Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie po godzinie było 96, a po dwóch 105, a myślałam że nie dojdę z przystanku do domu. Zimne poty, nogi jak z waty, biustonosz to mogłam wykręcać jak się w łazience rozbierałam. Aha i dopadłam do żarcia to zjadłam pół bochenka chleba z presidentem naturalnym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 19:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mi się po glukozie tylko chciało odbijać. Wyniki na czczo 99 po 2 godzinach 96 więc idealnie.
Mary a żebyś wiedziała że sprawdzę co moje dziecko będzie używałoTatuś powiedział że mleko chce spróbować
Moj tez ma ochotę pociągnąć ale nie z butli...cwaniura jeden
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 19:30
-
A wiecie co, tak sie zastanawiam czy warto mieć od początku w domu cos przeciwgoraczkowego dla dzidka? A jak tak to co? I co polecacie na kolkę? I czy też kupować na zaś czy dopiero jak okaże się potrzebne? A herbatka z kopru włoskiego? Mam tyle pytan!!! Chyba muszę zacząć zapisywać żeby nie zapomnieć przed szkołą rodzenia.
-
KASIAB wrote:KasiuK ja też się dobrze czułam i licze na dobre wyniki Tobie i wszystkim też ich życze!!
ale senna nie jestem, nie mam jakiegoś mega pragnienia, zmęczenia nie czuje nie wiem jakie mogą być jeszcze objawy cukrzycy ciążowej...
Ale u Ciebie i Kasi pewnie wszystko bedzie perfectoKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Mój mąż spróbował raz mojego mleka i mówił że jest bardzo słodziutkie
Dla mnie to jakieś takie obrzydliwe było, nigdy bym nie spróbowała, w dodatku po odciągnięciu to widać było tą tłustość w nim...
U nas zaczął się temat bo kuzyn mówił że jak jego żona przestała jeść słodkości to mleko było nie dobre a tak mu smakowałoCiekawe od czego to zależne pewnie od jedzenia
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:A wiecie co, tak sie zastanawiam czy warto mieć od początku w domu cos przeciwgoraczkowego dla dzidka? A jak tak to co? I co polecacie na kolkę? I czy też kupować na zaś czy dopiero jak okaże się potrzebne? A herbatka z kopru włoskiego? Mam tyle pytan!!! Chyba muszę zacząć zapisywać żeby nie zapomnieć przed szkołą rodzenia.
Ja na razie nie kupuje aby miał jak najdłuższy termin ważności. Na pewno kupie sól,wodę morską,coś na kolkę, no i chyba tyle.
Na gorączkę to nie bo wpadnę pewnie w panikę i będę już dzwoniła po lekarza.
A na kolkę polecany jest ten preparat z niemiec, a co polecacie z Polskiej półki ? Koleżanki mi polecały infacol ale to dopiero po miesiącu można używać a tak coś na początek polecacie ? -
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:A wiecie co, tak sie zastanawiam czy warto mieć od początku w domu cos przeciwgoraczkowego dla dzidka? A jak tak to co? I co polecacie na kolkę? I czy też kupować na zaś czy dopiero jak okaże się potrzebne? A herbatka z kopru włoskiego? Mam tyle pytan!!! Chyba muszę zacząć zapisywać żeby nie zapomnieć przed szkołą rodzenia.
Jeśli mieszkasz gdzieś gdzie w poblizu sa apteki całodobowe to ja bym nie zaopatrywała sie na zaś. Ja na gorączkę planuje paracetamol w szopkach, na kolki esputicon, biogaia ew.ten Sab simplex. -
adk_1989 wrote:A wiecie co, tak sie zastanawiam czy warto mieć od początku w domu cos przeciwgoraczkowego dla dzidka? A jak tak to co? I co polecacie na kolkę? I czy też kupować na zaś czy dopiero jak okaże się potrzebne? A herbatka z kopru włoskiego? Mam tyle pytan!!! Chyba muszę zacząć zapisywać żeby nie zapomnieć przed szkołą rodzenia.
herbatka z kopru na kolki, z hipp mam można podawać po 1 tygodniu życia -
Gosha wrote:Wierz mi... Takich objawów jak przy zwykłej cukrzycy moze nie byc w ogóle. U mnie tylko waga zacszybko rosła, ale tez mało chyba nie jadłam
Ale u Ciebie i Kasi pewnie wszystko bedzie perfectoGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mam nadzieje, że będzie w porzo...
A tak jako ciekawostka...Właśnie ściągnęłam całą tubkę mleczka słodkiego...no masakrajak w dzieciństwie
I jak tu miałam się przejmować słodką glukozą?mimka84, KASIAB, Rudzia, Angela89, Gosha, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:No mam nadzieje, że będzie w porzo...
A tak jako ciekawostka...Właśnie ściągnęłam całą tubkę mleczka słodkiego...no masakrajak w dzieciństwie
I jak tu miałam się przejmować słodką glukozą?KasiaKwiatek, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Ja zrobiłam wafelki przekładane z nutella i kremem tortowym tofii
Na wieczór zjem tosty ;P
Ja laktator jak coś to elektryczny,bo dużo opinie dobrych słyszałam ale z jakiej firmy to nimom pojęcia ;P ale to raczej będę kupowała po porodzie jak się zobaczy co i jak to siorka podbiegnie gdzieś i kupimimka84, KASIAB lubią tę wiadomość