X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiam sie nad bujaczkami w smyku bo teraz jak jest ta wyprzedaz jest taniej niz na allegro a przesykla przy tej kwocie gratis, mialam kupic pozniej ale sama nie wiem, zawsze chyba warto zaoszcedzic nawet te 50 zl nie???

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka, jak masz termoflasha to termometr do wanienki nie potrzebny :D nim se zmierzysz temperaturę.
    Ja też czekam na swojego i nie mogę się już doczekać! :D Boże, nie sądziłam że kupno durnego termometru dla dziecka mnie będzie nawet cieszyć :P

CzaryMary, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi a jaki chcesz bujaczek? bo czasem w sklepach typu agito.pl albo mall.pl jest ooo wiele taniej niż w smyku na promocji

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to siuuup :)

38aba16f48972defmed.jpg

fd1b877b86b0932bmed.jpg

Jajcarskie : kombinezonik

[IMG]http://images6 No i bluzeczka dla dziewczynki... nie mogłam się oprzeć. Zostawię dla przyszłej córeczki[/img]48c9a64445d67c13med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:58

Eweliśka, Bambi85, Rudzia, Fasia, mantissa, iwonka1077, liwi, Krysti, sylvia007, MartaAlvi, Ewelcia, KasiaKwiatek, weronika86, Gosha, kluska lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ja mojemu mówie że promocja była jak coś przynoszę hahaha
    pewnie wie że ściemniam ale narazie nic nie mówi:p
    moj mnie wczoraj zdziwil jak powiedzial, zebym sie nie martwila oplatami comiesiecznymi on to ogarnie bo widzi ze jednak duzo rzeczy dla tego dzidziusia potrzebnych ( wow odkrycie lepiej pozno niz wcale hihi ale i tak jest kochany) i zebym sobie spokojnie kupowala :D to kupuje...ciekawe co powie jak paczki zaczna przychodzić ...naprawde staram sie byc rozsadna, ale czasmi tak ciezko :)

Rudzia, Fasia, mantissa, iwonka1077, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Bambi a jaki chcesz bujaczek? bo czasem w sklepach typu agito.pl albo mall.pl jest ooo wiele taniej niż w smyku na promocji
    a cos takiego myslalam, http://allegro.pl/tiny-love-wielofunkcyjny-3w1-lezaczek-czerwony-0m-i4970899800.html
    tu pierwsza z brzegu aukcja. Ale masz racje zglebie jeszcze agito itp.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    moj mnie wczoraj zdziwil jak powiedzial, zebym sie nie martwila oplatami comiesiecznymi on to ogarnie bo widzi ze jednak duzo rzeczy dla tego dzidziusia potrzebnych ( wow odkrycie lepiej pozno niz wcale hihi ale i tak jest kochany) i zebym sobie spokojnie kupowala :D to kupuje...ciekawe co powie jak paczki zaczna przychodzić ...naprawde staram sie byc rozsadna, ale czasmi tak ciezko :)

Bambi ja się staram opanowywać jak mogę ale jak widać na załączonym wyżej obrazku średnio mi to wychodzi...
    Tłumaczę sobie, że dla siebie nic nie kupuję to mogę malcowi kupić 16 czapkę :)

Własnie, jaki chcesz bujaczek ?

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi ja kupowalam bujaczek z tej strony http://www.brightstarts.pl/ tu tez sa przeceny caly czas :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary ale cuuuuuudne rzeczy :))

Ja na gemini zrobiłam zamówienie na 450zł ... już mnie to boli :/

CzaryMary lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dzieki Rudzia zaraz obejrze

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się zmierzylam, mam 93 cm nie wiem ile mialam,ale mali,bo talia osy to mój atut :p chce mi się plackow ziemniaczanych;) i żeby mąż wrócił do domu z pracy już :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    a cos takiego myslalam, http://allegro.pl/tiny-love-wielofunkcyjny-3w1-lezaczek-czerwony-0m-i4970899800.html
    tu pierwsza z brzegu aukcja. Ale masz racje zglebie jeszcze agito itp.

też zastanawiałam się nad tym leżaczkiem. chyba Hela go zachwalała. Można w odwiedziny do gości zabrać i jak dziecię uśnie to je tam wrzucić :)
    Są 2 jego 2 opcje : z budą i bez budki

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Mary ale cuuuuuudne rzeczy :))

Ja na gemini zrobiłam zamówienie na 450zł ... już mnie to boli :/
    Fasia ja juz mam ponad 500 w koszyku a jeszce nie doszlam do kosmetykow dla dzidzi
    MARY ale ty to mega ekonomicznie zrobilas tyle ciuszkow za 100zl meeega

CzaryMary lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kid24.istore.pl/pl/tiny-love-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3-w-1-czerwony.html?partner=1984

Bambi tu masz za 320 a na smyku za 349

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    też zastanawiałam się nad tym leżaczkiem. chyba Hela go zachwalała. Można w odwiedziny do gości zabrać i jak dziecię uśnie to je tam wrzucić :)
    Są 2 jego 2 opcje : z budą i bez budki
    no podoba mi sie ze mozna go rozlozyc na plasko i ze jest do 18kg . To ze jest z taki z budka odkrylam wczoraj dopiero , dotychczas myslalam nad tym zwyklym ale zastanawiam sie jak ta budke wykorzystac?? bo w domu to chyba malo potrzebne, ale zastanawiam sie czy latem gdzies na tarasie to by moze sie juz przydala? co sadzicie potrzebna budka czy nie, ?

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    http://kid24.istore.pl/pl/tiny-love-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3-w-1-czerwony.html?partner=1984

Bambi tu masz za 320 a na smyku za 349
    w symyku niebieski jest za 288 chyba a ten z buska co prawie po 400zl chodzi w smyku teraz za 330

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    no podoba mi sie ze mozna go rozlozyc na plasko i ze jest do 18kg . To ze jest z taki z budka odkrylam wczoraj dopiero , dotychczas myslalam nad tym zwyklym ale zastanawiam sie jak ta budke wykorzystac?? bo w domu to chyba malo potrzebne, ale zastanawiam sie czy latem gdzies na tarasie to by moze sie juz przydala? co sadzicie potrzebna budka czy nie, ?

hhaha dokładnie takie same rozkminki mam i w związku z tym leżaczek jest jeszcze nie zakupiony. Właśnie o budce myślałam, że gdzieś jak na ogród go wyrzucę to można zaciągnąć na to moskitierkę czy cuś. a tak to chyba ta buda jest zbędna w związku z czym bardziej się skłaniam ku temu bez...

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to poszalałyście w gemini dziewczyny, ja jeszcze nic nie zamawiałam ale tez bede musiała
    jakie butelki bierzecie?
    ja myślałam wstępnie o tommee tippee

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    No to poszalałyście w gemini dziewczyny, ja jeszcze nic nie zamawiałam ale tez bede musiała
    jakie butelki bierzecie?

ja kupiłam z lovi. Ma dobre opinie w internecie a dodatkowo koleżanka mówiła, że jej syn Aventem pogardził a z Lovi chętnie korzysta.

Eweliśka, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    jakie butelki bierzecie?
    no ja wstepnie tez, ale prawda jest taka ze kazdemu dziecku podpasuje co innego, wiec narazie kupie takie 2 srednie antykolkowe i zobaczymy, jedna jeszcze mam z jakichs tam probek, moze w szkole rodzenia cos dostane, jak bedzie potrzeba wiecej sie dokupi i tak sie nastawiam na cyca a zycie zweryfikuje

Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 1986 1987 1988 1989 1990 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ