WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny co do masowania brzucha, to też mi mowili i w szpitalu i lekarz moj zeby darowac sobie smarowanie jak pojawily sie skurcze wczesniej i dotykie brzucha tez

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy nic się nie będzie dziać do 38 tygodnia u żadnej z nas!! :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta u Ciebie długo nie było widać brzuszka, teraz już się ładnie zaokrąglił, mimo, że nadal malusi :)

Mamy strasznie różne te brzuchy :) Piłki są najfajniejsze, bo pozostawiają wcięcie pod biustem :D mój pewnie będzie rozlany od cycków jak ta lala - ale będę marudzić :P
    już wolę piłkę :P

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wpadłam tylko na chwilę, bo niestety kiepsko się dzisiaj czuję :-(
    Amy musisz troszeczkę przystopować z aktywnością, pamiętam, że jak leżałam na patologii to ordynatorka mówiła dziewczynie, która miała starzejące się łożysko, że polegiwanie i oszczędny tryb życia trochę hamują zmiany w łożysku, a co do tego co przeczytałaś w necie, to łożysko najczęściej starzeje się na ok 2 tyg przed porodem, ale czasami z niewyjaśnionych przyczyn staje się to wcześniej. Ja jednak wierzę, że Twój Olek poczeka jeszcze z 2 miesiące :-)
    Lali, super, że u Ciebie wszystko dobrze!!!
    Ja muszę się zastanowić nad tym czy chcę skierowanie do szpitala, z jednej strony bardzo bym nie chciała tam trafić, ale z drugiej czuję się coraz gorzej :-( jutro mam wizytę, więc mam jeszcze czas, żeby to rozważyć

Amy, Lali, Fasia lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia - dzięki za informacje:) - na pewno będę leżała i odpoczywała żeby tylko niczego nie przyśpieszać :)

sylvia007 lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy, ja tam jak oglądam Wasze brzusie, to mój wydaje się całkiem spory jak na 26 tygodni, stąd myślę, że duże dziecko.:) Ale swoją drogą to ciekawe zjawisko, że swój obraz widzisz większy a innych pomniejszony. :D

Mi zaimponował brzuch Klaudii. Wielgaśny, ale ślicznie okrąglutki. Tylko nie pamiętam który to jej tydzień. Zaraz obczaję. :)

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwestia urosla sporo brzuszek juz ma duzy :) idziesz kobitko do przodu :) bzyku rośnie <3

hwesta lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, 29 tygodni i to widać. :) Ciekawe jaki będzie mój po 29 tyg... Huhu

Kurcze, Wy już będziecie tuliły bobasy a ja będę miała jeszcze 3 tyg dźwigania?!

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka bo ja długo chorowałam na anoreksję, później na bulimię i pewnie mi zostało takie zdziwaczenie ;)
    zachwycam się wyglądem innych pozostając strasznie krytyczną w stosunku do swojego wyglądu :)

a twój wcale nei jest duży na 27 tydzień :) jest adekwatny :) a przede wszystkim zgrabny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 17:09

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Amy, ja tam jak oglądam Wasze brzusie, to mój wydaje się całkiem spory jak na 26 tygodni, stąd myślę, że duże dziecko.:) Ale swoją drogą to ciekawe zjawisko, że swój obraz widzisz większy a innych pomniejszony. :D

Mi zaimponował brzuch Klaudii. Wielgaśny, ale ślicznie okrąglutki. Tylko nie pamiętam który to jej tydzień. Zaraz obczaję. :)
    Ni bo masz spory brzuch przeciez nie malenki nawet większy od my .

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania ty dzidzie duzą miec bedziesz po wygladzie twego brzuszka ,wiem bo malwina taki sam miala:D

• Lali Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Sylvia wiadomo, ze nie chcialabys isc ze wzglegu na Gabi, ale skoro tak zle sie czujesz to chyba bedziesz zmuszona sie polozyc.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ jestem dziś zmulona, w brzuchu świdruje, spać sie chce, niech sie juz konczy ten dzien :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie będzie jak zaczniemy już rodzić na forum. Oczywiście w terminie :)

Krysti, hwesta, Hela85, Amy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 8 kwiecien mize w wielkanoc urodze haha:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka Kochane
    warszawianki, jakby któraś miała ochotę się spotkać, wypić małą kawkę i spędzić miło czas, dostać parę gadżetów i coś tam się dowiedzieć to może dołączycie? :D

http://www.swiadomamama.pl/%C5%9Bwiadoma-mama-w-warszawie-12012015-spotkanie-dla-rodzic%C3%B3w-dzieci-do-lat-3-1100-1400

Eweliśka, CzaryMary, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy no nareszcie widac, ze jesteś w ciąży !! :D ależ M1 Olka wystrzeliło !! Śliiiiczny jest <3

Pedofil ma dziś niezłą pożywkę z Ciebie :D

Co do mojego BMI to ja cale życie takie mam - pod kreską. Szczuplak od dziecka. Wiecna niedowaga. Walka mojej Mamy o każdy kg żebym tylko tyła. Syropki i inne cuda na kiju na apetyt ale to nic nie pomagało. Taka moja uroda po prostu :)) I nie wyglądałam jakoś źle, tzn jak chora czy wychudzona. Po prostu taka bardzo szczupła :) W poniedziałek mam kolejne ważenie u położnej więc zobaczymy ile przybrałam :)

Krysti, Amy lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Jej Sylvia wiadomo, ze nie chcialabys isc ze wzglegu na Gabi, ale skoro tak zle sie czujesz to chyba bedziesz zmuszona sie polozyc.
    No właśnie , gdyby nie Gabi to bym się nawet nie zastanawiała, zobaczę jeszcze porozmawiam jutro z ginką. Najbardziej boję się, że jak mnie położą, to później nie będą chcieli wypuścić, ordynatorka u mnie w szpitalu z patologii jest bardzo przewrażliwiona i zawsze mówi, że woli kogoś przytrzymać 2 tygodnie za długo niż jeden dzień za krótko

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się śmieję, że na Wielkanoc do rodziny będę jeździła z torbą szpitalną, bo może mnie zaskoczyć. :) To byłby dla nas najlepszy prezent na Zajączka. :)

Krysti, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela ty tez rosniesz jak na drożdzach :)

Hela85 lubi tę wiadomość

‹‹ 1870 1871 1872 1873 1874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ