Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Cześć! Ale pospałam
Oprócz wczorajszej sytuacji na forum musiałam się jeszcze użerać z sąsiadami - studentami. Ja rozumiem, że są młodzi i lubią robić imprezy, ale ostatnio przesadzają z tym. Muza na maxa, wszyscy głośno się zachowują,a to wszystko nad nami... Nie chodzi mi nawet o nas, a o to, że za chwilę pojawi się dziecko i co wtedy? Nie pozwolę na takie zachowanie. Ja cenię sobie spokój i nie pozwolę, by jakieś dzieciaki go zakłócały. Poszłam wyeksponowałam brzuch i wyłożyłam im, że żądam by po 22 była cisza, bo są za głośno. Przestraszyli się i przeprosili, ale za chwilę dalej było to samo... No ręce opadają. Więc następnym razem dzwonię na policję. To nie akademik do cholery!
Oj a o co chodzi z forum bo ja nie w temacie????piszcie bo jestem ciekawa
A jezeli chodzi o sąsiadów to współczuje, jak wynajmowaliśmy tez takich miałam-masakra normalnie. Teraz stare dziadki obok a z drugiego boku rodzinka z małymi dziećmi:) takze spoko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Dziewczyny ale numer, byl Ksiadz i nie wzial koperty bo brzuch zauwazyl, jestem w szoku!
choć ją swojemu też musiałam przypomnieć, żeby zabrał
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Lali co ona jadła?!
serio!! I przytyla 30 kilo:)
A maz siostry lecial na zakupy bo w 62 ledwo sie miescil:) jak go wyjeli lekarze to stwierdzili ze on taki juz dwumiesiecznyAmy, Eweliśka, sylvia007, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Duuuzo twarogu i ogolnie nabialu
serio!! I przytyla 30 kilo:)
A maz siostry lecial na zakupy bo w 62 ledwo sie miescil:) jak go wyjeli lekarze to stwierdzili ze on taki juz dwumiesieczny -
nick nieaktualnyA ja od czasu festiwalu pizzy wciąż mam mówiąc wprost: sranie
juz się powstrzymuje... zjadlam zupke,minela godzinka i juz czuje,ze organizm chce się pozbyc,zaraz drugie danie i to samo bedzie...brakuje mi czekolady!! jak ja jadłam to nie miałam rozwolnien