Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam w końcu materac lateksowo-kokosowy. Obdzwoniłam kilka sklepów i powiedzieli że taki jest najlepszy, a na samym lateksie dziecka niemowlaka raczej kłaść nie wolno bo nie jest sztywny i niestety szkodzi na kręgosłup - ot tyle się dowiedziałam
Co do butelek to o MAM słyszałam baaaaardzo dużo pozytywnych opinii więc chyba też się na nie zdecyduję. Dodatkowo jeszcze wezmę Dr Browns żeby mieć jakąś inną w zapasie jak maluchom nie podpasuje. Nie widziałam tylko czy MAM ma smoczki dla wcześniaków... muszę się zorientować w tym temacieMyślałąm też o LOVI bo oni mają smoczki takie przypominające kształtem pierś i że niby dziecko się wtedy nie odzwyczaja od ssania cycucha.
Ok babuchy zmykam na szkołę rodzenia - mam nadzieję że będzie fajnie.
A poza tym Eweliśka moje chłopaki chyba nadrabiają dziś ruchy za Twojego brzdącaNormalnie siedzieć się nie da tak nawalają po brzuchu
Eweliśka, CzaryMary, mantissa lubią tę wiadomość
-
Witam się w 29 tyg
Nie mam zamiaru nadrabiac przeszło 100 stron
Mnie ogarnęła mania kupowaniachyba w tym miesiącu kupie jeszcze łóżeczko bo się nie mogę doczekać juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:04
CzaryMary, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój brat mieszka w Holandii i tam też chyba ta firma MAM jest popularna bardzo. Jak się dowiedział, że jestem w ciąży to postanowił zrobić zakupy
Mój brat nie ma dzieci ani zielonego pojęcia o dzieciach i o tym czego im trzeba... Dostaliśmy 6 smoczków (
), 4 gryzaki, 4 łyżeczki - wszystko właśnie z MAM. Dodatkowo powiem, ze brat postanowił kupić chyba z 15 par leginsów od rozmiaru 50 do 74
I chyba z 30 par skarpetek. hahahaha Ale miałam ubaw jak to oglądałam!
sylvia007, CzaryMary, Rudzia, KasiaKwiatek, Anka1501, mantissa, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Dlaczego mój suwak pokazuje 27 tyg +0
nieee, masz 27 + 3. Przynajmniej ja tak widzę.
na drugim 28
Marta - achhh te chłopy. Myślę, że gdybym wysłała swojego męza do sklepu to też pewnie miałabym niezły ubaw. jak ogladamy jakieś ubranka dla dziecia to on brał by tylko jakieś jeansy, tenisówki - widzę, że ogląda pod siebietylko wersję mini
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Ania to kara za to, że Cię tyle nie bylo
Bambi liczę na Ciebie jutro z kimś muszę gadać przez te 2 godzinyna którą masz glukozę?
Heheprzez ten suwak się zdezorientowalam w którym tygodniu jestem i musiałam w karcie ciąży sprawdzić.
Mam nadzieję, że jutro przyjdzie moje zamówienie z Gemini
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:nieee, masz 27 + 3. Przynajmniej ja tak widzę.
na drugim 28
Marta - achhh te chłopy. Myślę, że gdybym wysłała swojego męza do sklepu to też pewnie miałabym niezły ubaw. jak ogladamy jakieś ubranka dla dziecia to on brał by tylko jakieś jeansy, tenisówki - widzę, że ogląda pod siebietylko wersję mini
A ja widzę o tydzień mniej. Zwieche złapał -
nick nieaktualnyFasia czym sie tam
brzuszek śliczny
Bambi a siostrze kopa w tyłekmoja pod Barceloną mieszka. Od 8lat za granicą i trochę już mnie przyzwyczaiła, że odzywa się z przerwami.
Mój Miki dziś też kopie mocno, jutro glukoza a w czwartek wizyta to się dowiem jak ułożony jest bo wydaje mi się, że się przekręcił od ostatniego i już nie jest głową w dół.
Amy jak brzuch?
A do mnie przyszły 3 staniki do karmienia, są meeega wygodne, śliczne, cudne, będę w nich już chodzić teraz
CzaryMary, Anka1501, weronika86, Bambi85, mantissa lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Mój brat mieszka w Holandii i tam też chyba ta firma MAM jest popularna bardzo. Jak się dowiedział, że jestem w ciąży to postanowił zrobić zakupy
Mój brat nie ma dzieci ani zielonego pojęcia o dzieciach i o tym czego im trzeba... Dostaliśmy 6 smoczków (
), 4 gryzaki, 4 łyżeczki - wszystko właśnie z MAM. Dodatkowo powiem, ze brat postanowił kupić chyba z 15 par leginsów od rozmiaru 50 do 74
I chyba z 30 par skarpetek. hahahaha Ale miałam ubaw jak to oglądałam!
Mój brat tez nie ma dzieci i jak przyjechał do nas (mały miał 8tyg) to przywiózł całą masę markowych ciuszków... Prawie wszystkie w rozmiarze 98syn musiał trzy lata czekać, żeby je ubrać
dobrze, że ich mole nie zjadły
hwesta, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny