Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To było ich pierwsze i jak na razie jedyne dziecko
chyba sie boją, ze drugie bedzie wieksze
Znalazłam fajny zestaw za przystępną cenę, jak ktoś szuka jeszcze łóżeczka to moze Was zainteresuje :
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-materac-gryka-posciel-11-el-i4944002825.htmlAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo tak wygląda to łóżeczko, widzialam je na żywo ale nie wiedziałąm, że ma możliwość zdejmowania jednego boku
ale mimo wszystko mi się bardzo podobało, na szufladzie mi nie zależy aż tak bardzo więc mogę ją odpuścić
hwesta, Lali, Krysti, Rudzia, Gosha, Ulka84, KasiaKwiatek, CzaryMary, iwonka1077, misia83, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Jagody jagody wyślę męża do sklepu niech szuka...
myślę, że to będzie mega wyzwanie, bo nigdy się z tym w sklepie nie spotkałam
ja mam jagody zawsze przygotowane jak jest sezon to babcia mi zrobi kilka małych słoiczków w razie w. Czasem mam też suszone, ale w tym roku nie suszyła -
nick nieaktualny
-
łoj laseczko to prawda, nie mogłam wczoraj śledzić tego co się z Helą dzieje ale rzeczywiście jeśli by je moderatorzy usuwali to był by w miejscu posta nickmoderatora i treść że usunęli za niezgodność z treścią czy jakoś tak, pamiętam jak ostro się pościnały dziewczyny na wątku o Chazanie i połowa postów była zmoderowana,
myślę że Hela jest wobec nas w porządku tylko ma kogoś kto się włamał na jej konto i kasował jej posty.
niezłe świry po świecie chodzą że się cudzymi sprawami interesują.
ja już po załatwieniach, młoda w nowych okularach śmiga:), w domu burdel-no bo internet podpięty:P ale zaraz biorę się za palenie w piecu i porządeczki:)
-
Amy wrote:węgiel w tabletkach albo jagody - suszone lub ze słoiczka
-
Amy wrote:
-
Amy wrote:ja szukałam tańszych łóżeczek, ale jednak zdecyduję się na to Ikeowskie za 299zł bo z tego co widziałam ma bok ze szczebelkami zdejmowany i może służyć jako łóżko do póki dziecko nie urośnie powyżej 120 cm
-
nick nieaktualny
-
Ja wrocilam z zakupow.. uff a wlasnie znowu zaczela sie śnieżyca
kupilam kremy dla Malej, podklady te do przewijania Malucha, woreczki na brudne pampersy i chusteczki do prania
i zaraz siadam do maszyny ale najpierw chwilka odpoczynku..
A mam pytanie bo widzialam krem dla bobasow i balsam... co lepsze?? Czy balsam tez potrzeba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 15:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny