Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no zeby dokladnie ocenic szyjke usg dopochwowe jest konieczne. Gdyby sie opierpac tylko na badaniu na fotelu to moja szyjka tez bylaby super bo twarda i zamknieta, a w usg dlugosc pozostawia troche do zyczenia,i najgorsze rozwarcie od strony wewn ujścia, ktorego w zaden sposob nie da sie wybadac inaczej niz w usg. Takze jak Was cos nie pokoi warto poprosic,skoro gin nie ma inicjatywy wlasnej w tym zakresie.
Angela89, Klaudia90, Fasia lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamusie i przyszłe mamusie:). Jestem mamą małej Zuzi. W ciąży miałam pomysł stworzenia czegoś dla najmłodszych. Odkąd urodziła się moja córeczka wzięłam się ostro do roboty i udało się realizować zamierzony plan. Proszę odwiedźcie naszą stronę jeśli szukacie czegoś wyjątkowego dla swojego malucha i w przystępnej cenie. Serdecznie was zapraszam i trzymam kciuki za każdą z was aby poród przebiegł szybko, bezboleśnie i z pięknym happy endem, a za te które już mają swe maleństwa zdrowia i miłości:* oto nasza strona facebook.com/zuzulakids
Krysti lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:
Mam identyczne śpiochy z tym pingwinem!Ale są takie malutkie, że mogę nie założyć małemu jak się duży urodzi
Też mi się baaardzo podobają.
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi na każdej wizycie mierzy szyjkę przy użyciu usg dopochwowego i sprawdza tętno dzidzi i łożysko (przez brzuch). Boli mnie brzuszek
podkusilo mnie na ta pizze wczoraj, juz ja chyba z 5 razy wydalilam
a stoperanu nie mogę... ale może trilac polkne?
-
nick nieaktualnyOK, wybaczcie ale odniosę się tylko do zdjęć
Myślałam, że ja mam wielkie cycki, poźniej myślałam, że Rudzia ma wielkie cycki, ale patrze na Robotkę i wali wszystkich na głowę! cycki to mało powiedziane, co ty chcesz pół afryki wykarmić?
Hwesta ty nadal jakbyś choinkową bombkę połknęłatrochę spęczniała, ale nadal bombka
UROCZA!!
Fasia widzę znów poluje na pedofila - od razu widać, że mąż wrócił do pracy
bmi 17? boże dziecko, nie karmią Cie w domu?moje najniższe BMI to 16 ale wyglądałąm tragicznie
moje przed ciążą to 21.5 i było idealne
jak przytyle 2 kg teraz to wyjdę poza ramy swojej normy wagowej
na szczęście dzięki Olkowi wagę dzielę na dwa
Krysti twoja piłka bez zmian
Misia - psina mi skradła pół serca
Ida w 23 tygodniu nie było nic widać, teraz już nie ma wątpliwości, że dzidzia zagościła pod sercem
Andzia - u ciebie też bez zmian, brzuch nie rośnie strajkujei widzę że zaprzyjaźniłaś się też z picsArtem
fajna aplikacja, nie?
Gosha - brzuszek już spory, ale nie mogę sobie przypomnieć poprzedniego zdjęcia i nie umiem porównać
Marta - twój też nie rośnieja nie widzę tych 7 kg na plusie
Klaudia - ty też wyglądasz jakbyś półknęła piłkę - podobnie do hwesty czy Fasi - kształt brzucha taki sam
Ewelcia twój też okrągły jak dziewczyni też nei urósł od świąt
bo chyba przed albo tuż po świętach wklejałaś zdjęcie - ani drgnął
Haneczka - brzuch MODELOWY, no śliczny jest !! dawno Cie nie bylo
Mary - u ciebie brzusio też ruszył w końcuniedawno był taki niepozorny
Misia - u ciebie nic nie widać!!
KONIEC!!!! ileż można zdjęć wrzucić od wtorku!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 16:25
haneczka, Hela85, Klaudia90, Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Gosha, Ewelcia, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelcia jeszcze twoje zdjęcie mi gdzies w głowie wisi, ale musiałaś wrzucać przed wtorkiem i teraz go nie widziałam, a przeglądałam wcześniej forum pobierznie i powiem Ci, że jak Ci brzuch ruszył to widać było że podrósł, a od tamtego momentu nie widzę różnicy
-
nick nieaktualnyno i to my z dzisiaj
troszkę późno robię bo zazwyczaj robię zdjęcia w poniedziałki, ale jakoś szczególnie od poniedziałku nie ruszył
+8 KG!
I linia mi się jeszcze nei pojawiła!!
BOŻE W NDZ ROZPOCZNĘ 30 tydzień!!!! jakas masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:00
Hela85, Klaudia90, Rudzia, Bambi85, sylvia007, hwesta, Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Gosha, misia83, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Amy, dziękuję
Coś czuję, że mój synek będzie dużym dzieckiem. Jak ja go urodzę?!
Podziwiam Twój spokój i opanowanie w związku z łożyskiem, ale to bardzo dobrze. My się tu wystarczająco martwimy na zapas.Poza tym póki wyniki są dobre, Olek w brzuchu jest bezpieczny.
Faktycznie trochę mnie nie było. Korzystałam z urlopu męża i spędzaliśmy czas na maksa razem.Następne jego wolne- po porodzie. A wyszaleliśmy się w aquaparku, byliśmy w kinie, w grocie solnej (polecam, super sprawa i alternatywa dla zakazanej sauny), na spacerkach.
Ale już do Was wróciłam i znów zabrałam się pełną parą za dziecięce sprawy.
Zostały nam tylko 3 miesiące i się zacznie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Amy, dziękuję
Coś czuję, że mój synek będzie dużym dzieckiem. Jak ja go urodzę?!
Podziwiam Twój spokój i opanowanie w związku z łożyskiem, ale to bardzo dobrze. My się tu wystarczająco martwimy na zapas.Poza tym póki wyniki są dobre, Olek w brzuchu jest bezpieczny.
Faktycznie trochę mnie nie było. Korzystałam z urlopu męża i spędzaliśmy czas na maksa razem.Następne jego wolne- po porodzie. A wyszaleliśmy się w aquaparku, byliśmy w kinie, w grocie solnej (polecam, super sprawa i alternatywa dla zakazanej sauny), na spacerkach.
Ale już do Was wróciłam i znów zabrałam się pełną parą za dziecięce sprawy.
Zostały nam tylko 3 miesiące i się zacznie.
dużym dzieckiem? po takim małym brzuchu nic nie wskazuje na duże dziecko, chyba, że pod koniec przywali troszkęNiech będzie duże oby było zdrowe
Ja ogólnie jestem wszystkim przejęta, ale teraz nie mam się czym przejmować, skoro lekarz się uspokoił po mierzeniu wód i przepływów, to sama też nie będę nadinterpretować tego starzejącego się łożyska i sama stawiać diagnoz
Zazdroszczę takiego odpoczynku, bo się ekstra ładuje baterie
Już faktycznie niedużo nam zostało, ja też się powoli zabieram za dzieciowe sprawy, chociaż możliwe najdłużej chciałam to odwlekać, ale to łożysko może mi skrócić ten czas, więc musze lekko przyspieszyć -
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Amy, gdzie się podziały te kilogramy Twoje??
Twój brzuszek wyraźnie ruszył od kiedy tu byłam ostatnio przed Świętami. Ładniutki i zgrabny. Ale w ciele jakbyś nic nie przybrała.
przybrałam
w udach, łydkach, dupie, ramionach, najwięcej brzuch i cycki- ale tego się uniknąć nie da
ale już się pogodziłam z wyglądem, bo faktycznie miałam chwile słabości i marudziłam na ciążowy wygląd, teraz już to olewam, wrócę do formy po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 16:45
-
Hej ja po wizycie, szyjka zamknieta i nie mam sie martwic. Powiedzial, ze twardnienia moga byc po przebytej cc i kazal brac asmag forte 3x1 tabl, i no-spe do czasu az poczuje, ze twardnienia minely. Pobral mi od razu wymazy do badania stanu czystosci pochwy i szyjki, zmierzyl szyjke na usg dopochwowo. Ciesze sie, ze jest dobrze, z radosci wydalam w tesco 120 zl na ciuszki
dla Poli dostalam 2 pary pizamki przecenionej z 59 zl na 17,17 zl - cena za dwie pary!! Szok!
Amy bedzie git, jestes juz w 30 tygodniu mozna powiedziec to nawet gdyby cos sie dzialo to Olek juz duzy i dalby radei brzuch Ci urosl!! Serio!!
Hela85, sylvia007, Krysti, Fasia, Bambi85, Eweliśka, CzaryMary, Ola89, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali też myślę, że nawet jakby coś się działo to 30 tydzień daje duże nadzieje
ALe mam nadzieję, że łożysko jeszcze trochę będzie współpracować
O u ciebie po wizycie dobre wieścito dobrze, oby ich było możliwie jak najwięcej
))
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:
hahah nie zapominaj że ja mam spaczony obraz siebie
dla mnie niemożliwość kontrolowania rosnącego brzucha to największy koszmar jaki mogłam sobie wyśnićHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny