Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia83 wrote:Ja na razie nie pracuję, ale staram się delikatny makijaż robić codziennie. Co z tego, że zobaczy mnie tylko pani w warzywniaku. Robię to dla siebie:) Mnie najbardziej dobija fakt, że brzuch już nie jest tak płaski jak kiedyś. Mam dokładnie odwrotnie jak Wy
Ale już się przyzwyczaiłam, że nie jestem normalną kobietą :-p.
Ja tez jakos srednio akceptuje te zmiany. Najgorzej to piersi. Mojemu sie podoba ale mnie nie dosc e bola to jeszcze czuje sie jak dojna krowa, takei sa nie moje. A brzuch mimo ze to bardzo wczesnie to i tak mi zaczal odstawac ale mysle ze to przez progesteron ktory biore a ktory zatrzymuje wode.
Ja sie maluje bardzo lekko: puder, roz, rzesy od czasu do czasu, troche szminki. Ale jak ostatnio zapomnialam sie pomalowac (co mi sie nigdy nie zdazylo) to moj maz powiedzial, ze wlasnie sie zastanawial co ja tak dzisiaj ladnie wygladam!
shimmer - dobrze wiedziec! -
Zrobiłam fasolkę po bretońsku i nie wiem czy aż taką miałam na nią ochotę czy aż taka dobra mi wyszła
pyyyyyycha !!
Dziewczyny od kilku dni mam się lepiej, mdłości się zmniejszyły, pojawiają się głownie z samego rana i wieczorem.
Piersi mam wrażenie, że mniej bolą i są jakby mniej nabrzmiałe ? Czy to może oznaczać coś złego ? Są ciężkie ale mam wrażenie jakby troszkę mniejsze ... Martwię się -
Fasia wrote:Zrobiłam fasolkę po bretońsku i nie wiem czy aż taką miałam na nią ochotę czy aż taka dobra mi wyszła
pyyyyyycha !!
Dziewczyny od kilku dni mam się lepiej, mdłości się zmniejszyły, pojawiają się głownie z samego rana i wieczorem.
Piersi mam wrażenie, że mniej bolą i są jakby mniej nabrzmiałe ? Czy to może oznaczać coś złego ? Są ciężkie ale mam wrażenie jakby troszkę mniejsze ... Martwię się
Mnie tez czasem przestawaly bolec a potem znowu zaczynaly. -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Zrobiłam fasolkę po bretońsku i nie wiem czy aż taką miałam na nią ochotę czy aż taka dobra mi wyszła
pyyyyyycha !!
Piersi mam wrażenie, że mniej bolą i są jakby mniej nabrzmiałe ? Czy to może oznaczać coś złego ? Są ciężkie ale mam wrażenie jakby troszkę mniejsze ... Martwię sięCycochy też różnie. Ostatnio pieką mnie same sutki a na początku bolały aż pod pachy. Organizm chyba też się w końcu przyzwyczaja do hormonów i nowej sytuacji
Fasia lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Co do kosmetykow to ja teraz bardzo patrze na sklad. Kupilam sobie na przyklad maseczke z zielona glinka z ziaji i niestety zauwazylam ze w skladzie jest metylparben i propylparben wiec juz nei uzywam
Ogólnie cały ten jej kanał (bo ma jeszcze drugi) jest poświęcony tematyce urodowo-dzieciowej
https://www.youtube.com/watch?v=fL2v_1NcNzQ&list=UUNuKsz0_FInmwhkMYV8DF3Q -
PsotkaKotka wrote:Co do kosmetykow to ja teraz bardzo patrze na sklad. Kupilam sobie na przyklad maseczke z zielona glinka z ziaji i niestety zauwazylam ze w skladzie jest metylparben i propylparben wiec juz nei uzywam
-
misia83 wrote:Kurcze, ciężko mi określić. Obejrzałam już Dextera, Breaking bad, house of cards, gre o tron. Tak że różne. Zaczęłam teaz oglądać supernatural, ale jakoś mi nie podchodzi.
-
nick nieaktualny
-
U Nas szpital w domu.Mąż kicha,kaszle,smarka,totalne osłabienie i marudzenie.
U mnie póki co ból głowy i oby wirus mnie nie dopadł bo ja nie będe miała takiego zaplecza lekowego jak mąż.Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.