Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Helcia, tylko, że ja właśnie mam na nosie okulary do komputera. Może wymienię szkła na mocniejsze, bo wszystkie mi się podobacie, a Wy sobie nie.
Spoko, ja dziś znalazłam coś o odklejaniu łożyska, jak boli na miesiączkę i też wyłączyłam te głupstwa od razu. -
Hela85 wrote:jak się boisz to może na IP pojedź, nie zaszkodzi a będziesz wiedziała co i jak,i wara od wujka google
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Tez tak myślę nie ma co czytać w necie bo tam tyle glupot się człowiek naczyta ze masakra... Ale jak tak czytam o tych twardnieniach to wiele dziewczyn u nas je ma i po badaniu jak z szyjka ok to lekarze uspakajaja a ten głupek co u niego byłam od razu poród wrozyl mimo ze szyjka długa i zamknięta nie rozumiem dlaczego...
-
Sylwia jak ma Cie niepokoic do jutra to tak jak mowi Hela jedz na IP albo zadzwon do swojej ginki co masz o tym myslec, czy uwaza ze mozesz poczekac z tym do jutra czy ytrzeba dzialac.
Powiem Wam cos do smiechu, zmieniajac temat... dzowni moja mama, pyta sie co robie i takie tam jak zwykle, mowie ze w sumie nic, a ona ze pewnie znowu siedze na tej stronie... jak ona sie nazywala hmmm... no kwietniowe piętnastki <hihihi> rozbawila mnie ; PWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:06
Krysti, Rudzia, CzaryMary, Amy, Hela85, Fasia, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kopniak w dupę !! Wyłączaj te durne strony które czytasz !
Ja miałam raz taką galaretowatą wydzielinę, kilka dni po operacji w nocy jak poszłam siku to wyszła ze mnie taka galaretka. Mówiłam o tym lekarzowi ale nic nie skomentował więc to raczej nic złegoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:11
-
nick nieaktualnyjestem. Niezapowiedziani goście mnie odwiedzili
Amy - nooo i kawałek pępuszka Ci wylazł. Czerwone kapcioszki mega seksi a brzuch ślicznie ciążowy. Rośnie Ci tylko brzucholzazdroszczę.
Ja przywaliłam już 11 kg
Hela wrzucałaś brzuch?? dlaczego ja nie widzę ??
Co do mierzenia długości szyjki to miałam taką sytuację, że przy badaniu palpacyjnym Pani doktor stwierdziła, że moja szyjka jest skrócona do niepokojących rozmiarów. Dla potwierdzenia zbadała poprzez usg i okazało się, że moja szyjka jest zagięta i dłuuuga w związku z tym nie czuła tego palcami.Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy życzę Ci jak najlepiej ale weź przygotuj sobie powoli choćby torbę z rzeczami dla siebie... Różnie bywa, wystarczy czasem trochę za dużo emocji, niechciany skurcz i każą Ci się położyć na dłużej, znam taką sytuację od dziewczyny z porodówki.
Ale mimo wszystko bądź dobrej myśli kochana, odpoczywaj i nie myśl o tymAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Bo badał cię napewno jakis nie doświadczony doktorek porypany.Dobrze zes trafiła na lekarza normalnego .
Pamietam ze jak kiedyś u niego byłam potwierdzić ciążę to ja tu szczęśliwa bo powiedział ze jest pęcherzyk w macicy a on ja to żebym się nie cieszyła bo 4/10 ciąż się nie utrzymuje pamiętam też to przezylam mocno. Niepotrzebnie do niego poszlam ale mojego giną nie było a chciałam mieć pewnosc.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny