Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zastanawiam sie nad bujaczkami w smyku bo teraz jak jest ta wyprzedaz jest taniej niz na allegro a przesykla przy tej kwocie gratis, mialam kupic pozniej ale sama nie wiem, zawsze chyba warto zaoszcedzic nawet te 50 zl nie???
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka, jak masz termoflasha to termometr do wanienki nie potrzebny
nim se zmierzysz temperaturę.
Ja też czekam na swojego i nie mogę się już doczekać!Boże, nie sądziłam że kupno durnego termometru dla dziecka mnie będzie nawet cieszyć
CzaryMary, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to siuuup
Jajcarskie : kombinezonik
[IMG]http://images6 No i bluzeczka dla dziewczynki... nie mogłam się oprzeć. Zostawię dla przyszłej córeczki[/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:58
Eweliśka, Bambi85, Rudzia, Fasia, mantissa, iwonka1077, liwi, Krysti, sylvia007, MartaAlvi, Ewelcia, KasiaKwiatek, weronika86, Gosha, kluska lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Ja mojemu mówie że promocja była jak coś przynoszę hahaha
pewnie wie że ściemniam ale narazie nic nie mówi:pto kupuje...ciekawe co powie jak paczki zaczna przychodzić ...naprawde staram sie byc rozsadna, ale czasmi tak ciezko
Rudzia, Fasia, mantissa, iwonka1077, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Bambi a jaki chcesz bujaczek? bo czasem w sklepach typu agito.pl albo mall.pl jest ooo wiele taniej niż w smyku na promocji
tu pierwsza z brzegu aukcja. Ale masz racje zglebie jeszcze agito itp. -
nick nieaktualnyBambi85 wrote:moj mnie wczoraj zdziwil jak powiedzial, zebym sie nie martwila oplatami comiesiecznymi on to ogarnie bo widzi ze jednak duzo rzeczy dla tego dzidziusia potrzebnych ( wow odkrycie lepiej pozno niz wcale hihi ale i tak jest kochany) i zebym sobie spokojnie kupowala
to kupuje...ciekawe co powie jak paczki zaczna przychodzić ...naprawde staram sie byc rozsadna, ale czasmi tak ciezko
Bambi ja się staram opanowywać jak mogę ale jak widać na załączonym wyżej obrazku średnio mi to wychodzi...
Tłumaczę sobie, że dla siebie nic nie kupuję to mogę malcowi kupić 16 czapkę
Własnie, jaki chcesz bujaczek ?Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:a cos takiego myslalam, http://allegro.pl/tiny-love-wielofunkcyjny-3w1-lezaczek-czerwony-0m-i4970899800.html
tu pierwsza z brzegu aukcja. Ale masz racje zglebie jeszcze agito itp.
też zastanawiałam się nad tym leżaczkiem. chyba Hela go zachwalała. Można w odwiedziny do gości zabrać i jak dziecię uśnie to je tam wrzucić
Są 2 jego 2 opcje : z budą i bez budkiBambi85 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Mary ale cuuuuuudne rzeczy
)
Ja na gemini zrobiłam zamówienie na 450zł ... już mnie to boli
MARY ale ty to mega ekonomicznie zrobilas tyle ciuszkow za 100zl meeegaCzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:też zastanawiałam się nad tym leżaczkiem. chyba Hela go zachwalała. Można w odwiedziny do gości zabrać i jak dziecię uśnie to je tam wrzucić
Są 2 jego 2 opcje : z budą i bez budki -
Eweliśka wrote:http://kid24.istore.pl/pl/tiny-love-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3-w-1-czerwony.html?partner=1984
Bambi tu masz za 320 a na smyku za 349 -
nick nieaktualnyBambi85 wrote:no podoba mi sie ze mozna go rozlozyc na plasko i ze jest do 18kg . To ze jest z taki z budka odkrylam wczoraj dopiero , dotychczas myslalam nad tym zwyklym ale zastanawiam sie jak ta budke wykorzystac?? bo w domu to chyba malo potrzebne, ale zastanawiam sie czy latem gdzies na tarasie to by moze sie juz przydala? co sadzicie potrzebna budka czy nie, ?
hhaha dokładnie takie same rozkminki mam i w związku z tym leżaczek jest jeszcze nie zakupiony. Właśnie o budce myślałam, że gdzieś jak na ogród go wyrzucę to można zaciągnąć na to moskitierkę czy cuś. a tak to chyba ta buda jest zbędna w związku z czym bardziej się skłaniam ku temu bez...Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:No to poszalałyście w gemini dziewczyny, ja jeszcze nic nie zamawiałam ale tez bede musiała
jakie butelki bierzecie?
ja myślałam wstępnie o tommee tippee
ja kupiłam z lovi. Ma dobre opinie w internecie a dodatkowo koleżanka mówiła, że jej syn Aventem pogardził a z Lovi chętnie korzysta.Eweliśka, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:No to poszalałyście w gemini dziewczyny, ja jeszcze nic nie zamawiałam ale tez bede musiała
jakie butelki bierzecie?
ja myślałam wstępnie o tommee tippeeEweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość