X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Ja zrobiłam wafelki przekładane z nutella i kremem tortowym tofii ;D
    Na wieczór zjem tosty ;P

Ja laktator jak coś to elektryczny,bo dużo opinie dobrych słyszałam ale z jakiej firmy to nimom pojęcia ;P ale to raczej będę kupowała po porodzie jak się zobaczy co i jak to siorka podbiegnie gdzieś i kupi :)
    nutella i krem tofii - mega słodko:)
    ja tez elektryczny medela mini electric

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    hello, jestem, zyje, glukoza mnie na szczescie nie pokonala, problem mialam tylko z wypiciem a potem luz, wyniki ok
    super:)

Bambi85 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety mi Amy nie przeszkadzała naprawdę pisała to omijalam to ale w tych trudnych dla niej chwilach tez ją wspierałam ,pocieszalam i to szczerze życzyłam co najlepsze , po to jestesmy tu by się wspierac ,ja zawsze stanę za kimś w obronie od tego trza zacząć bo nie lubię jak ktos śmieje się zemnie albo z którejś z was . Ja tak mam . Ja mimo ze jak się juz pare razy tu żegnam to nie znaczy ze juz nie wrócę bo szkoda by mi było was opuszczać zwłaszcza ze tyle się razem przeszło ,żeście mnie wspierały kiedy plamiłam kiedy byłam w szpitalu doceniam was i wasze słowa . Ja nie należę do osób obrazalskich tylko po prostu chcem odpocząć . Ja Helenę lubiałam bardzo bardzo mnie zmartwila ta cala sytuacja nie ładna . Buzie :* miłego wieczoru i się UŚMIECHAĆ MAĆIE , DBAĆ O SPOKÓJ I HARMONIĘ :) WIECIE ZE JESTEŚCIE WSPANIAŁE I TO JES NAJPIĘKNIEJSZE :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:24

Ola89, KasiaKwiatek, Lali, hwesta, KASIAB, Robotka1, weronika86, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:04

CzaryMary, Krysti, mimka84, KasiaKwiatek, sylvia007, Gosha, Angela89, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto pamiętać o tym, co niesiemy w sercu i nigdy o tym nie zapominać ! Słowa i Czyny to rzeczy najważniejsze w życiu ! Człowieczeństwo, braterstwo, lojalność ! Zawsze podana Vita w biedzie lub w potrzebie, o tym warto pamiętać, o tym, żeby być człowiekiem.

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti masz racje i zostań z nami :) trzeba się wspierać cieszyć ciąża a nie kłócić ...

Bambi85, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy może już tak zostać tu? Że nikt z nikim się nie kłóci? Na nikogo nie napada?

Bambi85, sylvia007, Ida, KASIAB, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co do kolki to powiem wam, że na moja Gabi nic nie działało typu herbaty z koperku ani żadne Bobotiki i inne specyfiki z apteki. Pomogła dopiero woda koperkowa to jest taki płyn. Za czasów Gabi można ją było normalnie w aptece kupować, niestety z przyczyn marketingowych została wycofana z aptek i teraz można ją kupić tylko przez internet, ale ją się w nią od razu zaopatrzę,bo była moim zbawieniem. Super podobno są jeszcze krople sab simplex, dostępne w Niemczech, Czechach i Austrii. Co do leku na gorączkę do 3 miesiąca tylko paracetamol.
    To tyle z moich doświadczeń, ale nikomu kolki nie życzę, bo jest straszna :-(

CzaryMary lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Czy może już tak zostać tu? Że nikt z nikim się nie kłóci? Na nikogo nie napada?
    moze... a nawet powinno

KasiaKwiatek, weronika86, Angela89 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:

Moze :-)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi a nie może :P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mdlosci cos wracają w 3 trymestrze... bleeeeh

• sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    To ją powiem, że nie może, a musi!!! :-)

hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniając temat czy Wam tez juz tak ciężko się robi szczególnie wieczorem czy ja tylko mam taka kondycję słabą ze wysiadam powoli? Mam wrażenie ze pod koniec dnia to wazę juz tonę a brzuch dwie :P

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia chodzi Ci o gripe water? Ja tego używałam przy starszej i działało. Młodsza nie miała kolek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:46

mimka84 lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też hwesta od kilku dni delikatne mdłości nawiedzają ;///

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pamiętam Gripwater, nie myślałam że apteki wycofały. Za dobre było i chyba dlatego, a wszystkie inne gówna zostały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:45

relgh371djw8agni.png
  • sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Zmieniając temat czy Wam tez juz tak ciężko się robi szczególnie wieczorem czy ja tylko mam taka kondycję słabą ze wysiadam powoli? Mam wrażenie ze pod koniec dnia to wazę juz tonę a brzuch dwie :P
    Ją tak mam dokładnie. I co wieczór dziękuje mojej mądrej głowie ;-) że wybrała wannę z siedziskiem , bo inaczej to by mi źle w kąpieli było

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:05

Bambi85, KasiaKwiatek, sylvia007, Robotka1, Lwica, Krysti, Gosha, liwi, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:

Ja czuje się jak słonica. W dodatku ciężko mi się oddycha.
    Jeszcze 2 miechy z malutkim kawaleczkiem i po dolegliwościach :-)

‹‹ 2022 2023 2024 2025 2026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ