Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIAB wrote:hej! uff glukoza nie taka zła ale po godzinie tak mnie naciągło ale dałam rade:)
ja na zgage to sie musze napić wody i spionizować:)na leżąco masakra
Super, że się udało.Wyniki dziś czy jutro? Oby tylko wszystko było w porządku.
A w ogóle to dziś u mnie wizyta, co prawda tylko badanie, bez usg, ale zawsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 12:35
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc laski ,Mnie tez w nocy brzuch i cos zaczol bolec na leząco ale wstalam usiadlam przeszlam się i przeszlo ból byl od boków brzucha promieniujący do krzyza . Przeszlo mi jak by nie przeszlo moj R juz dzwonil na emergency rano i pytal co to ,powiedzieli ze to normalne jest w tym okresie bo brzuch rosnie i faktycznie jakis on większy jest jak orka zaczynam wygladać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mantissa, ja w Gemini mam zamiar kupić te z Canpola - ulepszone tzn z tym wkładem żelującym. Na bangli ma bardzo dobrą opinię - chociaż ja nie ufam tym opiniom bo to jakieś sponsorowane chyba wszystko jest sądząc po wpisach tych dziewczyn
Kosztują jakoś 11zł za 40szt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 12:57
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Fajnie Krysti, ze jesteś
te bóle brzucha to już chyba normalne u nas na tym etapie
dobrze ze przeszlo bo bym dzis juz na Emergency siedziala rano .Dobrze ze moj w domu zemną jest do konca stycznia to luzik jest wsparcie i duzo mi pomaga .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się melduję wykąpana i z ugotowaną zupą
Przed tym komputerem można zapomnieć o Bożym świecie! O 14 muszę jechać na miasto po zakupy i na pocztę. Wygońcie mnie jakbym się zasiedziała.
Mój brzuch w kąpieli tak się zaczął rzucać, że aż się wystraszyłam i zaczęłam uspokajać malca. Rozbrykał się chłopak, a wczoraj też był cichutki.
-
Dziewczyny, co do wkładek laktacyjnych to ją wyprobowałam kilka, ale mogę polecić tylko lansinoh, są duże, płaskie i bardzo wygodne, dobrze trzymają się na swoim miejscu i są super chłonne, więc nie trzeba ich wymieniać co chwilę. Na allegro 60 sztuk kosztuje ok. 22-26 zł, ale pamiętam, że kupiłam kiedyś tańsze chyba z babyono, chociaż nie do końca pewną jestem czy to te, to byłam niezadowolona, bo źle się trzymały, jakieś takie uwierające były i raczej mało chłonne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 13:26
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku tak polecam te wkładki, lanolinę też z lansinoh. Zaraz dostanę ostrzeżenie za reklamę
A tak serio to ta firmę poleciła mi polożna i naprawdę się na niej nie zawiodłamweronika86 lubi tę wiadomość