Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
noooo, dzisiaj w smyku juz tych promocji nie ma wiec problem mi sie rozwiazal, narazie nie kupuje czekam na nastepna okazje. Nastepnym razem bede wiedziala ze to prawdziwa promocja a nie chwyt reklamowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:06
-
Eweliśka wrote:Ja jestem wstrętną matką, nastawiam sie na karmienie piersią tylko dlatego że mam nadzieje przy tym schudnąć:p będę się za to smażyć w piekle albo dziecko da mi ostro popalić
Nie jestes samahehe mi tez głównie o to chodzi
Eweliśka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Bambi no to mnie pobiłaś cenowo w zakupach na gemini
a chciałabym zaznaczyć, że wzięłam tylko najpotrzebniejsze rzeczy dla mnie i dla Julka, totalne minimum. Cenę mocno podniósł termometr Thermoflash, no ale jak mus to mus
Eweliśka ja mam butelki z tommee tippee, póki co 4szt tych mniejszych, takie miałam w paczce z Anglii więc nic więcej nie dokupuję. Jak będzie trzeba to się na bieżąco pójdzie do sklepu
Rudzia u nas chyba ich nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:08
-
Fasia wrote:Bambi no to mnie pobiłaś cenowo w zakupach na gemini
a chciałabym zaznaczyć, że wzięłam tylko najpotrzebniejsze rzeczy dla mnie i dla Julka, totalne minimum. Cenę mocno podniósł termometr Thermoflash, no ale jak mus to mus
Eweliśka ja mam butelki z tommee tippee, póki co 4szt tych mniejszych, takie miałam w paczce z Anglii więc nic więcej nie dokupuję. Jak będzie trzeba to się na bieżąco pójdzie do sklepu -
hahaha Ewelcia myślisz że Cię w pieke potrzebują phi
zapomnij!!
ja też to biorę pod uwagę jeśli chodzi o karmienie piersiąże schudnę
ale pocieszam się też że córkę karmiłam tylko 2 miesiące a i tak schudłam wiecej niż waga wyjściowa przed ciążą
MARTA no wiem wiem co do termometru:) ale przy córce nie był mi potrzebny, na łokieć się sprawdza u mnie wodę
FASIA toś przyszalała z zakupami:D
ja już dużo mam w domu więc skromne 230 poszło wczoraj;)
mam butelki lovi antyolkowe z allegro gdzie do dużej butelki mała była gratisem:) czyli kupiłam obie za jakieś 20zł
mam tez zmoczki retro z lovi i jestem nimi zachwycona:D
oglądam te wózki:) jeju ale mi się te xlandery podobają
moja luca stoi pod znakiem zapytania;)
lecę do sklepu i po młodą
bułeczki z sałatą mi się zachciało:DEweliśka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia - wydaje mi się, że w Polsce te butelki Mam nie są popularne. Weszłam z ciekawości zobaczyć co to za cuda i powiem szczerze, że wizualnie są śliczniusie
wiadomo jednak, że to nie najważniejsze. Pewnie tez będą pasowały Sofijce
Tez zamierzam karmić piersią ale wiadomo buteleczka jakaś się przyda, chociażby do pojenia herbatkąChyba, że macie w piersiach też opcję herbatki np. koperkowej.... ale byłoby fajnie !!
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:
Tez zamierzam karmić piersią ale wiadomo buteleczka jakaś się przyda, chociażby do pojenia herbatkąChyba, że macie w piersiach też opcję herbatki np. koperkowej.... ale byłoby fajnie !!
no w jednym mleko w drugim herbata czad ; DCzaryMary, Rudzia, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny