Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie, zabiorę głos w sprawie usuwania kont w taki sposób. Dla mnie to jest przejaw braku jakiegokolwiek szacunku dla nas,ja rozumiem,ze jest to wirtualny swiat,ale zwiazalysmy się ze sobą, ufamy sobie i spędzamy dużo czasu ze sobą. Lubię Was i lubię to forum,ale takie zachowanie - jak usuwanie kont jest dla mnie zachowaniem nie do przyjęcia. Tymbardziej,ze Amy ma problemy z lozyskiem i razem z nią przezywalysmy ta wiadomość, a teraz takie zachowanie? Więcej nic już nie będę pisala,licze,ze nikt więcej w taki sposób sie nie zachowa
Tutaj znika się kilkoma kliknieciami,ale mysle,ze wiele z nas czuje się związanych ze sobą i po prostu się martwimy. Niewiadomo czy cos złego się stało czy o co chodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:15
KasiaKwiatek, Robotka1, Rudzia, Bambi85, Krysti, Ida, mantissa, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Robotka mój też ma siłownię w piwnicy
Anka ja ćwiczyłam na tej jego siłowni to mi jedynie muły zaczęły rosnąć więc przestałam:D potem w tej siłowni odpalałam Chodakowską ale najbardziej podobało mi się bieganie mimo że od podstawówki przez moje piersi duże i przez nieumiejętność chyba biegania nienawidziłam biegać
po porodzie jak dojdę do siebie i trochę unormuje się nam doba to wracam na asfalt i z bieganiem i dodatkowo z rolkami:D niedawno dostałam rolki:D
Misia nie denerwuj sie tym łóżeczkiem:) nie warto. a Ty chciałaś szare? może arto kupić jakieś ładne białe i ewentualnie przemalować na szaro? a może akurat biel będzie pasowała? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmmm... smutno mi jakie rzeczy tutaj się dzieją
nie lubie kłotni
przez cały weekend siedziałam i patrzyłam za wózkami i powiem wam ze człowiek potrafi zgłupieć tak jak pisała Ida.
Zawsze coś w jakimś wózku będzie nie pasować.
I jak na razie nasz numer jeden jest Expander Mondo Ecco model Scarlet o ten
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Farus.pl%2Fmedia%2Fproducts%2Fa268cae4d116272ecf6f2835eb1d528f%2Fimages%2Fthumbnail%2Fbig_tlo2.jpg%253Flm%253D1414218243&imgrefurl=http%3A%2F%2Farus.pl%2Fmondo-ecco-aluminiowy-wozek-3w1-kolor-scarlet-firmy-expander.html&h=480&w=600&tbnid=MqHS_LWLKKN8dM%3A&zoom=1&docid=ho_i_oGDDdjpKM&ei=fVS1VPO2FMyAU67mgMgP&tbm=isch&ved=0CCIQMygEMAQ&iact=rc&uact=3&dur=326&page=1&start=0&ndsp=21
oglądałam filmik na yt jak facet z hurtowni prezentuje go wszystko opisuje i ten nam najbardziej przypadł do gustu.Tamten z Lonex te koła miał takie liche jakby plastiki jak już pisałam a ten takie masywniejsze.
Tylko nie wiem wlasnie czy tutaj gdzie to białe na gondoli to jest chyba ta skóra nie będzie pękać,ale to tylko jedno moje zastrzeżenie takie małe:)
W sobotę do hurtowni mamy jechać oglądać wózki i jeszcze musze nim pojeździć,dotkąć ale jak na razie na ten jesteśmy zdecydowani oby się super sprawdzałRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hhaha jakbym miała piwnice to bym go tam wywaliła:D a on mi zajął drugi po sypialni największy pokój;) reszta to takie małe klitki:P ale dla dziewczyn wystarczy:)
Anka ja ćwiczyłam na tej jego siłowni to mi jedynie muły zaczęły rosnąć więc przestałam:D potem w tej siłowni odpalałam Chodakowską ale najbardziej podobało mi się bieganie mimo że od podstawówki przez moje piersi duże i przez nieumiejętność chyba biegania nienawidziłam biegać
po porodzie jak dojdę do siebie i trochę unormuje się nam doba to wracam na asfalt i z bieganiem i dodatkowo z rolkami:D niedawno dostałam rolki:D
Misia nie denerwuj sie tym łóżeczkiem:) nie warto. a Ty chciałaś szare? może arto kupić jakieś ładne białe i ewentualnie przemalować na szaro? a może akurat biel będzie pasowała?
Ja tez wracam do bieganiatylko ja lubię łączyć bieganie, siłownię i fitness
moje bieganie ograniczalo się do 5km ale super uczucie
kiedyś też nie lubiłam biegać ale szybko to pokochalam
-
nick nieaktualnyJa rozumiem, że można się zdenerwować, że wkurzyć itd ale trzeba umieć zachować dystans... Ja tam wyciągam z tego forum to co pozytywne dla mnie, nie można się przejmować duperelami, a w momencie jak teraz gdy jestem kilka miesięcy na L4 to dla mnie fajna zabawa, kontakt z Wami, które przechodzą to samo i są w stanie zrozumieć co przeżywam i czytać bez znudzenia
Szkoda....sylvia007, mimka84, Angela89, Gosha, misia83, Lali, Eweliśka, Rudzia, Bambi85, liloe, Krysti, Ewelcia, mantissa, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość
-
Miałam zamiar kupować małej kołyske na sam początek a potem to łóżeczko turystyczne ale tak patrze te łóżeczka na allegro to one mają też funkcje kołyski i rozmawiałam z moja sąsiadka co mowi ze ona swoje dziecko które ma teraz półtora roku właśnie tak kołysala w tym łóżeczku a potem tą funkcje kołyski zdjęła i stało normalnie. I teraz nie wiem co robić czy kupować kołyskę drewnianą a potem łóżeczko turystyczne czy tylko to łóżeczko z funkcją kołyski? Jak myślicie?
-
Jedna wielka dziecinada zaczyna sie tu robić a usuwanie konta to nie wiem po co chyba takie oscentacyjne zaznaczenie swojego niezadowolenia... Skupmy się na tym co najważniejsze czyli dzieciach zdrowiu i pozytywnych rzeczach a nie takich glupotach szkoda na to czasu...
KasiaKwiatek, mimka84, Militta110816, misia83, sylvia007, Angela89, Krysti, Ida, mantissa, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ale niestety Amy powiedziała że jak podjęła decyzje to już ostatecznie.. szkoda
Paczka z gemini dopiero teraz rozpakowana bo przyjechał słynny kuzyn z zaproszeniem i się zasiedział.
Zadowolona jestemKupiłam ręcznik i do ręcznika był prezent grzechotka niby nic ale cieszy. Oni od siebie dali próbki
Kupiłam też laktator elektryczny easystart canpol koleżanki go chwaliły. Mąż powiedział żebym zamówiła teraz aby on nie musiał latać i szukać.
Adk dostalam też bella mamma i powiem ci na pierwszy rzut oka są okmimka84, KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByło już ok tylko ktoś tu wpadł i zaczął znów się mądrzyć taka prawda.. później Krysti stanęła w tej osobie obronie mimo że ta osoba ją wcześniej obrażała.. no ale ok Krysti ma dobre serce. I znów się zaczeło. Jak ma tak być dalej to ja naprawdę zacznę tylko czytać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:44
-
nick nieaktualnyA ja mam nadzieje ze Hela, Amy i krysti do nas wrócą i będzie jak dawniej
Co do lozeczek i kolysek to ja mam kołyskę i lozeczko. Kołyska będzie stała u nas w sypialni. W niej dzieciaczek może urzedawac tak mniej więcej do 3 miesiąca życia. Pozniej przeniesiemy go do lozeczka, które póki co będzie służyło mi jako miejsce na którym będzie przewijak.Angela89, Militta110816, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
A tak wogole z innej beczki... Jak to mawiała moja ciotka położna z wieloletnim stażem najwiecej porodów jest, jak jest pełnia księżyca
wiec kobietki do 4 kwietnia miejcie lepiej wszystko przygotowanemisia83, mimka84, KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Było już ok tylko ktoś tu wpadł i zaczął znów się mądrzyć taka prawda.. później Krysti stanęła w tej osobie obronie mimo że ta osoba ją wcześniej obrażała.. no ale ok Krysti ma dobre serce. I znów się zaczeło. Jak ma tak być dalej to ja naprawdę zacznę tylko czytać..
Tetete, nie ma tak. Nie można tylko czytać. Trzeba tez trochę tu popracować. Wszystkie zaczną tylko czytac ... Tylko ciekawe co....carta blanca
Gosha, sylvia007, Angela89 lubią tę wiadomość