Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia z serialow to ją jestem bardzo staroswiecka bo oglądam M jak miłość hehe choć już mnie wkurzasz ale oglądam:) wieczór to jedyny czas kiedy mogę coś obejrzeć
Mnie piersi też średnio bolą. Mówią że jak łożysko przejmuje funkcję ciałka żółtego to progesteron się lekko obniża. Pozatym mam super stanik i myślę ze to dużą zasługa.
Buziak wszystkim i miłej niedzieli:)Krysti, Lelitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Dołączam się do Was. To moja pierwsza ciąża. Termin mam na 27.04.2014.
Na razie z przygodami więc leżę w domu. Piersi bolą ale niespecjalnie urosły, noszę sportowe staniki po domu i w nich śpię.Militta110816, Krysti, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:Witajcie
Dołączam się do Was. To moja pierwsza ciąża. Termin mam na 27.04.2014.
Na razie z przygodami więc leżę w domu. Piersi bolą ale niespecjalnie urosły, noszę sportowe staniki po domu i w nich śpię.
Hej MisiaMisia, ja mam termin a 28go kwietnia wiec prawie tak samo. Dlaczego z przygodami?
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
U mnie też mdłości praktycznie zniknęły, dokuczają tylko delikatnie nad ranem. Piersi bolą, ale jakby mniej. Narazie się nie przejmuję, może już te dolegliwości po prostu mijają?
nie powiem, że byłoby mi z tym źle
Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie ze pszechodzi wszystko :)ale wiem ze co nie ktore dziewczyny calą ciąze maja tak ? Ale trza byc dobrej mysli ;)ja dziś jakaś tez nie hallo bylam glowa mnie zaczela bolec i ciąglosci na wymioty na szczescie nie wymiotowalam ,. Uhh czuje ze mi w brzusiu nie zle figlować musi
) hihi
-
nick nieaktualnyTak myslalam dzis o tym szczepieniu na grype dla kobiet w ciązy i chyba się zdecyduje ,teraz tych wirusów będzie i nie chcem paskudztwa zalapać jakiegos .:)na mawia mnie rodzinka w koncu mam w rodzinie lekarzy więc wiedzą co mówią ;)takze posucham
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry:)
ja w dobrym nastroju w pracy:P choć wczoraj miałam koszmarny dzień, tak mnie oko piekło jakbym miała drzazgę w nim, pojechałam na pogotowie ale była taka kolejka że wystarczyła apteka i kilka rzeczy do zakrapiania,dziś o niebo lepiej choć łzawię....
ja się ogólnie czuję super, mam więcej siły, wstaję nad ranem na siku a potem snią mi sie glupoty:P i to codziennie, przywyłam jużnawet zastanawiam się co mi się przyśni kolejnej nocy:)
mój brzuszek jakby się zmniejszyłtzn jest ładny okrąglutki ale juz nie napuchnięty wzdęciami, muszę po śniadaniu wypić kawę sypaną słabą i ładnie lecę na kibelek, niestety to jedyny sprawdzony dla mnie sposób i na razie mam zamiar z niego korzystać
witam nowe dziewczyny na naszym wątku, to bardzo miłe że sie jeszcze pojawiacie:)
ja też nastawiam sie na poznanie płci za 2 tygodnie choć pamiętam młodą chyba później wychwycilismy mimo że sprzęt lekarz miał najlepszy w powiecie:) tak że zobaczymy:) mąz bardzo chce wiedziec, ja niekoniecznie ale powiedziałam że albo oboje albo wcale:)
aaaa w czwartek mam genetyczne na nfz:) pójdę a co:)Krysti lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Czas na wstanie i śniadanie,potem mieszkania sprzątanie a na 10:00 fitnesowanie.
Udanego dzionka.
Odliczanie do usg zaczynam: no to 8 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 09:22
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie mogę wpisać się na listę - za każdym razem wyskakuje monit że przerwano skrypt a przeglądarka zwiesza się i pozostaje bez odpowiedzi
Jeśli ktos może wpisać mnie z terminem na 2.04 będę wdzięczna
wiek 28/27l, udało się za pierwszym razem, bety nie miałam, dziś mam wizytę i to pierwsze dziecko
Apropos wizyty nie ukrywam, że jak czytam w stopkach jak niektóre z was mają zaznaczone swoje aniołki i tygodnie zbliżone do moich to mnie to strasznie przytłacza i popadam w obsesję bo wyobrażam sobie co by to było gdyby nam się takie nieszczęście przytrafiłozwłaszcza ze 3 tyg temu na 2 dni ustąpiły mi wszelkie objawy ciąży zero wymiotów, bólu piersi, nie byłam zmęczona, nic mi nie śmierdziało, czułam się bardzo dobrze ;( wtedy się wystraszyłam ze może to być ciąża obumarła ale na 3dzien objawy wróciły ze zdwojoną siłą i spędziłam nad toaletą cały dzień do późnego wieczora.. ale znowu niedawno przeczytałam ze niektóre dziewczyny nosiły martwy płód nawet 4 tyg bez bólu brzucha i plamień! Wiecie co, myslałam, że zachowam zimną krew, nie bede przewrażliwiona, ale czuje ze popadam w paranoje ;( o 11 wizyta ja najchętniej pominelabym wstep i wskoczyła od razu na leżankę zeby szybko robił mi usg
3majcie kciuki
-
nick nieaktualny