Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MłodaDama wrote:Ja zrobiłam wafelki przekładane z nutella i kremem tortowym tofii
Na wieczór zjem tosty ;P
Ja laktator jak coś to elektryczny,bo dużo opinie dobrych słyszałam ale z jakiej firmy to nimom pojęcia ;P ale to raczej będę kupowała po porodzie jak się zobaczy co i jak to siorka podbiegnie gdzieś i kupi
ja tez elektryczny medela mini electric -
nick nieaktualnyKobiety mi Amy nie przeszkadzała naprawdę pisała to omijalam to ale w tych trudnych dla niej chwilach tez ją wspierałam ,pocieszalam i to szczerze życzyłam co najlepsze , po to jestesmy tu by się wspierac ,ja zawsze stanę za kimś w obronie od tego trza zacząć bo nie lubię jak ktos śmieje się zemnie albo z którejś z was . Ja tak mam . Ja mimo ze jak się juz pare razy tu żegnam to nie znaczy ze juz nie wrócę bo szkoda by mi było was opuszczać zwłaszcza ze tyle się razem przeszło ,żeście mnie wspierały kiedy plamiłam kiedy byłam w szpitalu doceniam was i wasze słowa . Ja nie należę do osób obrazalskich tylko po prostu chcem odpocząć . Ja Helenę lubiałam bardzo bardzo mnie zmartwila ta cala sytuacja nie ładna . Buzie :* miłego wieczoru i się UŚMIECHAĆ MAĆIE , DBAĆ O SPOKÓJ I HARMONIĘ
WIECIE ZE JESTEŚCIE WSPANIAŁE I TO JES NAJPIĘKNIEJSZE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:24
Ola89, KasiaKwiatek, Lali, hwesta, KASIAB, Robotka1, weronika86, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWarto pamiętać o tym, co niesiemy w sercu i nigdy o tym nie zapominać ! Słowa i Czyny to rzeczy najważniejsze w życiu ! Człowieczeństwo, braterstwo, lojalność ! Zawsze podana Vita w biedzie lub w potrzebie, o tym warto pamiętać, o tym, żeby być człowiekiem.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, co do kolki to powiem wam, że na moja Gabi nic nie działało typu herbaty z koperku ani żadne Bobotiki i inne specyfiki z apteki. Pomogła dopiero woda koperkowa to jest taki płyn. Za czasów Gabi można ją było normalnie w aptece kupować, niestety z przyczyn marketingowych została wycofana z aptek i teraz można ją kupić tylko przez internet, ale ją się w nią od razu zaopatrzę,bo była moim zbawieniem. Super podobno są jeszcze krople sab simplex, dostępne w Niemczech, Czechach i Austrii. Co do leku na gorączkę do 3 miesiąca tylko paracetamol.
To tyle z moich doświadczeń, ale nikomu kolki nie życzę, bo jest strasznaCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie też hwesta od kilku dni delikatne mdłości nawiedzają ;///
-
Ola89 wrote:Zmieniając temat czy Wam tez juz tak ciężko się robi szczególnie wieczorem czy ja tylko mam taka kondycję słabą ze wysiadam powoli? Mam wrażenie ze pod koniec dnia to wazę juz tonę a brzuch dwie
że wybrała wannę z siedziskiem , bo inaczej to by mi źle w kąpieli było
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Zmieniając temat czy Wam tez juz tak ciężko się robi szczególnie wieczorem czy ja tylko mam taka kondycję słabą ze wysiadam powoli? Mam wrażenie ze pod koniec dnia to wazę juz tonę a brzuch dwie
Ja czuje się jak słonica. W dodatku ciężko mi się oddycha.
Jeszcze 2 miechy z malutkim kawaleczkiem i po dolegliwościach