Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liloe wrote:Amy Kegla ćwicz, hartuj zwieracze, póki nie ma naukowych doniesień o szkodliwości
Psotka - ja Ci trochę współczuję tej schizy, musisz być bardzo wystraszona w tej ciąży.
czy ja wieeem, najgorzej jest z alkoholem. Chetnie napilabym sie zimnego bialego wina. Jak widze ociekajacy woda kieliszek bialego wina to az mnie skreca
. Juz nie jedna osoba mi powiedziala, a wez sie napij, no ale co mi tam po malym kieliszku
. wiec juz wole nic nei pic
. No i ograniczam sie z kawa i nei pije herbaty z hibiskusem wiec wychodzi na to ze nie pije prawie zadnych herbat owocowych bo we wszystkich jest ten glupi hibiskus. No ale herbaty z lisci malin tez pewnie zadna z was jeszcze nie pije
. A no i kupilam sobie ten dezodorant o ktorym wspominala hela zrobiony z krysztalu alunu - nawet dziala:).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie wieczorowa pora:))
PstraKotka przez cała ciąże tak sprawdzasz?? Kurczę chemia jest we wszystkim co byś nie zjadła i nie wąchała. Beton z którego twoje mieszkanie jest zbudowane wydziela chemiczne substancje dlatego niektórzy mieszkają w ekologicznych domach z gliny i dachem ze słomy. TV który stoi zapewne w twoim salonie wydziela pole elektromagnetyczne; kurka i świnka która zjadasz były karmione kukurydza modyfikowana genetyczne; powietrze ktore oddychach w tych Niemczech jest pełne spalin;
Przykro mi kochana ale nie da sie bez chemii i bakterii-a wychowywanie w super sterylności wcale nie jest zdrowe- ale to mogą opinia....KasiaKwiatek, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Zanim bym nadrobila te ponad 100stron to kolejne 50 nastukacie
Wyczytalam tylko, że miałaś bóle brzucha, które Cię bardzo martwily ale mam nadzieje, ze juz wszystko dobrze
miałam, miałam. Za mocno mnie tu ktoś wkurwił i Olek się zbuntowałKrysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No, już po wizycie. Wszystko gra, dostałam tylko jakieś globulki na stan zapalny, bo żółte uplawy mam. A na twardnienie brzucha odpoczywać i jakby nie przechodzilo to na lp. Usg w przyszły wtorek.
Amy, Ida, liloe, KasiaKwiatek, Rudzia, mimka84, sylvia007, MartaAlvi, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMantissa działa odpoczynek potwierdzam, odkąd mogę leżeć w ciągu dnia mam tych skurczy dużo mniej, choć i tak są, ale spoko do wytrzymania.
Anka daj sobie spokój nie nadrabiaj... Kłótnie, awanty, seks, anal i marihuananie chcesz czytać uwierz mi
liloe, iwonka1077, mantissa, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Coś tam próbowałam nadrabiać, ale nie ma sensu.. Jakieś jazdy były na forum, ale w sumie nie zagłębiłam się w temat, więc nie wiem o co chodzi.. Brzuszolki nam rosną, widzę że większość z nas zajęta jest kompletowaniem wszystkiego co niezbędne po porodzie, ja niestety dziś cieszyłam się dopiero pierwszym wolnym dniem, więc jestem w d.. za murzynami, ale nadrobię. Dziś dopiero robiłam obciążenie glukozą i byłoby ok, gdybym potem z głodu prawie nie odjechała w sklepie stojąc z pączkiem do kasy (głupio było mi zeżreć przed kasą).
I chwalę się brzuszkiem sylwestrowym, dopiero teraz, bo kończenie zawodowych obowiązków ostatnio pochłonęło mój cały czas:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 19:31
Bambi85, KasiaKwiatek, mimka84, mantissa, Krysti, weronika86, sylvia007, Gosha, CzaryMary, Agusiek89, misia83, haneczka lubią tę wiadomość