Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHwesta u Ciebie długo nie było widać brzuszka, teraz już się ładnie zaokrąglił, mimo, że nadal malusi
Mamy strasznie różne te brzuchyPiłki są najfajniejsze, bo pozostawiają wcięcie pod biustem
mój pewnie będzie rozlany od cycków jak ta lala - ale będę marudzić
już wolę piłkę -
Hej dziewczyny, wpadłam tylko na chwilę, bo niestety kiepsko się dzisiaj czuję
Amy musisz troszeczkę przystopować z aktywnością, pamiętam, że jak leżałam na patologii to ordynatorka mówiła dziewczynie, która miała starzejące się łożysko, że polegiwanie i oszczędny tryb życia trochę hamują zmiany w łożysku, a co do tego co przeczytałaś w necie, to łożysko najczęściej starzeje się na ok 2 tyg przed porodem, ale czasami z niewyjaśnionych przyczyn staje się to wcześniej. Ja jednak wierzę, że Twój Olek poczeka jeszcze z 2 miesiące
Lali, super, że u Ciebie wszystko dobrze!!!
Ja muszę się zastanowić nad tym czy chcę skierowanie do szpitala, z jednej strony bardzo bym nie chciała tam trafić, ale z drugiej czuję się coraz gorzejjutro mam wizytę, więc mam jeszcze czas, żeby to rozważyć
Amy, Lali, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy, ja tam jak oglądam Wasze brzusie, to mój wydaje się całkiem spory jak na 26 tygodni, stąd myślę, że duże dziecko.
Ale swoją drogą to ciekawe zjawisko, że swój obraz widzisz większy a innych pomniejszony.
Mi zaimponował brzuch Klaudii. Wielgaśny, ale ślicznie okrąglutki. Tylko nie pamiętam który to jej tydzień. Zaraz obczaję.Amy, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaneczka bo ja długo chorowałam na anoreksję, później na bulimię i pewnie mi zostało takie zdziwaczenie
zachwycam się wyglądem innych pozostając strasznie krytyczną w stosunku do swojego wyglądu
a twój wcale nei jest duży na 27 tydzieńjest adekwatny
a przede wszystkim zgrabny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 17:09
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Amy, ja tam jak oglądam Wasze brzusie, to mój wydaje się całkiem spory jak na 26 tygodni, stąd myślę, że duże dziecko.
Ale swoją drogą to ciekawe zjawisko, że swój obraz widzisz większy a innych pomniejszony.
Mi zaimponował brzuch Klaudii. Wielgaśny, ale ślicznie okrąglutki. Tylko nie pamiętam który to jej tydzień. Zaraz obczaję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejka Kochane
warszawianki, jakby któraś miała ochotę się spotkać, wypić małą kawkę i spędzić miło czas, dostać parę gadżetów i coś tam się dowiedzieć to może dołączycie?
http://www.swiadomamama.pl/%C5%9Bwiadoma-mama-w-warszawie-12012015-spotkanie-dla-rodzic%C3%B3w-dzieci-do-lat-3-1100-1400Eweliśka, CzaryMary, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Amy no nareszcie widac, ze jesteś w ciąży !!
ależ M1 Olka wystrzeliło !! Śliiiiczny jest
Pedofil ma dziś niezłą pożywkę z Ciebie
Co do mojego BMI to ja cale życie takie mam - pod kreską. Szczuplak od dziecka. Wiecna niedowaga. Walka mojej Mamy o każdy kg żebym tylko tyła. Syropki i inne cuda na kiju na apetyt ale to nic nie pomagało. Taka moja uroda po prostu) I nie wyglądałam jakoś źle, tzn jak chora czy wychudzona. Po prostu taka bardzo szczupła
W poniedziałek mam kolejne ważenie u położnej więc zobaczymy ile przybrałam
Krysti, Amy lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Jej Sylvia wiadomo, ze nie chcialabys isc ze wzglegu na Gabi, ale skoro tak zle sie czujesz to chyba bedziesz zmuszona sie polozyc.
-
nick nieaktualny