Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUlka84 wrote:mnie tylko moja ginekolog poinformowała że po porodzie bede miła znowu podaną - nic nie wspominała o dodatkowych kosztach. Aha i co miesiąc musze robić badanie na przeciwciała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Amy zrobione ale juz sie chyba powielily strony pouciekaly sie znaczy , czy ty chcesz uciec z forum???????????????????????????
Rozwazalam taka opcjepoki co chcialabym tylko zeby moje zdjecia stad zniknely
i dziekuje ze usuwanie linkow
-
nick nieaktualny
-
Na konflikt syrologiczny robione jest badanie, odczyn Coombsa. Powtarzane kilka razy w czasie ciąży jak wynik jest pozytywny to podawane są przeciwciała. Ja na NFZ mam to badanie, nigdy nie było mowy o dodatkowej kasie, po poronieniu podali mi przeciwciała mimo braku potwierdzenia i również za darmo.
Amy nigdzie się nie wybieraj. My Cię nie puszczamy.
Dobranoc.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKLUSKA jak bede sie wybierac na pewno dam znac
))
I u mnie to raczej decyzja nieodwracalna, nizeli mialabym co chwile sie "srac" ze stad ide i za 5min nagle znow wracam...
dlatego musze sobie wszystko na spokojnie przemysleciwonka1077, Angela89, Rudzia, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
hej no nie uciekaj wesolo z toba jest ale daj znac jaka podejmiesz decyzje, to uszanujemy co zrobic
Fasi juz mniej też jest widac ze dziewczyny chyba uciekaja
smutne to....kogo ja będe czytac????
Ja tez zaraz uciekam spać pilnowałam mięsa odparzałam wędzonkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 00:06
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:KLUSKA jak bede sie wybierac na pewno dam znac
))
I u mnie to raczej decyzja nieodwracalna, nizeli mialabym co chwile sie "srac" ze stad ide i za 5min nagle znow wracam...
dlatego musze sobie wszystko na spokojnie przemyslec
W ciąży są problemy z myśleniem więc może Ci pomogę ?Nigdzie nie idziesz i będę Ci o tym przypominała codziennie jak będzie trzeba
Kto będzie pisał o kupach ! Gdzie jest kaczka?
Niektórzy są zmienni , zwalmy to na hormonyFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale nadrukowalyscie, a ja tu buszuje po sklepach... MARY konflikt masz jak najbardziej prawdopodobny (nie pewny- bo dzidzia moze byc tez Rh minus ), w Polsce profoilatycznie ( w ciemno) podaja anty D w 28 t.c. koszt 400-500zl, po porodzie druga dawka juz refundowana jesli dziecko faktycznie Rh plus.Jak to mozliwe ze nikt sie do tej pory tym Twoim minusem nie zainteresowal
.
CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Ale nadrukowalyscie, a ja tu buszuje po sklepach... MARY konflikt masz jak najbardziej prawdopodobny (nie pewny- bo dzidzia moze byc tez Rh minus ), w Polsce profoilatycznie ( w ciemno) podaja anty D w 28 t.c. koszt 400-500zl, po porodzie druga dawka juz refundowana jesli dziecko faktycznie Rh plus.Jak to mozliwe ze nikt sie do tej pory tym Twoim minusem nie zainteresowal
.
Bambi a jak mi lekarka powiedziała że teraz nie trzeba ? Tylko później ? To co mam zrobić ? Ta druga dawka wystarczy ? -
Bambi85 wrote:Ale nadrukowalyscie, a ja tu buszuje po sklepach... MARY konflikt masz jak najbardziej prawdopodobny (nie pewny- bo dzidzia moze byc tez Rh minus ), w Polsce profoilatycznie ( w ciemno) podaja anty D w 28 t.c. koszt 400-500zl, po porodzie druga dawka juz refundowana jesli dziecko faktycznie Rh plus.Jak to mozliwe ze nikt sie do tej pory tym Twoim minusem nie zainteresowal
.
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Andzia spoko dopiero rozwazam taka opcje wiec moze troche minac zanim cos podejme
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 00:11
Angela89, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa duzo rzeczy mnie tu wkurwia. Martwie sie bardziej o swoja ciaze nizeli o to ze cos mi nie odpowiada bo z tym sobie umiem radzic
musze sie poobserwowac i zobaczyc co bedzie dla Olka lepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 00:13