Hej
Tak jak mowilam zagladam czasem tutaj, bardzo sporadycznie. Traf chcial, ze przecztyalam watek o Heli...
Po pierwsze chce sie odniesc do podejrzen ktore padly na moja osobe. Nie mam wam tego za zle bo to dosc logiczne moglo by sie zdawac. Chcialam rozwiac wasze podejzenia. To nie ja jestem tzw. kretem. Oczywiscie mozecie wierzyc lub nie, wasza sprawa

.
Po drugie chcialam wam dac rade ktora w zasadzie kazda z was w teorii zna - nie ufajcie nikomu w internecie. Bylam kiedys na forum slubnym gdzie laska tez przez pare miesiecy podszywala sie pod panne mloda. Po co? Nie wiem, moze z nudow, albo jakas choroba psychiczna? Po drugie tutaj ktoras z was dawno dawno temu wspomniala, ze na BBF tez spotkala trola-dziewczynye ktora z nia cala ciaze "przeszla". To sprawilo, ze ja wybaczcie ale kazdego po trochu traktuje jak potencjalnego trola. No niestety, zycie. Nigdy przenigdy nie dalabym komus mojego numeru telefonu, nie zapisuje sie tez do facebookowych grup, nei ujawniam swojej tozsamosci NIKOMU i NIGDY w internecie, nawet jakbym z tym kims miala przez rok pisac na forum. Czubkow nie brakuje. Kazda informacje podoawana przez kobeity na forach traktuje troche z przymruzeniem oka i nei wierze na 100% ani w zadne opisy objawow, ani w opisy porodow, opisy rodziny itd. To sa dla mnie informacje ktore przyjmuje do wiadomosci, ze cos takeigo jest mozliwe ale wcale nei musi byc prawda. Dlatego bardzo tez rzadko opowiadam o forum mojemu mezowi bo juz samo rozpoczecie zdania "dziewczyny z forum pisza, ze ..." sprawia ze jest ono malo wiarygodne. Nie znaczy to, ze nie ma tu informacji prawdziwych ale nie sposob poprostu oddzielic klamstwa i wymysly od prawdy i niestety to sie potwierdza wlasnie.
Po trzecie. Nadal szukacie kreta, snujecie domysly. A on prawdopodobnie nie istnieje. To jest moja teoria. Jesli bylabym Hela i miala w stosunku do was dobre zamiary to na jej miejscu zalozylabym sobei nowe kontu i poinformowala was co zaszlo. Kreta nie ma bo:
- albo Hela skasowala sama swoje konto
- albo ktos faktycznie sie na nie wlamal i konto Heli skasowal - Jesli tak jest to Hela moglaby zalozyc nowe konto i tutaj sprawe wyjasnic. Ja bym tak zrobila i napewno nei zaslaniala sie tym, ze jest mi przykro. Sprawa jest dosc nowa wiec calkie mozliwe, ze ona to jeszcze zrobi i wam wyjasni wszystko - na przyklad to ze ktos wlamal sie na jej konto, pisal z niego posty, pokasowal posty i wmawial wam, ze zostaly przez kogos zgloszone. Wyjasnilaby wam, ze ten ktos dal wam jej falszywy nr tel i odpowiada Amy, ze ma skany z BBF, ze skasowano jej konto....
Sprawa mnie zaciekawila bo mnie fascynuje fakt, ze sa tacy ludzie ktorym sie chce wkrecac innych i to czasem przez pare miesiecy...