X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    hej! uff glukoza nie taka zła ale po godzinie tak mnie naciągło ale dałam rade:)
    ja na zgage to sie musze napić wody i spionizować:)na leżąco masakra

Super, że się udało. :) Wyniki dziś czy jutro? Oby tylko wszystko było w porządku. :)

A w ogóle to dziś u mnie wizyta, co prawda tylko badanie, bez usg, ale zawsze. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 12:35

liloe lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:12

mantissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski ,Mnie tez w nocy brzuch i cos zaczol bolec na leząco ale wstalam usiadlam przeszlam się i przeszlo ból byl od boków brzucha promieniujący do krzyza . Przeszlo mi jak by nie przeszlo moj R juz dzwonil na emergency rano i pytal co to ,powiedzieli ze to normalne jest w tym okresie bo brzuch rosnie i faktycznie jakis on większy jest jak orka zaczynam wygladać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na zgage łyzke musztardy jem :D pomaga

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś na obiad robie ziemniaki i śledzia w smietanie :p ale mam ochoooote

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Ignaš od wczoraj wieczorem zaczol kopac wiercic się w brzuchu nawet nagralam sobie jak kopie mnie bedzie duzy to mu mama pokaze :D i tak w nocy panicz tez i rano tez bez przerwy walil ze no musialam odespac do 12 tej

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Krysti, ze jesteś :) te bóle brzucha to już chyba normalne u nas na tym etapie

Krysti lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa, ja w Gemini mam zamiar kupić te z Canpola - ulepszone tzn z tym wkładem żelującym. Na bangli ma bardzo dobrą opinię - chociaż ja nie ufam tym opiniom bo to jakieś sponsorowane chyba wszystko jest sądząc po wpisach tych dziewczyn :) Kosztują jakoś 11zł za 40szt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 12:57

mantissa lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Fajnie Krysti, ze jesteś :) te bóle brzucha to już chyba normalne u nas na tym etapie
    Mnie pierwszy raz tak bolal dziwnie môwię co jest .:) dobrze ze przeszlo bo bym dzis juz na Emergency siedziala rano .Dobrze ze moj w domu zemną jest do konca stycznia to luzik jest wsparcie i duzo mi pomaga .

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz bulki nutella i czekolada w ruch idzie umnie mam ochote mega na nutelle :) i czekolade .

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka nie martw się kochana moj tez ostatnio mial dzien lenia a wczoraj z podwojną silą dawał :)

Eweliśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti a u Ciebie robią ten test glukozy wogole??

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zyczenie robią ,a tak to nie .Tylko krew sprawdzają często.

hwesta lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się melduję wykąpana i z ugotowaną zupą :) Przed tym komputerem można zapomnieć o Bożym świecie! O 14 muszę jechać na miasto po zakupy i na pocztę. Wygońcie mnie jakbym się zasiedziała. ;)

Mój brzuch w kąpieli tak się zaczął rzucać, że aż się wystraszyłam i zaczęłam uspokajać malca. Rozbrykał się chłopak, a wczoraj też był cichutki.

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co do wkładek laktacyjnych to ją wyprobowałam kilka, ale mogę polecić tylko lansinoh, są duże, płaskie i bardzo wygodne, dobrze trzymają się na swoim miejscu i są super chłonne, więc nie trzeba ich wymieniać co chwilę. Na allegro 60 sztuk kosztuje ok. 22-26 zł, ale pamiętam, że kupiłam kiedyś tańsze chyba z babyono, chociaż nie do końca pewną jestem czy to te, to byłam niezadowolona, bo źle się trzymały, jakieś takie uwierające były i raczej mało chłonne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 13:26

mimka84 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia wkładki wakacyjne rewelacja :P

sylvia007, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:12

sylvia007 lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku tak polecam te wkładki, lanolinę też z lansinoh. Zaraz dostanę ostrzeżenie za reklamę ;-)
    A tak serio to ta firmę poleciła mi polożna i naprawdę się na niej nie zawiodłam :-)

weronika86 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Sylvia wkładki wakacyjne rewelacja :P
    Już zmieniłam!!!!
    Proszę uwagi kierować do mojego tel, on takie rzeczy wysyła bez mojej zgody :-)

mimka84, Krysti lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój telefon to troll, wysyła zmienione post w moim imieniu, chyba go adminowi zgłoszę ;-)

mimka84, liloe, Krysti, Angela89, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 1983 1984 1985 1986 1987 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ