Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:U mnie kurz na meblach może być, ale za to jak widzę podłogę brudną czy blaty w kuchni to mnie nosi. Podłogi muszę mieć czyste i żadnych paprochów na blacie.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Hwesta mam to samo, maz po wierzchu ogarnia etapami jak ma troche czasu, ja tez cos czasem przyklepie : D -taki zart ale na poczatek kwietnia mam wielkie plany- generalne porzadki w domu, potem duzo sexu a potem moge jechac na porodowke
to całkiem niezły plan. Skorzystam i zapiszę w moim kajecie, coby w razie dalszego postępu gąbczenia mózgu - nie zapomnieć
Eweliśka - moim skromnym zdaniem to piękne imięnie to żebym miała cokolwiek z nim wspólnego
Eweliśka, mimka84, Rudzia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Rudzia zobaczysz, urodzisz różowego słonika haha.
nie straszwlasnie tego sie boje
nie wypcham chyba takiego slonika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:56
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Żona do męża:
- Wiesz co, nasz Walduś dziś dostał pałę z geografii, bo nie wiedział gdzie leży Afryka.
-
-
-
-
-
-
-
- To musi być gdzieś niedaleko, bo u nas w warsztacie pracuje Murzyn i dojeżdża do roboty roweremmimka84, Rudzia, hwesta, Bambi85, Lali, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Iwonka karuzele nad lozeczko mam alw ten slonik do zawieszka do wozka
-
Dziewczyny myślicie żeby zgłaszać się przed czasem:p
Masz problem po ciąży z zakresu ginekologii plastycznej (nietrzymanie moczu, deformacja warg sromowych, krocza)?
Zgłoś się do nas! Wyślij mail do „Kliniki urody”, w którym opowiesz nam swoją ciekawą historię, i kilka zdjęć – twarzy, całej sylwetki i obszaru, który chcesz poddać zmianie na adres [email protected]! Czekamy!mimka84, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:No bo tak czysto jakoś macie :p ja od 36 tyg zaczynam uprawiać seks i szaleć :p odliczam,jeszcze 2 miesiące. Na nowo dziewica bede:p
uhmmmm jasne, chciałabyśod długiej wstrzemięźliwości dziewicą się nie staniesz kochana
własnie a propos zabawek to kupiłam dzidziowi taką czarno - białą książeczkę ( kontarstową) Biedactwa na początku to tylko takie nudy będą widziećRudzia lubi tę wiadomość
-
Iwonka no to prawda ale ja wole wszystko kupic na poczatku bo pozniej pewnie nie bedzie mi siw chcialo juz tak przy dziecku tez nie bedzie tak czasu
A to ze od kogos dostane to watpiez tego co zauwazylam to przewaznie ubranka daja a nie takie rzwczy
Jesli chodzi o szwedow to oni w ogole jakis takich rzeczy nie kupuja czaicie?! Ani karuzelek ani ochraniaczy ano ladnych poscieli no nic.. ja bym tak nie moglaiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
hehe mimka no idz bo ci przesmiardnie
Mary zapomnialam ciuszki śliczne ja obok mojej ginki mam też ciekawy ciuchland to co miesiac z reklamówka wychodzę :)maz juz zaczyna marudzic ze jeszcze mam czas to się wtedy go pytam czy woli sam z lista wyprawkowa iść do sklepu hehe od razu nic nie mówi, bo mój mąz nie lubi zakupów
rudzia a wiele to kosztuje ????? moze i ja kupieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 16:05
mimka84, Eweliśka, CzaryMary, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:No bo tak czysto jakoś macie :p ja od 36 tyg zaczynam uprawiać seks i szaleć :p odliczam,jeszcze 2 miesiące. Na nowo dziewica bede:p
Hwesta oświeciłas mnie, może mój mąż wcale nie boi się o dziecko tylko chce dziewicy!!!!hwesta, Bambi85 lubią tę wiadomość