Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ja wogole jak patrze na zdj Wasze to wszystkie macie porządek w domach,a ja normalnie bajzel... brudno:(
Rudzia, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ja kupiłam z lovi. Ma dobre opinie w internecie a dodatkowo koleżanka mówiła, że jej syn Aventem pogardził a z Lovi chętnie korzysta.
ja mam jedna avent 125 ml smoczek musze dokupic, i kupie jeszcze jakas 150 ml na poczatek wystarczy w razie jakbym nie miala pokarmu to sie dokupi i juz...CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ja wogole jak patrze na zdj Wasze to wszystkie macie porządek w domach,a ja normalnie bajzel... brudno:(
buhahaha a na podstawie którego zdjęcia to stwierdziłaś?? Kobieto, do zdjęcia to się kawałek ogarnia i ściemę zapodajeżarcik of kors
Hwesta, wiem że chciałabyś po swojemu ogarnąć chatkę ale leż kochana! Później oddasz się tej fascynującej przyjemności sprzątaniamimka84, Eweliśka, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Moja sie wlasnie teraz przeciaga w brzuchu az mnie boli ehhh
ale dobrze sie daje o sobie znac
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:To jest ta taka zaczepka na smoczek zeby dzidzia nie zgubila
to wszystko kupilam w komplecie 3 butelki ta zaczepka i smoczek
o boszzz no widzicie , czego to ludzie nie wymyślą ! ja mojemu zrobię korale ze smoczków na sznurowadle
Eweliśka - Twoje dziecię będzie miało na imię Maryśka?
mimka - chyba to pranie to jeszcze raz w takim razie będziesz musiała zapuścić.
iwonka - Rudzia to ma już od dawna wszystko. Teraz tylko dubluje zakupy, bo biedna jest w nałoguWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:51
Rudzia, mimka84, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Hwesta mam to samo, maz po wierzchu ogarnia etapami jak ma troche czasu, ja tez cos czasem przyklepie : D -taki zart ale na poczatek kwietnia mam wielkie plany- generalne porzadki w domu, potem duzo sexu a potem moge jechac na porodowke
mimka84, CzaryMary, iwonka1077, Anka1501, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Eweliska slicznaa!
Ja mam takie ze slonikamiheh dopiero pozniej zauwazylam ze tam sa sloniki
u mnie motyw przewodni to sloniki wlasnie
heh
[/QUOTE
no ladne sa te buteleczki musze luknac czy nie zabija mnie ceną hehe -
CzaryMary wrote:o boszzz no widzicie , czego to ludzie nie wymyślą ! ja mojemu zrobię korale ze smoczków na sznurowadle
Eweliśka - Twoje dziecię będzie miało na imię Maryśka?
mimka - chyba to pranie to jeszcze raz w takim razie będziesz musiała zapuścić.
iwonka - Rudzia to ma już od dawna wszystko. Teraz tylko dubluje zakupy, bo biedna jest w nałogu
Tak:)