Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
haneczka wrote:Fasia, pomijam śliczny i wielki brzuch, ale jakie Ty masz piękne Mleczarnie!!!
Hehe dziękiRosną skubane, takich donic nigdy nie miałam
wiem, że Wy macie większe ale ja już zmieniłam biustonosz o 2 rozmiary w miseczce i w obwodzie
w sumie mogłyby takie zostać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piękny kształt ma ten Julkowy apartament. Naprawdę. Zresztą wszystkie ciążowe brzucholki są piękne.
Aż pójdę zaraz się w pasie zmierzyć, zobaczę jak przyrosło.
Dzięki za namiary na wkładki, dziewczyny.
W ogóle jak już się ciężko przyciąć tam na dole. Tragedia. I jeszcze trymer coś zaczął szwankować. Chyba na następną wizytę pójdę zarośnięta, trudno. Nie takie rzeczy gin widział, jak zarośnięta kobieta w ciąży.Fasia, CzaryMary, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
A dziewczyny co jeśli żadna siara u mnie się jeszcze nie pojawiła i np nie pojawi? to coś niepokojącego ?
-
Fasiaaa
piekny!!!
Ja zauwazylam ze moje piersi jakies takie wieksze sie znowu zrobily?! I brzuch w sumie tez chyba..
Dzis mam straszny dzien.. wszystko mnie boli i irytuje.. wkurzam sie co chwile..
Za oknem ciagle zamiecie.. sniegu od cholery..Fasia lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:A dziewczyny co jeśli żadna siara u mnie się jeszcze nie pojawiła i np nie pojawi? to coś niepokojącego ?
Nie wiem, ja też nie mam nic a nic, ale jakoś się tym nie przejmuję.
Pomiary dokonane. W pępku mam 88 cm (ostatnio mierzyłam 22.10 i było 77 cm). Nie wiem czy 11 cm przez tyle czasu to dużo, ale różnica w wyglądzie jest znaczna.
A w biodrach mam 87 cm. Całe 3 cm więcej niż poprzednio, ale sądzę, że to raczej sprawka brzucha, bo same biodra raczej nie ruszyły, niestety. ;/ -
Myślę, ze wielkość brzucha zależy od m.in. od mięśni jakie miałyśmy przed ciążą. Jak ktoś miał wysportowany brzuszek to te mięśnie mocniej go trzymają. Tak mi się wydaje. A poza tym to nie wiem
Co do siary czy tam mleka to ja też nic nie mam. Tzn takie zaschnięte w sutkach ale nic mi nie leci i nie mam zamiaru się z tego powodu martwić.
Rudzia nie denerwuj się, pewnie jakiś gorszy dzień nastał. Jutro będzie lepiej)
Mantissa - ja już nic nie widzę pod brzuchem. Mam trudności z ubieraniem butów, mąż mi pomaga zapinać kozaki i je ściągać .. kaleka się robię -
mantissa wrote:Nie wiem, ja też nie mam nic a nic, ale jakoś się tym nie przejmuję.
Pomiary dokonane. W pępku mam 88 cm (ostatnio mierzyłam 22.10 i było 77 cm). Nie wiem czy 11 cm przez tyle czasu to dużo, ale różnica w wyglądzie jest znaczna.
A w biodrach mam 87 cm. Całe 3 cm więcej niż poprzednio, ale sądzę, że to raczej sprawka brzucha, bo same biodra raczej nie ruszyły, niestety. ;/
Ja mam ostatni pomiar z 22.10 dokładnie tak jak Tyi miałam wtedy w pępku 79cm, a dziś 94 cm
masakra!
-
Fasia wrote:Myślę, ze wielkość brzucha zależy od m.in. od mięśni jakie miałyśmy przed ciążą. Jak ktoś miał wysportowany brzuszek to te mięśnie mocniej go trzymają. Tak mi się wydaje. A poza tym to nie wiem
Co do siary czy tam mleka to ja też nic nie mam. Tzn takie zaschnięte w sutkach ale nic mi nie leci i nie mam zamiaru się z tego powodu martwić.
Rudzia nie denerwuj się, pewnie jakiś gorszy dzień nastał. Jutro będzie lepiej)
Mantissa - ja już nic nie widzę pod brzuchem. Mam trudności z ubieraniem butów, mąż mi pomaga zapinać kozaki i je ściągać .. kaleka się robię
Haha, no ja daję radę, bo mam wciągane ale z wiązaniem też byłby problem.Chciałam się schylić i przeczytać ile tam na miarce jest w biodrach to nie dałam rady.
A gdzie tu dalej.
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Aaaa i nie krzyczcie i nie smiejcie sie
znowu zrobilam zamowienie na Next
ale nie duze
i ubranka na rozmiar 74
CzaryMary, Eweliśka, Bambi85, Fasia, Robotka1, iwonka1077, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
a mi dziś przyszedł mój thermo flash:)
jestem nim zachwycona:) niech służy do końca życia już
czyli co? zamówienie z aptekagemini może do mnie przyjść w następnym tygodniu? dobrze wiedzieć bo tak to bym czekała pewnie codziennie na kuriera:)
zapomniałam gazików jałowych zamówić
a termometra do wody w ogóle nie będę używała, zbędny jak dla mnie na maxa.
a tak to mam wszystko z tej listy co dziewczyny wklejałyście kilka stron temu:)
aaa nie mam tam ze dwóch rzeczy ale wg mnie zupełnie zbędne:)
wkładki laktacyjne mam z rossmana po 5złzobaczymy jak się spiszą, najwyżej już ich więcej nie kupię
Fasiasuper brzucholek:)
mówisz że już butów nie ściągniesz? ufff ja jeszcze daję spokojnie radęCzaryMary, Eweliśka, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Rudzia no bo ciezko sie opanować :p, ja ostro zaczelam zakupy dla malego w koncy i odkad wplynela mi w piatek kasa na konto nie bede mowic ile juz mam blokady jako "transakcje oczekujące" a do nexta jeszcze nie doszlam
. Narazie pochlonela mnie gemini i tez jakos problemu zeby dobic do darmowej przesylki nie mialam, musze sie opanowac
, no ale z drugiej strony to ostatnio moja jedyna radość hihi
Eweliśka, Rudzia lubią tę wiadomość