Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa od 13 tyg dużo nospy biorę - 3 nospy forte dziennie, lekarz mnie zapewniał moj,ze ona nie szkodzi, a pomaga. Wczoraj w szpitalu kazali mi ograniczyć do 4 zwyklych,czyli jakby 2 forte,a jak się uda do 3 zwyklych,bo grozi to obniżeniem napięcia mięśniowego u dzidziusia. Ja o tym czytałam wcześniej, ale mój lekarz mowil,ze nie wiąże się to z ryzykiem,na inflanckiej tez ze ok,a na Karowej kazali ograniczyć
idzie zwariować z tymi lekarzami
-
Eweliśka wrote:Kochana ja głównie jem słodkie:P piłam też wode zimną bo wyczytałam że to pomaga ale nic:( cisza:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka a jak kładziesz się np na lewym lub prawym boku ? Ja czuję wtedy największe imprezki Julka
szaleje jak najęty. Albo tak jak dziewczyny piszą - leżenie na plecach przez dłuższą chwilę, lekkie uciskanie brzuszka w miejscu gdzie dziecko zazwyczaj jest.
Ja raz miałam taki cichy dzień, ani jednego ruchu, ani kopniaczka, mąż wieczorem już był na tyle zestresowany że postanowił Julka obudzićmówił do Niego, głaskał, naciskał brzuchol i co? Tak mi się dziecko rozbrykało, że przez 30 minut okładał mnie po narządach, a mąż się śmiał
no super tylko czemu ja obrywałam za to budzenie?
Eweliśka, Angela89, haneczka, weronika86, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Hwesta chyba ma zalecone przez lekarza.
Hewsta kochana przypomnij mi co u Ciebie z tym pessarem? Czemu oni przy 30 mm chcą Ci go zakładać? Wczoraj pytałam, ale może mi umknęła gdzieś odpowiedź. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiloe bo szyjka miała na początku grudnia dużo wiecej,wiec się skraca. A z tego co wiem to dolna granica jest 25 mm. Gosha nospe biorę od 13 tyg gdy trafiłam do szpitala z małym rozwarciem i skróceniem szyjki,przeciw skurczom. Martwię się ta nospa teraz,powiem o tym lekarzowi. I musze przełożyć wizytę na ten tydzień, bo zwolnienie mi się kończy 14