Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny siedzę z siostrzenicą 3 letnią 50 raz słuchamy tego hitu:
https://www.youtube.com/watch?v=n-LmEiu-kZQ
ale wreszcie moje dziecko daje o sobie znać, dla zaniepokojonych mam polecam krówkę muuwkę na full!!Rudzia, Fasia, Bambi85, KasiaKwiatek, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ostatnio ogladalam program chyba cos o sknerach na TLC i babka byla w ciazy to wszystko ze smietnika brala wozek lozeczko itd. A laktator facet sam jej zrobil z pompki do rowerow
masakraaa!!
OMGFujjjjj
ale swoją drogą koleś niczym pomysłowy Dobromir !! Podsunę pomysł mojemu mężowi mamy 2 pompki na stanie więc czemu nie!! 300 stówy zostanie na lumpkesyEweliśka, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ostatnio ogladalam program chyba cos o sknerach na TLC i babka byla w ciazy to wszystko ze smietnika brala wozek lozeczko itd. A laktator facet sam jej zrobil z pompki do rowerow
masakraaa!!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:a mi dziś przyszedł mój thermo flash:)
jestem nim zachwycona:) niech służy do końca życia już
czyli co? zamówienie z aptekagemini może do mnie przyjść w następnym tygodniu? dobrze wiedzieć bo tak to bym czekała pewnie codziennie na kuriera:)
zapomniałam gazików jałowych zamówić
a termometra do wody w ogóle nie będę używała, zbędny jak dla mnie na maxa.
a tak to mam wszystko z tej listy co dziewczyny wklejałyście kilka stron temu:)
aaa nie mam tam ze dwóch rzeczy ale wg mnie zupełnie zbędne:)
wkładki laktacyjne mam z rossmana po 5złzobaczymy jak się spiszą, najwyżej już ich więcej nie kupię
Fasiasuper brzucholek:)
mówisz że już butów nie ściągniesz? ufff ja jeszcze daję spokojnie radę
Ja w aptecegemini jeszcze herbatki hipp zamawialam dla siebie i dla dziecka
A co do wkladek rossmana to koleżanka mówi że super
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Hehe dzięki
Rosną skubane, takich donic nigdy nie miałam
wiem, że Wy macie większe ale ja już zmieniłam biustonosz o 2 rozmiary w miseczce i w obwodzie
w sumie mogłyby takie zostać
Brzusio śliczny oczywiscieFasia lubi tę wiadomość
-
Eweliska slicznaa!
Ja mam takie ze slonikamiheh dopiero pozniej zauwazylam ze tam sa sloniki
u mnie motyw przewodni to sloniki wlasnie
heh
Eweliśka, Bambi85, mimka84, iwonka1077, CzaryMary, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Kurcze jak patrze za okno i mysle ze jutro mam tam wyjsc i jechac na ta glukoze to mam ochote przelozyc to badanie : D- wiem szukam wymówek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:41
-
nick nieaktualnya propos ruchów naszych dzieciaczków to ostatnio lekarz mi mówił, żebym zaczęła je kontrolować.
Wczoraj młodzieniaszek siedział cicho jak mysz pod miotłą. Godzina 23 a ten ani be ani me ani nawet maleńkiego kopniaczka... Wyobraźnia matki zaczęła działać więc chciałam już jechać na IP. w końcu przyszło mi do głowy żeby właczyć mu jego pozytywkę... po skończonej kołysance czuję: puuuk - deeeelikatne i leeeeniwe. (Już go sobie wyobraziłam : Zieeeeew, namolna matko masz tego szturchańca i daj mi w spokoju pospać)
Dzisiaj disco na całegoi to jeszcze z drapaniem pazurami w pachwiny !! nie lubię tego ale tak jak kiedyś mówiłam : Póki co , panicz może wszystko
mimka84, Bambi85, Rudzia, Eweliśka, Fasia lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Wyjęłam swój stary laktator z Avent i chyba dupa z tego będzie, bo wszystkie gumowe elementy takie zżółknięte i nieestetyczne są, pewnie ta guma już potraciła swoje właściwości.
Rudzia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia - a po co pokazywała te butelki, heee
?? też chce takie !! już mi się moje nie podobają, a wczoraj zamówiłam:)!! hmmm może kupię dla siebie i kawę będę z takiej ślicznej piła
Wprowadzę nowy trYnd
Rudzia, Bambi85, mimka84, hwesta, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość