Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haneczka te rampersy z pingwinkiem rzeczywiście są bardzo malutkie no ale może chociaż raz się uda ubrać
ja je mam po chrześniaku mojego męża, a wyglądają jak nowiutkie
Sylvia a co się dzieje, że się źle czujesz? Brzuszek boli czy jakieś inne dolegliwości?
Długość szyjki można zmierzyć WYŁĄCZNIE przez usg dopochwowe. Badanie na fotelu może określić tylko czy szyjka jest zamknięta/otwarta i twarda/miękka
Hwesta coś czuję, że to Twoja ostatnia pizza w ciążybidulko teraz się musisz męczyć ..
O masowaniu brzuszka też już pisałam, że nie wolno tym dziewczynom, które mają problemy ze skurczami i krótkimi szyjkamihaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia - nie wyglądałaś na chorobliwie chudą
(oglądając zdj na fb) dobrze, Ci w tych kg przed ciążą i w ciąży
Hela - kiedy ja lubię te serdelkido mnie mąż mówi parówko
więc serdelki są bliskie memu sercu
masz porcelanową cerę i brzuch wygląda jakby był sztucznyHela85, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
Hela, wyglądasz, jakbyś coś chowała pod tym sweterkiem
Przyznaj się!
Świetny masz brzusio.Wielkościowo podobny do mojego, ale Twój jest dużo wyżej umiejscowiony.
Dziewczyny, czy ja dobrze widzę, że uchowałyśmy się od rozstępów??
Moja siostra miała już pęknięcia w 5 miesiącu, a ja zaraz 7 zaczynam i nic. Wy też widzę, gładkie.Myślicie, że tak zostanie, czy to się zmieni nagle w którymś tyg. i obudzę się poszarpana?
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zawsze miałam kompleks chudych i krzywych nóg
nie uważałam siebie za mega chudą aczkolwiek zawsze chciałam przytyć no i teraz dzięki Julianowi mogę
"sztuczny" brzuch ?! Co Ty wymyślaszKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaneczka - chyba żadna z nas nie marudziła na rozstępy - przynajmniej na brzuchu.
Moja mama na brzuchu nie miała - miała za to na pośladkach
ja mam tendencje do rozstępów na pośladkach więc jeśli bardzo dupa mi urośnie to na pewno będę jakieś mieća brzuch- to się okaże
oby nie
haneczka lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Haneczka te rampersy z pingwinkiem rzeczywiście są bardzo malutkie no ale może chociaż raz się uda ubrać
ja je mam po chrześniaku mojego męża, a wyglądają jak nowiutkie
Sylvia a co się dzieje, że się źle czujesz? Brzuszek boli czy jakieś inne dolegliwości?
Długość szyjki można zmierzyć WYŁĄCZNIE przez usg dopochwowe. Badanie na fotelu może określić tylko czy szyjka jest zamknięta/otwarta i twarda/miękka
Hwesta coś czuję, że to Twoja ostatnia pizza w ciążybidulko teraz się musisz męczyć ..
O masowaniu brzuszka też już pisałam, że nie wolno tym dziewczynom, które mają problemy ze skurczami i krótkimi szyjkami -
Haha, Krysti tu jest galeria pięknych brzuszków a nie rywalizacja
Chociaż, jakby się wgłębić w naszą pierwotną naturę i atawistyczny instynkt przetrwania to może masz rację.
W końcu kiedyś byłyśmy małpami
Hela85, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A i dziewczyny miałam zapytać, czy któraś z was ma taką wydzielinę jak na owulację, przezroczystą i galaretkowatą??? Ja mam taką od wczoraj i nie wiem czy to normalne, bo wcześniej miałam taką białawą, albo taką wodnistą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A i dziewczyny miałam zapytać, czy któraś z was ma taką wydzielinę jak na owulację, przezroczystą i galaretkowatą??? Ja mam taką od wczoraj i nie wiem czy to normalne, bo wcześniej miałam taką białawą, albo taką wodnistą.
raz mi się taka zdarzyła - ale było jej baaaardzo mało, ogólnie mam taką, jak piszesz- wodnistą -
nick nieaktualny