X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a bierzesz coś w sensie nospe magnez ? ja z bólami nie pomogę bo jak mnie bolało to był to ból ciągły i apap nie pomagał a jak zasnelam to obudzil mnie ból no i efekt jest wam znany.

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy to moze sie poloz jakos wygodnie, zasniesz a rano pewnie juz nie bedzie bolalo. Chyba ze boli bardzo to moze jedz to sprawdz. I nie wywoluj wilka z lasu z tym "czymś złym"

Amy lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Amy a bierzesz coś w sensie nospe magnez ? ja z bólami nie pomogę bo jak mnie bolało to był to ból ciągły i apap nie pomagał a jak zasnelam to obudzil mnie ból no i efekt jest wam znany.
    Nic nie biore bo mnie nigdy nie bolalo :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi poczekam do rana :) moze zaraz przejdzie. Na razie mlody ma czkawke i to go chyba wybudzilo bo raczej spal a teraz mi sie obrywa jakbym to ja byla winna czkawki :P

Bambi85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Jak moj jst w pracy to spie jak dziecko :P ale od kad jest na szkoleniu to dlugo nie moge zasnac.. ale we wtorem w nocy juz bedzje i od srody o 22 juz bede spala :P
    Ja mam trzaski bo nigdy nie mieszkalam w domku ja wychowana w blokowisku i tu każde pukniecie w nocy doprowadza mnie do paniki mimo że teściowa mieszka piętro niżej to i tak mam schizy. Psa mam tak obronnego że własnego ogona sie boi. Ale na ogródku bojowa jest to fakt ale co z tego jak w nocy można ją wołać a ona śpi jak zabita

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Andzia to masz psa obronnego po ciulu :P ja ja tez blokowa ;) ale trzesZczenia bym sie chyba nie bala, nie wie zreszta.. czasem mozna niezlegk schiza w nocy zlapac :)

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moj maly teraz tez sie obudzil i pod zebrami mnie obklada, coraz mniej porzyjemne te niektore akrobacje

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Hahaha Andzia to masz psa obronnego po ciulu :P ja ja tez blokowa ;) ale trzesZczenia bym sie chyba nie bala, nie wie zreszta.. czasem mozna niezlegk schiza w nocy zlapac :)
    Wiesz trzeszczenie to pół biedy . Ja za dużo horrorow sie na oglądałam w młodych latach wiec mam bardzo bujna wyobraznie pod tym wzgledem :-P Zawsze mówiłam że nie będę mieszkala q domku ani na parterze no i masz. Pies to ciotka matylda ona tylko chciała by być glaskana

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi ja ostatnio mężowi się żalilam że mała jak zacznie wariowac ti końca nie widać i nieraz zaczyna to boleć. To ten zamiast mnie wesprzeć odparł że jeszcze kilka tyg temu chciałam aby zaczęła kopać no to mnie kopie i mam nie marudzic :-) faceci :-D

Amy, Bambi85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj do zeber nie dosiega siedzi nisko :) i caly dol brzucha mnje boli jak na okres :/
    Andzia duza jestes nie wierz w filmy :P

Okej ide spac bo sie denerwune teraz tymi bolami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spijcie dobrze :) dobranoc :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc. Ja też się kładę bo pies już chrapie wiec i pora na mnie . Dobranoc dziewczynki

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela bo kobiecie , szczegolnie w ciazy to nie dogodzisz
    Amy nie stresuj sie na zapas, poloz sie, zasniesz a rano musi byc lepiej, Dobranoc

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Spijcie dobrze :) dobranoc :)
    A ty daj jutro znać czy przeszedł Ci ból

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczynki! Nie udzielam sie za bardzo bo lepiej było przeczekać "ta" burze ;)
    Ale czytam regularnie :*

Amy lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 02:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie zaleglam w wyrku :P Amy daj znac rano jak sie czujesz :) zdjecia usunelam ale razem z postami .
    Bambi daj znac rano czy siostra sie odezwala !!

Dobranoc:*

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się z Julkiem w 7 miesiącu czyli lll trymestrze :D

Później pokaże domek Julka :)))

weronika86, MartaAlvi, Gosha, KasiaKwiatek, CzaryMary, iwonka1077, misia83, haneczka, Rudzia, Amy, mantissa, liloe, Eweliśka, Ewelcia, Angela89, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ja juz ponad dwie godziny nie śpię.. Ehh zaczyna mnie to męczyć :(

Iwonka, wcale nie zniknęłam. Wczoraj miałam intensywny dzień. Jak wyszłam przed 14 tak wróciłam po 21 wiec nie miałam jak się udzielać :))

Amy co to za bóle? Mam nadzieje, ze przeszło!

Bambi, siostra pewnie zabalowala i zapomniala o bozym swiecie. Na pewno nic złego się nie dzieje.

iwonka1077 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witamy!
    ja mialam tak sama przygode jak Amy wczoraj...do 2 sie meczylam z bolami, 2 nospy forte poszly...usnelam..teraz cmi ale jest juz dobrze...maz spanikowany chcial juz jechac na IP.. to na bank BH skurcze bo jak stalam na nogach to nic nie bylo czuc tylko w pozycji lezacej...to juz coraz czesciej tak niestety bedzie, takie uroki koncowki ciazy...mi naprawde przez ostanie 3 dni brzuch urosl taaakk duzo ze ciezko w to uwierzyc, nawet klienci.widza roznice...ba nawet tesciowa po dwoch dniach nieobecnosci az mordke rozdziawila ze tak urosl :D a ja dziwnie jestem pewna,ze mala zmienila juz pozycje...czuje glowke przy dole..a pupa mi wystaje ( taka gula :D) pod lewym zebrem :D czyli mala sie szykuje juz...musi mi gdzies uciskac.
    co do chust to planuje do lata, tato bedzie nosil...w sumie to pomysl mojego meza, on chce sarcie nosic z sarcia w playa grac :D duzo mnie to odciazy..i tak jak Kasia kwiatek napisala, w razie cus mam rece wolne...mamy duzy ogrod i musze wrocic do pracy po 4 tyg wiec wozkiem za duzo sie nie najezdze...bede przebywac z mala na ogrodzie najdluzej jak bede mogla...mieszkamy w cichym, czystym miejscu a spacer pomiedzy tymi fabrykami w miescie jakos mi sie nie widzi... wiekszosc jezdzimy samochodem..jesli tescie beda chcieli mala wozic jak bedzie u nich te 3/4hr dziennie to niech kupia wozek :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jakies 1km od domu mamy stawy i sciezki spacerowe/rowerowe..tam dostac sie wozkiem graniczy z cudem.. zakupy bede robic duze raz w tygodniu, wiec wyskocze sama na godzinke...po owoce czy swiezy nabial..mam sklepik 200m od nas, targ ekologiczny wiec chusta idealna...wiadmomo chusta nie lezy kazdemu, ale z naszym trybem zycia jest idealna...nawet jakby cos z tesciowa nie wyszlo..zbierac sarcia do studia w chustce plus bujaczej- idealnie..srac sie z wozkiem i w studiu wozek stawiac? nie za bardzo... zreszta moj meza chce wygladac jak na tate Zyda przystalo i bedzie sarcie nosil :D on strasznie sie cieszyl z coreczki, juz po tescie ciazowym mowil ze wymodlil corke...az zestresowana szlam na usg zeby potwierdzic ze dziewczynka :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 1974 1975 1976 1977 1978 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ