Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Fasia ja tez od 4 nie śpie...
mam pytanie czy kupujecie specjalny płyn do mycia butelek i smoczków?
własnie zrobilam duuze zamówienie na aptekagemini.pl dla mnie i dziecka
następne będą laktator myśle o Medela mini electric http://www.medela.com/PL/pl/breastfeeding/products/pumping/mini-electric.html
i niania albo http://wizaz.pl/najlepsze-dla-dzieci/produkt.php?produkt=28
albo http://www.okazje.info.pl/dd/dla-dziecka/motorola-mbp11.html , http://www.okazje.info.pl/dd/dla-dziecka/motorola-mbp16.html
jeżeli ktoś ma opinie na temat tych urządzeń to poproszę
miłego dnia!!
-
Dzień dobry:)
Ja będę raczej szukała niani w komplecie z monitorem oddechu. Juz wstępnie jedna wybrałam, ale mam linka zapisanego na kompie. Jak wstanę to mogę podesłać. Ja zazwyczaj czytam opinie na ceneo.
Edit. Juz mam to model angelcare AC 401.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 06:52
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Tak się przebudzilam i mslę sobie ze jezcze sporo muszę kupic dla Ignaśia z samych ubranek to z 7 par bodów z dlugim i krótkim kaftaniki rajstopki skrpetusie z 10 szt czapeczki ze 3 ,bluzy zapinane ze 2 szt ,kurteczki ze 2 szt ,buciki,dresowe spodnie ze 2szt ,pieluchy 10 szt tetrowych .Do pielęgnacji dobre kosmetyki dla dzidzi tu w uk kupie .Rozek tez kupie bo do szpitala czy w domu się przyda .No tak jeszcze inne rzeczy dojdā .
weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie!u mnieostatnie dni nie ciekawe..jakies skurcze, bardzo zle samopoczucie, biegunki...no i potwierdzily sie moje obawy...nietolerancja glutenu...od przedwczoraj bezglutenowo i juz dzisiaj obeszlo sie bez biegunki rano D Mialam juz objawy przed ciaza ale na sluzbe zdrowia robia tylko jeden marker, ktorego wynik nie byl oczywisty...zrobilam prywatnie wszystkie 6 markerow na gluten i wyszlo szydlo z worka...w sumie ciesze sie,bo wiem ze juz nie bede sie zle czuc, jak bede jesc to co trzeba...przed ciaza te objawy zwalano na insulinooporonosc...a tu chyba wszystko bedzie wina glutenu...doczytalam tez ze przez gluten tez moze wystapic pcos...takze mozliwe ze znalazlam winowajce...przy karmieniu piersi rowniez musze byc na takiej diecie..zreszta nie planuje juz jesc glutenu wogole, bo za duze ryzyko w ciazy i bez ciazy...Dobrze,ze maz ma leb na karku i on ma celiaklie od dziecka, choc menda je gluten ( i nie przetlumaczysz!)...ale to wlasnie on skierowal moj ton myslenia wlasnie na gluten...najwazniejsze,ze juz wszytsko wiem
martwily mnie objawy bo identyczne jak na zly cukier ale badania cukru mam idealne, dlatego grzebalam dalej..i nie zaluje..troszke kosztowalo to prywatnie, ale...
My wczoraj z Sarcia weszlysmy w 28 tydzien i 3 trymestr
Juz pomalu odczuwal duzy brzuch poznymi wieczorami, zaczynaja bolec plecki i piety, ale od razu ide lulu
Dzisiaj wizyta z polozna o 3.15..ma mnie zapisac do szkoly rodzenia, szczepionka na krztusiec, badanie siku i krew...dam znac wieczorkiem co bylo ...namawia mnie na polska szkole rodzenia, ale ja z angielskim nie mam problemu i wolalabym miec po angielsku..wiadomo wzbogacilabym rowniez slownictwo o te, ktorego nie uzywa sie potocznie...no chyba ze przy porodzie bede sie drzec po polsku
Krysti ja rowniez zakupilam proszek fairy i plyn do plukania, ale fakt te ogromne paki sa najbardziej oplacalne...male wychodza strasznie drogo...rowniez little angela asdy ma swietnie opinie a jest polowe tanszy...wszystkich klientek, ktore pytalam o pieluszki..ktore najlepsze..kazda mowila,ze te z aldi..wiec ja tez je sprobuje, tym bardziej ze najtansze na rynku...maz i tak mi zapowiedzial,ze mala bedzie lezec cipka do gory a nie w pamperachKrysti, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Dzień Dobry
Tak się przebudzilam i mslę sobie ze jezcze sporo muszę kupic dla Ignaśia z samych ubranek to z 7 par bodów z dlugim i krótkim kaftaniki rajstopki skrpetusie z 10 szt czapeczki ze 3 ,bluzy zapinane ze 2 szt ,kurteczki ze 2 szt ,buciki,dresowe spodnie ze 2szt ,pieluchy 10 szt tetrowych .Do pielęgnacji dobre kosmetyki dla dzidzi tu w uk kupie .Rozek tez kupie bo do szpitala czy w domu się przyda .No tak jeszcze inne rzeczy dojdā .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyExpres chcem kupic mam jeden dolce Gusto w Pl u mamy w domu ale tu nie mam i kupuje ten a w pl mam okràgly czerwony.Muszę kupić bo mi brakuje expresu tamten do Pl wywiozlam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19bbbec67cdc.jpg
weronika86, Lali, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:ja wlasnie nie wiem co z tym rozkiem..krysti znalazlas gdzies rozek w uk? bo nie moge znalezc...tylko takie opatulacze..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Wercia w asda chyba są te poeluchy czy Aldi .Bo juz zgupialam .No ten proszek drogi bardzo jest ,w wiekszym lepiej się oplaca a maly to ze 7 £
w aldim tylko pieluszkiKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:tak wlasnie myslalam...albo poprosze tesciowa albo bede zawijac w kocyk grubszy i sama rozek zrobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 08:47