Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A moja to nie wiem co myśli że bede w 9 mies jeździła i kupowała czy mój maż wszystko kupi jak bede w szpitalu...nawet nie zaczynam tego tematu żeby sie nie wkurzać...sama za to płace więc sobie kupuje kiedy i co mi pasuje:D
haneczka, mimka84, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja cały czas uważam ze każde małżeństwo powinno mieszkać osobno ale czasem są sytuacje gdy razem jest łatwiej. Dla nas teraz te 1000 zaoszczędzone przez pol roku gdy się budujemy to bardzo dużo... A dziecko to wydatki tez duże rozsądek czasem musi wziasc gore takie jest niestety dorosłe życie
Ida, Eweliśka, misia83 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:A moja to nie wiem co myśli że bede w 9 mies jeździła i kupowała czy mój maż wszystko kupi jak bede w szpitalu...nawet nie zaczynam tego tematu żeby sie nie wkurzać...sama za to płace więc sobie kupuje kiedy i co mi pasuje:D
Dobre podejście.
I co, poskutkowało coś na bobaska? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziwna sprawa, może poczekaj w jaki sposób to odkręci i wtedy podejmiesz decyzję.
Siostra mojego męża tez nam nie dała zaproszenia, a tydz przed chrzcinami zadzwoniła i powiedziała coś w stylu jak chcecie to wpadnijcie:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 11:32
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Ło matko, Angela, faktycznie jakiś nieogarnięty ten koleś. Ja niestety nic nie poradzę bo mam podobnie w rodzinie haha. Pamiętam jak brat meża się obraził że daliśmy mu zaproszenie na nasz ślub podczas obiadu wielkanocnego u teściów i nie przyszedł...a sam nigdy nas nie zaprosił ani na komunię żadnego z dzieci ani na chrzciny.
Wiesz tylko że wy daliście mu osobiście zaproszenie. A on przekazuje zaproszenia dla męża mamy przez nas jeszcze błędne. Normalnie ręce opadająmimka84 lubi tę wiadomość