Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka,no to mnie nie uspokoiłaś. Rudzia, łączę się w smutku. Jak mi popęka, to Wam pokażę, żeby było nam raźniej.
Hela, Twoich starych rozstępów nie widać wcale. Brzuch masz jak porcelanowa laleczka pupkę.
Amy, faktycznie masz taki wielki tyłek, że możesz liczyć tylko na jeden duży rozstęp po środku
Amy, Fasia, KasiaKwiatek, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Sylvia no to nieciekawie ... jeśli szpital ma Cię uspokoić albo takie jest zalecenie lekarza to może warto skorzystać ??
Hwesta po luteinie wydzielina jest zmieniona, właściwie później to już tyko lutka wypływa -
Amy wrote:raz mi się taka zdarzyła - ale było jej baaaardzo mało, ogólnie mam taką, jak piszesz- wodnistą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Sylvia no to nieciekawie ... jeśli szpital ma Cię uspokoić albo takie jest zalecenie lekarza to może warto skorzystać ??
Hwesta po luteinie wydzielina jest zmieniona, właściwie później to już tyko lutka wypływa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylvia żadna z nas nie lubi szpitala. Ja też mam złe wspomnienia .. leżałam dwa razy w życiu - rok temu po raz pierwszy na łyżeczkowanie, a w tym roku na operację założenia szwu - obie sytuacje straszne i okropnie stresujące .. No ale wiesz - nie robimy tego dla siebie tylko dla naszych dzieci więc jakoś trzeba się przemóc. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę aby wszystko bylo dobrze!
Hela85, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Sylvia Angela pisała ostatnio że u niej jest mokro jakby się posikała, a okazało się że taka jej uroda, ja tez wkładki mam w majtach non stop bo mokro
Haneczka chyba Ci okulary sprawię jak nie widzisz:)
lecę bo mąż już patrzy złowrogo
Amy nie pytałam właśnie, zapytam jutro gin czy to normalne.Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Sylvia Angela pisała ostatnio że u niej jest mokro jakby się posikała, a okazało się że taka jej uroda, ja tez wkładki mam w majtach non stop bo mokro
Haneczka chyba Ci okulary sprawię jak nie widzisz:)
lecę bo mąż już patrzy złowrogodo Szafy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 17:51
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:ale właśnie u mnie do tej pory też tak było, ta wydzielina była taka wodnista, albo lekko kremowa, a od wczoraj jest taka galaretka, dość gęsta.
Amy nie pytałam właśnie, zapytam jutro gin czy to normalne.sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Sylvia Fasia dobrze mówi, choć nikt nie lubi szpitali to mozna się czasem przemęczyć dla dzidzi,miejmy nadzieje że nie będziesz musiała, trzymamy kciukasy, jutro wypytasz o wszystko gina, nie martw się za wczasu.
Krysti tak co mam się na zakupach obciązaćHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:ok wyłączam internet, bo właśnie przeczytałam, że czop śluzowy ma właśnie taki wygląd jak to moje coś!!!
Kopniak w dupę !! Wyłączaj te durne strony które czytasz !
Ja miałam raz taką galaretowatą wydzielinę, kilka dni po operacji w nocy jak poszłam siku to wyszła ze mnie taka galaretka. Mówiłam o tym lekarzowi ale nic nie skomentował więc to raczej nic złegoKrysti, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Tez tak myślę nie ma co czytać w necie bo tam tyle glupot się człowiek naczyta ze masakra... Ale jak tak czytam o tych twardnieniach to wiele dziewczyn u nas je ma i po badaniu jak z szyjka ok to lekarze uspakajaja a ten głupek co u niego byłam od razu poród wrozyl mimo ze szyjka długa i zamknięta nie rozumiem dlaczego...