Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Jak moj jst w pracy to spie jak dziecko
ale od kad jest na szkoleniu to dlugo nie moge zasnac.. ale we wtorem w nocy juz bedzje i od srody o 22 juz bede spala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Hahaha Andzia to masz psa obronnego po ciulu
ja ja tez blokowa
ale trzesZczenia bym sie chyba nie bala, nie wie zreszta.. czasem mozna niezlegk schiza w nocy zlapac
Zawsze mówiłam że nie będę mieszkala q domku ani na parterze no i masz. Pies to ciotka matylda ona tylko chciała by być glaskana
-
nick nieaktualnyBambi ja ostatnio mężowi się żalilam że mała jak zacznie wariowac ti końca nie widać i nieraz zaczyna to boleć. To ten zamiast mnie wesprzeć odparł że jeszcze kilka tyg temu chciałam aby zaczęła kopać no to mnie kopie i mam nie marudzic
faceci
Amy, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy się z Julkiem w 7 miesiącu czyli lll trymestrze
Później pokaże domek Julka))
weronika86, MartaAlvi, Gosha, KasiaKwiatek, CzaryMary, iwonka1077, misia83, haneczka, Rudzia, Amy, mantissa, liloe, Eweliśka, Ewelcia, Angela89, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Ja juz ponad dwie godziny nie śpię.. Ehh zaczyna mnie to męczyć
Iwonka, wcale nie zniknęłam. Wczoraj miałam intensywny dzień. Jak wyszłam przed 14 tak wróciłam po 21 wiec nie miałam jak się udzielać)
Amy co to za bóle? Mam nadzieje, ze przeszło!
Bambi, siostra pewnie zabalowala i zapomniala o bozym swiecie. Na pewno nic złego się nie dzieje.
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
witamy!
ja mialam tak sama przygode jak Amy wczoraj...do 2 sie meczylam z bolami, 2 nospy forte poszly...usnelam..teraz cmi ale jest juz dobrze...maz spanikowany chcial juz jechac na IP.. to na bank BH skurcze bo jak stalam na nogach to nic nie bylo czuc tylko w pozycji lezacej...to juz coraz czesciej tak niestety bedzie, takie uroki koncowki ciazy...mi naprawde przez ostanie 3 dni brzuch urosl taaakk duzo ze ciezko w to uwierzyc, nawet klienci.widza roznice...ba nawet tesciowa po dwoch dniach nieobecnosci az mordke rozdziawila ze tak urosla ja dziwnie jestem pewna,ze mala zmienila juz pozycje...czuje glowke przy dole..a pupa mi wystaje ( taka gula
) pod lewym zebrem
czyli mala sie szykuje juz...musi mi gdzies uciskac.
co do chust to planuje do lata, tato bedzie nosil...w sumie to pomysl mojego meza, on chce sarcie nosic z sarcia w playa gracduzo mnie to odciazy..i tak jak Kasia kwiatek napisala, w razie cus mam rece wolne...mamy duzy ogrod i musze wrocic do pracy po 4 tyg wiec wozkiem za duzo sie nie najezdze...bede przebywac z mala na ogrodzie najdluzej jak bede mogla...mieszkamy w cichym, czystym miejscu a spacer pomiedzy tymi fabrykami w miescie jakos mi sie nie widzi... wiekszosc jezdzimy samochodem..jesli tescie beda chcieli mala wozic jak bedzie u nich te 3/4hr dziennie to niech kupia wozek
-
a i jakies 1km od domu mamy stawy i sciezki spacerowe/rowerowe..tam dostac sie wozkiem graniczy z cudem.. zakupy bede robic duze raz w tygodniu, wiec wyskocze sama na godzinke...po owoce czy swiezy nabial..mam sklepik 200m od nas, targ ekologiczny wiec chusta idealna...wiadmomo chusta nie lezy kazdemu, ale z naszym trybem zycia jest idealna...nawet jakby cos z tesciowa nie wyszlo..zbierac sarcia do studia w chustce plus bujaczej- idealnie..srac sie z wozkiem i w studiu wozek stawiac? nie za bardzo... zreszta moj meza chce wygladac jak na tate Zyda przystalo i bedzie sarcie nosil
on strasznie sie cieszyl z coreczki, juz po tescie ciazowym mowil ze wymodlil corke...az zestresowana szlam na usg zeby potwierdzic ze dziewczynka
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość