Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Psotka nie chce się czepiać ale czy możesz mi wytłumaczyć po jakiego grzyba piszesz takie rzeczy? jakiś czas temu zrobiłaś niezle zamieszanie a teraz wracasz z jakimiś madrosciami, które nic nie wnoszą. To, że chemia jest szkodliwa wie każdy i sam wybiera czego unika a co uważa za bezpieczne. Nie możesz napisać np "hej, ciąża jest fajna, dobrze się czuje" albo cos z grupy postów "normalnych"?
Wybacz, że tak pisze ale moim zdaniem próbujesz skupić na sobie uwagę i masz jakiś problem ze sobą.Ida, Amy, Angela89, liloe, weronika86, Lwica, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Psotka - to jest forum kwietniówek, tu nie wolno mieć swojego zdania, nie wolno być mądrym. Tu nic nie wolno
-
nick nieaktualny
-
Krysti złośliwa jesteś, po co to?
Weźcie sobie dziewczyny odpuście, przecież nie musicie się odnosić do każdego napisanego posta.
Fasia dawaj dawaj. Zalejmy ich tu szczęściem. Mi banan z ryja nie schodzi i ciągle zaglądam na zdjęcie malutkiej i ciesze się coraz bardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 20:34
Rudzia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez juz po eizycie i jestem zajebiscie wsciekla bo nawet usg malej nie mialam robione tylko badanie dopochwowe bo ze na poprzedniej wizycie mialam dokladne opisowe usg to dzis lekarka mowi ze nie bd robic ale podejrzewam o to ze sajgon tez miala okropny babek duzo zamet.. Wyszlam taka zla.. Az sie poplakalam bo nawet nie wiem ile Karolinka wazy
-
Szkoda ze tu na forum nie ma opcji "ignoruj"
Militta szkoda, też bym była zawiedziona jakbym małej nie zobaczyła. Ale jeszcze tylko 2,5 miesiąca i będziemy sie gapic bez przerwy na te nasze szczęścia i całowac i wąchać... achWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 20:38
Fasia, Rudzia, Ida, Angela89, Bambi85, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny