X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helcia, tylko, że ja właśnie mam na nosie okulary do komputera. Może wymienię szkła na mocniejsze, bo wszystkie mi się podobacie, a Wy sobie nie. :P

Spoko, ja dziś znalazłam coś o odklejaniu łożyska, jak boli na miesiączkę i też wyłączyłam te głupstwa od razu.

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    jak się boisz to może na IP pojedź, nie zaszkodzi a będziesz wiedziała co i jak,i wara od wujka google
    Na razie jeszcze poczekamy, jeśli coś się jeszcze zadzieje to pojadę, a jak nie to wytrzymam do jutrzejszej wizyty

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia tak niech sylvia durnych stron nie czyta tak jak piszesz kopniaków tyłek

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Tez tak myślę nie ma co czytać w necie bo tam tyle glupot się człowiek naczyta ze masakra... Ale jak tak czytam o tych twardnieniach to wiele dziewczyn u nas je ma i po badaniu jak z szyjka ok to lekarze uspakajaja a ten głupek co u niego byłam od razu poród wrozyl mimo ze szyjka długa i zamknięta nie rozumiem dlaczego...
    Bo badał cię napewno jakis nie doświadczony doktorek porypany.Dobrze zes trafiła na lekarza normalnego .

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia jak ma Cie niepokoic do jutra to tak jak mowi Hela jedz na IP albo zadzwon do swojej ginki co masz o tym myslec, czy uwaza ze mozesz poczekac z tym do jutra czy ytrzeba dzialac.
    Powiem Wam cos do smiechu, zmieniajac temat... dzowni moja mama, pyta sie co robie i takie tam jak zwykle, mowie ze w sumie nic, a ona ze pewnie znowu siedze na tej stronie... jak ona sie nazywala hmmm... no kwietniowe piętnastki <hihihi> rozbawila mnie ; P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:06

Krysti, Rudzia, CzaryMary, Amy, Hela85, Fasia, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Kopniak w dupę !! Wyłączaj te durne strony które czytasz !
    Ja miałam raz taką galaretowatą wydzielinę, kilka dni po operacji w nocy jak poszłam siku to wyszła ze mnie taka galaretka. Mówiłam o tym lekarzowi ale nic nie skomentował więc to raczej nic złego
    O wypraszam sobie, przeczytałam to na MjakMama.pl ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:11

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem. Niezapowiedziani goście mnie odwiedzili :)

Amy - nooo i kawałek pępuszka Ci wylazł. Czerwone kapcioszki mega seksi a brzuch ślicznie ciążowy. Rośnie Ci tylko brzuchol :) zazdroszczę.
    Ja przywaliłam już 11 kg :O

Hela wrzucałaś brzuch?? dlaczego ja nie widzę ?? :(

Co do mierzenia długości szyjki to miałam taką sytuację, że przy badaniu palpacyjnym Pani doktor stwierdziła, że moja szyjka jest skrócona do niepokojących rozmiarów. Dla potwierdzenia zbadała poprzez usg i okazało się, że moja szyjka jest zagięta i dłuuuga w związku z tym nie czuła tego palcami.

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu powiedziałam bym mi wage ze strychu wzioł wyciągnął z graciarni ja nawet niewiem ile przytyłam ,bo na poczatku ciazy wagę wywalilam na strych by nie schizowac z wagą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:12

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przytyłam 7kg, a w biodrach mam 2,5 cm mniej niż przed ciążą :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja przytyłam 7kg, a w biodrach mam 2,5 cm mniej niż przed ciążą :-)
    To ładnie przybierasz :)

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy życzę Ci jak najlepiej ale weź przygotuj sobie powoli choćby torbę z rzeczami dla siebie... Różnie bywa, wystarczy czasem trochę za dużo emocji, niechciany skurcz i każą Ci się położyć na dłużej, znam taką sytuację od dziewczyny z porodówki.
    Ale mimo wszystko bądź dobrej myśli kochana, odpoczywaj i nie myśl o tym :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide na spacer z psem i moim bo w domu Joba idzie dostać .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:28

Agusiek89 lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja waga w domu pokazuje zawsze mniej niz ta u gina i to o jakies 1,5- 2 kg

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja więcej domowa o 1,5 kg. U gina 51, w domu 52,5

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i której wierzyć : p

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Bo badał cię napewno jakis nie doświadczony doktorek porypany.Dobrze zes trafiła na lekarza normalnego .

Pamietam ze jak kiedyś u niego byłam potwierdzić ciążę to ja tu szczęśliwa bo powiedział ze jest pęcherzyk w macicy a on ja to żebym się nie cieszyła bo 4/10 ciąż się nie utrzymuje pamiętam też to przezylam mocno. Niepotrzebnie do niego poszlam ale mojego giną nie było a chciałam mieć pewnosc.

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta - kruszynka jesteś :)

Sylvia - 7 kilo to niewiele.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się ważę na mojej od początku i wierzę mojej:p mój mąż dziś wrócił z pracy i powiedzial,ze mi brzuch wywalilo:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:23

Krysti lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    i której wierzyć : p

Tej co pokazuje mniej :P

Bambi85 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 1873 1874 1875 1876 1877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ