X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 ja to bym taki już chciała :D

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkanocne zajączki :) bedziemy mieć

hwesta, Hela85, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka te rampersy z pingwinkiem rzeczywiście są bardzo malutkie no ale może chociaż raz się uda ubrać :D ja je mam po chrześniaku mojego męża, a wyglądają jak nowiutkie :D

Sylvia a co się dzieje, że się źle czujesz? Brzuszek boli czy jakieś inne dolegliwości?

Długość szyjki można zmierzyć WYŁĄCZNIE przez usg dopochwowe. Badanie na fotelu może określić tylko czy szyjka jest zamknięta/otwarta i twarda/miękka

Hwesta coś czuję, że to Twoja ostatnia pizza w ciąży :P bidulko teraz się musisz męczyć ..

O masowaniu brzuszka też już pisałam, że nie wolno tym dziewczynom, które mają problemy ze skurczami i krótkimi szyjkami

haneczka lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela Ty słodki baloniku :))) Coraz piękniejsze te nasze brzuszki!

Hela85 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spiacy dzien mam prysznic wzielam i dalej leze :)kukurydze wcinam gotowanà mmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 17:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia - nie wyglądałaś na chorobliwie chudą :) (oglądając zdj na fb) dobrze, Ci w tych kg przed ciążą i w ciąży :)

Hela - kiedy ja lubię te serdelki :D do mnie mąż mówi parówko :D więc serdelki są bliskie memu sercu <3 :P
    masz porcelanową cerę i brzuch wygląda jakby był sztuczny :D

Hela85, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela, wyglądasz, jakbyś coś chowała pod tym sweterkiem :D Przyznaj się!

Świetny masz brzusio. :) Wielkościowo podobny do mojego, ale Twój jest dużo wyżej umiejscowiony.

Dziewczyny, czy ja dobrze widzę, że uchowałyśmy się od rozstępów??
    Moja siostra miała już pęknięcia w 5 miesiącu, a ja zaraz 7 zaczynam i nic. Wy też widzę, gładkie. :) Myślicie, że tak zostanie, czy to się zmieni nagle w którymś tyg. i obudzę się poszarpana?

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie za nie dlugo bàdz juz trwa rewalizacjia ktora ma większy brzuch ,tak z logicznego myslenia jak czytam to mi się tak wydaje jak by tu rewalizacja byla jakas hihi :D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam kompleks chudych i krzywych nóg :P nie uważałam siebie za mega chudą aczkolwiek zawsze chciałam przytyć no i teraz dzięki Julianowi mogę :D

"sztuczny" brzuch ?! Co Ty wymyślasz :D :D :D

Krysti lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się urodzi to zrobię mu sesję z zajęczymi uszami na kolorowych jajkach :D

Hela85, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka - chyba żadna z nas nie marudziła na rozstępy - przynajmniej na brzuchu.
    Moja mama na brzuchu nie miała - miała za to na pośladkach :)
    ja mam tendencje do rozstępów na pośladkach więc jeśli bardzo dupa mi urośnie to na pewno będę jakieś mieć :) a brzuch- to się okaże :) oby nie :D

haneczka lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Haneczka te rampersy z pingwinkiem rzeczywiście są bardzo malutkie no ale może chociaż raz się uda ubrać :D ja je mam po chrześniaku mojego męża, a wyglądają jak nowiutkie :D

Sylvia a co się dzieje, że się źle czujesz? Brzuszek boli czy jakieś inne dolegliwości?

Długość szyjki można zmierzyć WYŁĄCZNIE przez usg dopochwowe. Badanie na fotelu może określić tylko czy szyjka jest zamknięta/otwarta i twarda/miękka

Hwesta coś czuję, że to Twoja ostatnia pizza w ciąży :P bidulko teraz się musisz męczyć ..

O masowaniu brzuszka też już pisałam, że nie wolno tym dziewczynom, które mają problemy ze skurczami i krótkimi szyjkami
    Fasia, długo by wymieniać, ale oprócz skurczów i bólu miesiączkowego, to jeszcze ciągłe zawroty głowy, omdlenia, krwotoki z nosa i kaszel, który trwa już prawie miesiąc :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka ja nie miałam rozstepow aż do 40 tyg -wtedy mi pełno się nagle porobilo praktycznie z dnia na dzień :/

• haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, Krysti tu jest galeria pięknych brzuszków a nie rywalizacja :) Chociaż, jakby się wgłębić w naszą pierwotną naturę i atawistyczny instynkt przetrwania to może masz rację.:D W końcu kiedyś byłyśmy małpami

Hela85, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pisalam wczoraj ze wylazl mi rozstep na brzuchu.. Wiec mam juz ich trzy ... Dwa na boku i jeden na brzuchu

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia - no sztuczny - taki gumowy :D kształt jakby odlany od formy :D idealny :D

Hela - no z przodu widać że prawdziwy :D No i serdelki też prawdziwe :D

Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i dziewczyny miałam zapytać, czy któraś z was ma taką wydzielinę jak na owulację, przezroczystą i galaretkowatą??? Ja mam taką od wczoraj i nie wiem czy to normalne, bo wcześniej miałam taką białawą, albo taką wodnistą.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to od luteiny w ogole mam jakąś kosmiczna wydzieline ;/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    A i dziewczyny miałam zapytać, czy któraś z was ma taką wydzielinę jak na owulację, przezroczystą i galaretkowatą??? Ja mam taką od wczoraj i nie wiem czy to normalne, bo wcześniej miałam taką białawą, albo taką wodnistą.

raz mi się taka zdarzyła - ale było jej baaaardzo mało, ogólnie mam taką, jak piszesz- wodnistą

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Krysti no co Ty, Wg mnie i tak Twój, Robotki Klaudii największy:)więc wygrywacie póki co ale Was jeszcze dogonimy:)

Anka u mnie rozstępy też przy końcówce wyszły
    Helcia moj się zatrzymal brzuch :)

‹‹ 1871 1872 1873 1874 1875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ