Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:No pewnie Eweliska : P najbardziej mi sie podoba " zdjecia obszaru ktory chcesz zmienic" coz to moze byc za obszar po ciazy ; P no rewelacja
haha proste, że chodzi o plecy
A może zbiorowo pójdziemy do tego programu?? Powiemy, że nasza historia jest wielce poruszająca bo tego samego miesiąca postanowiłyśmy rodzić no i proszę spojrzeć co się z nami stało....Bambi85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:
ja tak właśnie myślę, że mi tam pozarasta wszystko :p
wieszz... pomarzyć oczywiście można
ehhh laski dobrze mi tu z Wami siedzi, ale czas ruszyć dupsko. Wybywam na tydzień. więc od razu informuję, że będzie mnie tutaj mało jeśli w ogóle. -
nick nieaktualnyBambi85 wrote:wlasnie CZARY przypomnilas mi o moich otluszczonych plecach : P dzieki no
P.s. zbiorowe zgloszenie jest mega pomyslem, zdjecie "okolic" tez zbiorowe ; P
Zbiorowe zdjęcie bez twarzy, a potem zabawa w zgadywankę która - której ??hwesta, Eweliśka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:nie strasz
wlasnie tego sie boje
nie wypcham chyba takiego slonika
Pociągną go za trąbę.
hwesta wrote:ja tak właśnie myślę, że mi tam pozarasta wszystko :p
No, obawiam się, że nawet gdyby się zrosło, to przy porodzie się rozejdzie.
Eweliśka wrote:Ja ściele jak 16 się zbliża:D
Jak mąż wraca z roboty?
U mnie się nawet nie ścieli, tylko prześcieradło i kołdrę odsuwa, bo laptop przy łóżku stoi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 16:19
Rudzia, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:wieszz... pomarzyć oczywiście można
ehhh laski dobrze mi tu z Wami siedzi, ale czas ruszyć dupsko. Wybywam na tydzień. więc od razu informuję, że będzie mnie tutaj mało jeśli w ogóle. -
hwesta wrote:Ja gdybym poscielila to mąż byłby chyba ze mnie dumny
A widzisz, u mnie odwrotnie. Co wieczór jest marudzenie, jak mu każę zejść z wyra, żeby prześcieradło poprawić.Nabija się, że księżniczka na ziarnku grochu jestem.
Rudzia wrote:Mantissa mam nadzieje ze Sofii jednak traby nie bedzie miec
Noo, Sofiek chodzący na różowo, przechlapane by to chłopię miało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 16:24
Rudzia lubi tę wiadomość
-
A ja mam wizyte za godzine.
Odebrałam wyniki. Hemoglobina nie spadła więc może sie wywinę od tego szpitala. Mam nadzieje.
Trzymajcie kciukihwesta, iwonka1077, sylvia007, Eweliśka, CzaryMary, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
Skoro juz tu dzisiaj weszlam to sie podziele z wami jeszcze pewna informacja.
Mianowicie, opublikowano badania uniwersytetu w Lipsku ktore wykazuja, ze bardzo szkodliwe sa zwiazki zawarte w nowo polozonej podlodze lub nowych meblach. Kobiety ciezarne powinny unikac przebywania w takich miejscach a wiec nalezy sie najlepiej wstrzymac chociaz do porodu z podloga i kupowaniem nowych mebli. Szkodliwe sa zwiazki organiczne ktore powoli uwalniaja sie z podlog i mebli nimi nasaczonych. Skutkuje to dosc mocno zwiekszonym ryzykiem astmy u dzieci. Najwiekszy wplyw ma to na ciezarne, mniejszy na juz urodzone dzieci.
Dlatego jesli jeszcze ktoras z was moze sie wstrzymac z kladzeniem nowych podlog lub kupowaniem nowych mebli to poczekajcie chociaz do rozwiazania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 16:40
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:a gdzie na tydzien wybywasz????????????
na wieś jadępowdychać świeże powietrze
Sylvia - dobre i to
Kotka - dzięki za info ale u mnie juz po ptakach.. wszystkie meble złożone w trakcie ciąży.iwonka1077, KasiaKwiatek, sylvia007 lubią tę wiadomość