Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a bierzesz coś w sensie nospe magnez ? ja z bólami nie pomogę bo jak mnie bolało to był to ból ciągły i apap nie pomagał a jak zasnelam to obudzil mnie ból no i efekt jest wam znany.

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy to moze sie poloz jakos wygodnie, zasniesz a rano pewnie juz nie bedzie bolalo. Chyba ze boli bardzo to moze jedz to sprawdz. I nie wywoluj wilka z lasu z tym "czymś złym"

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Amy a bierzesz coś w sensie nospe magnez ? ja z bólami nie pomogę bo jak mnie bolało to był to ból ciągły i apap nie pomagał a jak zasnelam to obudzil mnie ból no i efekt jest wam znany.
    Nic nie biore bo mnie nigdy nie bolalo :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi poczekam do rana :) moze zaraz przejdzie. Na razie mlody ma czkawke i to go chyba wybudzilo bo raczej spal a teraz mi sie obrywa jakbym to ja byla winna czkawki :P

Bambi85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Jak moj jst w pracy to spie jak dziecko :P ale od kad jest na szkoleniu to dlugo nie moge zasnac.. ale we wtorem w nocy juz bedzje i od srody o 22 juz bede spala :P
    Ja mam trzaski bo nigdy nie mieszkalam w domku ja wychowana w blokowisku i tu każde pukniecie w nocy doprowadza mnie do paniki mimo że teściowa mieszka piętro niżej to i tak mam schizy. Psa mam tak obronnego że własnego ogona sie boi. Ale na ogródku bojowa jest to fakt ale co z tego jak w nocy można ją wołać a ona śpi jak zabita

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Andzia to masz psa obronnego po ciulu :P ja ja tez blokowa ;) ale trzesZczenia bym sie chyba nie bala, nie wie zreszta.. czasem mozna niezlegk schiza w nocy zlapac :)

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moj maly teraz tez sie obudzil i pod zebrami mnie obklada, coraz mniej porzyjemne te niektore akrobacje

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Hahaha Andzia to masz psa obronnego po ciulu :P ja ja tez blokowa ;) ale trzesZczenia bym sie chyba nie bala, nie wie zreszta.. czasem mozna niezlegk schiza w nocy zlapac :)
    Wiesz trzeszczenie to pół biedy . Ja za dużo horrorow sie na oglądałam w młodych latach wiec mam bardzo bujna wyobraznie pod tym wzgledem :-P Zawsze mówiłam że nie będę mieszkala q domku ani na parterze no i masz. Pies to ciotka matylda ona tylko chciała by być glaskana

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi ja ostatnio mężowi się żalilam że mała jak zacznie wariowac ti końca nie widać i nieraz zaczyna to boleć. To ten zamiast mnie wesprzeć odparł że jeszcze kilka tyg temu chciałam aby zaczęła kopać no to mnie kopie i mam nie marudzic :-) faceci :-D

nick nieaktualny, Bambi85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj do zeber nie dosiega siedzi nisko :) i caly dol brzucha mnje boli jak na okres :/
    Andzia duza jestes nie wierz w filmy :P

Okej ide spac bo sie denerwune teraz tymi bolami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spijcie dobrze :) dobranoc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc. Ja też się kładę bo pies już chrapie wiec i pora na mnie . Dobranoc dziewczynki

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela bo kobiecie , szczegolnie w ciazy to nie dogodzisz
    Amy nie stresuj sie na zapas, poloz sie, zasniesz a rano musi byc lepiej, Dobranoc

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Spijcie dobrze :) dobranoc :)
    A ty daj jutro znać czy przeszedł Ci ból

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczynki! Nie udzielam sie za bardzo bo lepiej było przeczekać "ta" burze ;)
    Ale czytam regularnie :*

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 02:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie zaleglam w wyrku :P Amy daj znac rano jak sie czujesz :) zdjecia usunelam ale razem z postami .
    Bambi daj znac rano czy siostra sie odezwala !!

Dobranoc:*

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się z Julkiem w 7 miesiącu czyli lll trymestrze :D

Później pokaże domek Julka :)))

weronika86, MartaAlvi, Gosha, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwonka1077, misia83, haneczka, Rudzia, nick nieaktualny, mantissa, nick nieaktualny, Eweliśka, Ewelcia, nick nieaktualny, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ja juz ponad dwie godziny nie śpię.. Ehh zaczyna mnie to męczyć :(

Iwonka, wcale nie zniknęłam. Wczoraj miałam intensywny dzień. Jak wyszłam przed 14 tak wróciłam po 21 wiec nie miałam jak się udzielać :))

Amy co to za bóle? Mam nadzieje, ze przeszło!

Bambi, siostra pewnie zabalowala i zapomniala o bozym swiecie. Na pewno nic złego się nie dzieje.

iwonka1077 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witamy!
    ja mialam tak sama przygode jak Amy wczoraj...do 2 sie meczylam z bolami, 2 nospy forte poszly...usnelam..teraz cmi ale jest juz dobrze...maz spanikowany chcial juz jechac na IP.. to na bank BH skurcze bo jak stalam na nogach to nic nie bylo czuc tylko w pozycji lezacej...to juz coraz czesciej tak niestety bedzie, takie uroki koncowki ciazy...mi naprawde przez ostanie 3 dni brzuch urosl taaakk duzo ze ciezko w to uwierzyc, nawet klienci.widza roznice...ba nawet tesciowa po dwoch dniach nieobecnosci az mordke rozdziawila ze tak urosl :D a ja dziwnie jestem pewna,ze mala zmienila juz pozycje...czuje glowke przy dole..a pupa mi wystaje ( taka gula :D) pod lewym zebrem :D czyli mala sie szykuje juz...musi mi gdzies uciskac.
    co do chust to planuje do lata, tato bedzie nosil...w sumie to pomysl mojego meza, on chce sarcie nosic z sarcia w playa grac :D duzo mnie to odciazy..i tak jak Kasia kwiatek napisala, w razie cus mam rece wolne...mamy duzy ogrod i musze wrocic do pracy po 4 tyg wiec wozkiem za duzo sie nie najezdze...bede przebywac z mala na ogrodzie najdluzej jak bede mogla...mieszkamy w cichym, czystym miejscu a spacer pomiedzy tymi fabrykami w miescie jakos mi sie nie widzi... wiekszosc jezdzimy samochodem..jesli tescie beda chcieli mala wozic jak bedzie u nich te 3/4hr dziennie to niech kupia wozek :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jakies 1km od domu mamy stawy i sciezki spacerowe/rowerowe..tam dostac sie wozkiem graniczy z cudem.. zakupy bede robic duze raz w tygodniu, wiec wyskocze sama na godzinke...po owoce czy swiezy nabial..mam sklepik 200m od nas, targ ekologiczny wiec chusta idealna...wiadmomo chusta nie lezy kazdemu, ale z naszym trybem zycia jest idealna...nawet jakby cos z tesciowa nie wyszlo..zbierac sarcia do studia w chustce plus bujaczej- idealnie..srac sie z wozkiem i w studiu wozek stawiac? nie za bardzo... zreszta moj meza chce wygladac jak na tate Zyda przystalo i bedzie sarcie nosil :D on strasznie sie cieszyl z coreczki, juz po tescie ciazowym mowil ze wymodlil corke...az zestresowana szlam na usg zeby potwierdzic ze dziewczynka :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 1974 1975 1976 1977 1978 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ