Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:Jest juz okej..
Mnie wlasnie nawet na stojaco bolalo. I to nie bylo skorczowe czyli skorcz co chwile tylko ciagly bol menstruacyjny az mi sie przypomnialo jak poronilam Olkę.. dlatego sie tym zmartwilam. Dzisiaj mnie nic juz nie boli i mam nadzieje, ze tak zostanie..
Kwiatek - nie tak latwo mnie stad wygonic, ale jak cos mnie wkuriwia dzialajac na mnie jak plachta na byka i odbija sie to na przebiegu mojej ciazy to mysle ze czasem warto odpuscicale odpoczne pare dni moze sie uspokoje
Ok znow zaczyna mnie bolec.. hmmmm no nie wiem co to moze byc
Amy a bralas nospe max? Moze by pomogło...
-
nick nieaktualnyOlcia ja nic nie lykam wlasnie. A te rozciagajace bole macicy to ja znam. One mnie nie niepokoja. Te wczorajsze byly inne dlatego mnie niepokoily. Ale dzisiaj jest juz mniejszy bol niz wczoraj wiec zwale to na wkurwienie moje i teraz juz relax
zaraz sie zbiore i pojde na szmaty
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaneczka ja chcę żeby wszystko było gotowe z początkiem marca, zresztą prac i prasowac tez będę dopiero od 36 tyg jak juz rodzic w miarę bezpiecznie można. No chyba, że mi pessar zaloza to wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:26
haneczka lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Dziewczyny, a kiedy zaczynacie urządzać pokoik/ kącik dla dziecka? Mnie już korci, żeby skręcić łóżeczko, zamówić komodę i wszystko poustawiać. Już nawet zrobiliśmy przemeblowanie w sypialni, ale nie wiem, czy to nie za wcześnie.
Ciuszki jak prałam, prasowałam to bezpośrednio do szufladek... Chyba jeszcze jakiś fotel tam dokupie, bo nie na na czym siedziećhaneczka, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny
Cieszę się z każdego kolejnego tygodnia. Udało się dotrzeć do 7 miesiąca wiec jeszcze 2 i będę mega szczęśliwa!
Dziś o 16.45 mam wizytę. Zobaczymy jak tam moja szyjka i jak Julek oczywiścieostatnio bardzo często się wypina i nie do końca wiem czy to on czy to jakiś skurcz.. Oby wszystko było dobrze. Chcemy poprosić o nagranie płyty z wizyty na pamiątkę
Amy masz w domu magnez? Może chociaż to sobie weź i odpoczywaj!
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny. Ja chyba wskoczę dzisiaj jeszcze na smyk.pl bo zdałam sobie sprawę, że ani jednego body z krótkim rękawem nie kupiłam.
Haneczka u mnie łóżeczko już złożone, teraz muszę tylko kupić komodę, dla Gabi,( bo ta z przewijakiem idzie do pokoju Ninki) i będziemy ustawiać mebelki i zacznę pranie i prasowanie ubranek
Amy mam nadzieję, że przejdą Ci te bóle, bo to pewnie nic strasznego, ale dla nas mam po przejściach to one właśnie przywołują przykre wspomnienia, sama miałam takie w tamtym tyg przez dwa dni, brałam nospę, ale pomagała tylko na chwilę, no lae już ich nie ma i myślę, że Tobie też szybko przejdąhaneczka lubi tę wiadomość
-
Witajcie, ja dla odmiany ze snem nie mam problemów choć jest on płytki i cały czas się wiercę - nie mogę znaleźć odpowiedniej pozycji do spania
U mnie dziś znów intensywny dzień... muszę pozałatwiać kilka urzędowych spraw a wieczorem szkoła rodzenia. Ciekawe czy będzie fajnie...
Amy Twoją prośba odnośnie usunięcia zdjęć jest równoznaczna z tym że już nie zobaczymy Olka? No chyba jakiś żart? Dziewczyny, było minęło! Trzeba wyluzować i żyć dalej. Nie wyobrażam sobie że nie będzie tu rewii brzuszków czy ubranek dla naszych maleństw!
Jeszcze Amy odnośnie Twojego bólu myślę że miałam podobnie jakiś czas temu. Częściowo wynikało to ze stresów ale też wiadomo wszystko rośnie i się napina. Tez nie jestem tego typu osobą która łyka wszystko co się da na ból ale lekarz przekonał mnie że nospa nie zaszkodzi a wręcz pomoże i odkąd łykam jest na prawdę lepiej. Oczywiście nie namawiam się do lekomanii tylko mówię jak było u mniePotrafiłam leżeć pół dnia bo ból był straszny, brzuch się spinał a na dole jakbym zaraz miała mieć @
Dobrze że to minęło.
-
Fasia wrote:Dziękuję dziewczyny
Cieszę się z każdego kolejnego tygodnia. Udało się dotrzeć do 7 miesiąca wiec jeszcze 2 i będę mega szczęśliwa!
Dziś o 16.45 mam wizytę. Zobaczymy jak tam moja szyjka i jak Julek oczywiścieostatnio bardzo często się wypina i nie do końca wiem czy to on czy to jakiś skurcz.. Oby wszystko było dobrze. Chcemy poprosić o nagranie płyty z wizyty na pamiątkę
Amy masz w domu magnez? Może chociaż to sobie weź i odpoczywaj!A i gratuluję III trymestru!!!
Fasia lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Dziewczyny dziecko mi się nie odzywa od wczoraj ( zazwyczaj wieczorami ostro daje mi popalić) czy powinnam się martwić czy tak się zdarza?
a w nocy zaczął szaleć, a teraz to wogole fikołki na maxa moze w koncu fiknie głowa w dół
Myśle ze to zawsze jedt niepojące dla mamusi, ja czekałam bo wiedziałam ze wszystko jedt ok. Moze poczekaj do wieczora? Spacerek sobie zrób żeby sie dobrze dotlenić potem jakies ciacho i powinna dzidzia dac kopa.Eweliśka lubi tę wiadomość
-
Eweliśka na moich chłopaków super działa cola. Jak tylko przestaję ich czuć na dłużej to szklanka coli idzie w rucha później leżę na płasko i czekam
Spróbuj... jeśli dalej nic nie czujesz to dawaj na IP. Może tylko śpi ale lepiej być czujnym
Eweliśka lubi tę wiadomość