Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ida a Ty nie jedziesz na szkole rodzenia ?
Amy lepiej miec nadmiar niż brak i nie daj Boże kupować, bo to akurat wg mnie zbędny wydatek. Bo nie wiemy na ile się przyda taki kombinezon a kosztuje majątek
wiem, że lepszy nadmiar, mimo wszystko mnie to wkurwiaokej idę przelecieć te setki stron, głowa mi troszkę odpuszcza
może nie wszystko będę czytać ale pooglądam sobie zdjęcia
u mnie już koniec 29 tygodnia a ja zdjęcia nie wrzuciłam! ale rano sobie szczeliłam dwie foty więc zaraz wrzucęHela85, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ida a to Ty aż tak blisko masz ? Ale fajnie
samo centrum! Ja nie jadę. Akumulator mi padł, musi się do jutra naładować, bo mam wizytę u endokrynologa więc z rana badanie krwi a na 13 wizyta. No i jakos się nie czuję na siłach. Poukładałam rzeczy i mam dość .. kondycja nie ta ...
Angela nie wiedziałam, że tyle tego jest! Mielismy ciuszki od kuzyna męża, leżały w kartonach u teściów i doppiero ostatnio wszystko wzięliśmy aby przejrzeć i w ciężkim szoku byłam bo byłam pewna, że nic w tych rzeczach dla Julka nie znajdziemy, a tu takie perełki
Ida, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia - na fotelu "ręcznie" przez lekarza aby ocenić czy zamknięta, a później usg dopochwowe w celu ustalenia długości szyjki
Amy no to rzeczywiście sporo masz! Na zdjęcie czekam
Ida koniecznie czekam na streszczenie
Ide gotować obiadchyba na siedząco będę przy tych garach ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Dziewczyny, a w jaki sposób wykonywane jest badanie szyjki macicy? I jak często macie je wykonywane?
-
nick nieaktualny