nie zastanawialam az popatrze czy tu są zeby nie okazalo się ze mu tu za murzynami jestesmy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia w asda chyba są te poeluchy czy Aldi .Bo juz zgupialam .No ten proszek drogi bardzo jest ,w wiekszym lepiej się oplaca a maly to ze 7 £

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja werka tu nie ma z Pl rozki trza brać:D

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wercia w asda chyba są te poeluchy czy Aldi .Bo juz zgupialam .No ten proszek drogi bardzo jest ,w wiekszym lepiej się oplaca a maly to ze 7 £
    z asdy sa dobre kosmetyki i proszek do prania i plyn do plukania...wszystko marki little angel..a ich oliwka pachnie przecudownie jak takie stare polskie oliwki :D
    w aldim tylko pieluszki :D

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ale jaja werka tu nie ma z Pl rozki trza brać:D
    tak wlasnie myslalam...albo poprosze tesciowa albo bede zawijac w kocyk grubszy i sama rozek zrobie :D

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Môwisz little Angel az zobacze jak bede w asda obczaje dawno tam nie bylam .A poeluchy w Aldim powiadasz dobrze zecsą dwa kolo siebie to zajde .

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    tak wlasnie myslalam...albo poprosze tesciowa albo bede zawijac w kocyk grubszy i sama rozek zrobie :D
    Wercia muszą być rozki tu nie ma co popytam dziewczyn na Szkocji wątku gdzie kupywały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 08:47

‹‹ 1854 1855 1856 1857 1858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ