Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny szkoda się denerwować, wypowiadać też szkoda, rozumiem że osoby usuwające konta mają swoje powody ale to zwyczajna dziecinada i pokazywanie że ma się w dupie całą resztę dziewczyn z którymi się utrzymywało kontakt.
po prostu zaczynam to zlewać już z góry na dół bo cóż innego mogę zrobić?
ok lecę pomóc córce sprzątać bajzel po koleżance:) tzn ona będzie sprzątać a ja leżeć n łóżku:D
potem kąpiel, tzn wspólny prysznic, no bo przecież mamo obiecałaś i młoda idzie spać a ja po 20 się tu zjawię na dłużej:)
tzn postaram się
jesu jak mnie suszy...normalnie piła bym i piła,
Misia to masz tak jak ja, wiele wizji a jak przyjdzie co do czego t mętlik w głowie i brak akiegokolwiek zmysłu artystycznego.
w takim razie wybrała bym białe łóżeczko, przecież pościel go pięknie ozdobi i nada mu fajnego wyrazu;) jakaś karuzelka o ile planujesz no i wyczekany syneczek, uwierz że wtedy nie bedziesz patrzyć czy łóżeczko jest wenge czy białe:D
hwesta, misia83, Eweliśka, sylvia007, KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Odbiegajac od tematu,mam ten podwyższony cukier,nie? Ale dziś zjem batona,nie mogę wytrzymac,ciastka dosłownie mi się snia po nocach- ze np. Pieke czekoladowe
moja koleżanka też miała podwyższony i pamietam że czasem pozwalała sobie na małe grzeszki:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no tak prawda z tą pełnią księżyca! spakowane na walizkach siedzieć będziemy:))
mi przyszła też dzisiaj paczka z gemini i też próbki kremu i pasty dostałam, też mam podkłady poporodowe z belli bo u mnie wszystkie takie kupowały i chwaliłyAngela89 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:KasiaB też czekam, jutro mam nadzieję, że będą. Czułam się w porządku po tej glukozie więc powinno być ok... No nie?
A propos Bambi nie odzywasz się... Dałaś radę?ale senna nie jestem, nie mam jakiegoś mega pragnienia, zmęczenia nie czuje nie wiem jakie mogą być jeszcze objawy cukrzycy ciążowej...
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDwie Kaski - wyniki na pewno będą jak ta lala:-)
Zakupilam dzisiaj chusteczki i oliwke hippa. Pachnie slicznie i zamierzam teraz z niej korzystać. Ahhhh jaka będzie to zapachowe odskocznia od tej oliwy z oliwek, która juz mi się znudziaKASIAB, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Tetete, nie ma tak. Nie można tylko czytać. Trzeba tez trochę tu popracować. Wszystkie zaczną tylko czytac ... Tylko ciekawe co....
carta blanca
Oj tam poczytam jeden dzień i nie wytrzymam i się odezwęWidać jak mi wychodzi czytanie
sylvia007, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Dwie Kaski - wyniki na pewno będą jak ta lala:-)
Zakupilam dzisiaj chusteczki i oliwke hippa. Pachnie slicznie i zamierzam teraz z niej korzystać. Ahhhh jaka będzie to zapachowe odskocznia od tej oliwy z oliwek, która juz mi się znudzia
Ja kupiłam płyn do kąpieli i też pachnie bosko aż mam ochotę się w nim wykąpać.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Objawy cukrzycy w ciąży
Wielomocz – glukoza to substancja osmotycznie czynna, zatrzymuje wodę i wiąże ją ze sobą. Cukrzyca w ciąży objawia się częstym oddawaniem moczu, nawet powyżej 3 l na dobę. Często występuje również tzw. cukromocz, czyli wydalanie glukozy z moczem.
Duże pragnienie – zwiększona utrata wody z moczem skutkuje odczuwaniem dużego pragnienia, szybkim wysychaniem błon śluzowych i skóry i potrzebą ciągłego uzupełniania płynów. Jednym z objawów cukrzycy w ciąży jest więc częste spożywanie napojów, wody.
Napady głodu – z powodu braku insuliny, glukoza znajdująca się we krwi nie może dostać się do tkanek, w których mogłaby zostać zużyta. Organizm zatem, pomimo normalnej lub nawet zwiększonej podaży jedzenia, odczuwa głód.
Senność, zmęczenie, spadek wagi ciała – pomimo racjonalnego żywienia i unikania wysiłku.
Nagły przyrost wagi ciała w ciąży i nieproporcjonalnie duży wzrost płodu w stosunku do stopnia zaawansowania ciąży.
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja kupiłam płyn do kąpieli i też pachnie bosko aż mam ochotę się w nim wykąpać.
Kąp się . trzeba sprawdzić czy skory nie podraznia
Dzisiaj rozmawialam z mama i pytalam się jakich kosmetyków używała do mojej pielęgnacji. Okazało się ze na linomagi byłam uczulona. J&j wywolal umnie straszna wysypkę. Tolerowalam jedynie Bambino. Jako zasypki mama używała maki ziemniaczanej. Ubranka prala w płatkach mydlanych bo na proszek Cypisek tez byłam uczulona. Ehhhhh nameczyla się ze mną kobieta.Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Żadnych z powyższych nie mam,a jednak wynik po 2 h 166
ale różnie to z tymi objawami, np w ciąży: wymioty, przybieranie na wadze, a ja ani wymiotów nie miałam, a jak schudłam 6kg to jeszcze 1,5 musze nadrobić
stresuje się tymi wynikami -
nick nieaktualny