X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, zabiorę głos w sprawie usuwania kont w taki sposób. Dla mnie to jest przejaw braku jakiegokolwiek szacunku dla nas,ja rozumiem,ze jest to wirtualny swiat,ale zwiazalysmy się ze sobą, ufamy sobie i spędzamy dużo czasu ze sobą. Lubię Was i lubię to forum,ale takie zachowanie - jak usuwanie kont jest dla mnie zachowaniem nie do przyjęcia. Tymbardziej,ze Amy ma problemy z lozyskiem i razem z nią przezywalysmy ta wiadomość, a teraz takie zachowanie? Więcej nic już nie będę pisala,licze,ze nikt więcej w taki sposób sie nie zachowa :) Tutaj znika się kilkoma kliknieciami,ale mysle,ze wiele z nas czuje się związanych ze sobą i po prostu się martwimy. Niewiadomo czy cos złego się stało czy o co chodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:15

KasiaKwiatek, Robotka1, Rudzia, Bambi85, Krysti, Ida, mantissa, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bonsoir dziewczęta :-)

Kontrola wątku :-) wszystko ok? :-)

Edit. Juz widzę, ze nie wszystko....:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:19

sylvia007 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Robotka mój też ma siłownię w piwnicy :-)
    hhaha jakbym miała piwnice to bym go tam wywaliła:D a on mi zajął drugi po sypialni największy pokój;) reszta to takie małe klitki:P ale dla dziewczyn wystarczy:)

Anka ja ćwiczyłam na tej jego siłowni to mi jedynie muły zaczęły rosnąć więc przestałam:D potem w tej siłowni odpalałam Chodakowską ale najbardziej podobało mi się bieganie mimo że od podstawówki przez moje piersi duże i przez nieumiejętność chyba biegania nienawidziłam biegać:)
    po porodzie jak dojdę do siebie i trochę unormuje się nam doba to wracam na asfalt i z bieganiem i dodatkowo z rolkami:D niedawno dostałam rolki:D

Misia nie denerwuj sie tym łóżeczkiem:) nie warto. a Ty chciałaś szare? może arto kupić jakieś ładne białe i ewentualnie przemalować na szaro? a może akurat biel będzie pasowała?:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby ktoś chciał pomalować tak jak my to polecam farby Beckers Designer - wodorozcieńczalna emalia akrylowa do metalu i drewna.

misia83, Anka1501 lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej nie wierzę naprawdę Amy usunęła konto ?!
    Na fb jest dalej ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie mi przykro, że Amy zniknęła... Szkoda, że aż tak jest stanowcza w decyzjach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:23

• misia83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:46

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm... smutno mi jakie rzeczy tutaj się dzieją :( nie lubie kłotni :(

przez cały weekend siedziałam i patrzyłam za wózkami i powiem wam ze człowiek potrafi zgłupieć tak jak pisała Ida.
    Zawsze coś w jakimś wózku będzie nie pasować.
    I jak na razie nasz numer jeden jest Expander Mondo Ecco model Scarlet o ten

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Farus.pl%2Fmedia%2Fproducts%2Fa268cae4d116272ecf6f2835eb1d528f%2Fimages%2Fthumbnail%2Fbig_tlo2.jpg%253Flm%253D1414218243&imgrefurl=http%3A%2F%2Farus.pl%2Fmondo-ecco-aluminiowy-wozek-3w1-kolor-scarlet-firmy-expander.html&h=480&w=600&tbnid=MqHS_LWLKKN8dM%3A&zoom=1&docid=ho_i_oGDDdjpKM&ei=fVS1VPO2FMyAU67mgMgP&tbm=isch&ved=0CCIQMygEMAQ&iact=rc&uact=3&dur=326&page=1&start=0&ndsp=21

oglądałam filmik na yt jak facet z hurtowni prezentuje go wszystko opisuje i ten nam najbardziej przypadł do gustu.Tamten z Lonex te koła miał takie liche jakby plastiki jak już pisałam a ten takie masywniejsze.
    Tylko nie wiem wlasnie czy tutaj gdzie to białe na gondoli to jest chyba ta skóra nie będzie pękać,ale to tylko jedno moje zastrzeżenie takie małe:)
    W sobotę do hurtowni mamy jechać oglądać wózki i jeszcze musze nim pojeździć,dotkąć ale jak na razie na ten jesteśmy zdecydowani oby się super sprawdzał :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hhaha jakbym miała piwnice to bym go tam wywaliła:D a on mi zajął drugi po sypialni największy pokój;) reszta to takie małe klitki:P ale dla dziewczyn wystarczy:)

Anka ja ćwiczyłam na tej jego siłowni to mi jedynie muły zaczęły rosnąć więc przestałam:D potem w tej siłowni odpalałam Chodakowską ale najbardziej podobało mi się bieganie mimo że od podstawówki przez moje piersi duże i przez nieumiejętność chyba biegania nienawidziłam biegać:)
    po porodzie jak dojdę do siebie i trochę unormuje się nam doba to wracam na asfalt i z bieganiem i dodatkowo z rolkami:D niedawno dostałam rolki:D

Misia nie denerwuj sie tym łóżeczkiem:) nie warto. a Ty chciałaś szare? może arto kupić jakieś ładne białe i ewentualnie przemalować na szaro? a może akurat biel będzie pasowała?:)

Ja tez wracam do biegania :) tylko ja lubię łączyć bieganie, siłownię i fitness :) moje bieganie ograniczalo się do 5km ale super uczucie :) kiedyś też nie lubiłam biegać ale szybko to pokochalam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rozumiem, że można się zdenerwować, że wkurzyć itd ale trzeba umieć zachować dystans... Ja tam wyciągam z tego forum to co pozytywne dla mnie, nie można się przejmować duperelami, a w momencie jak teraz gdy jestem kilka miesięcy na L4 to dla mnie fajna zabawa, kontakt z Wami, które przechodzą to samo i są w stanie zrozumieć co przeżywam i czytać bez znudzenia :-P

Szkoda....

sylvia007, mimka84, Angela89, Gosha, misia83, Lali, Eweliśka, Rudzia, Bambi85, liloe, Krysti, Ewelcia, mantissa, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam zamiar kupować małej kołyske na sam początek a potem to łóżeczko turystyczne ale tak patrze te łóżeczka na allegro to one mają też funkcje kołyski i rozmawiałam z moja sąsiadka co mowi ze ona swoje dziecko które ma teraz półtora roku właśnie tak kołysala w tym łóżeczku a potem tą funkcje kołyski zdjęła i stało normalnie. I teraz nie wiem co robić czy kupować kołyskę drewnianą a potem łóżeczko turystyczne czy tylko to łóżeczko z funkcją kołyski? Jak myślicie?

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna wielka dziecinada zaczyna sie tu robić a usuwanie konta to nie wiem po co chyba takie oscentacyjne zaznaczenie swojego niezadowolenia... Skupmy się na tym co najważniejsze czyli dzieciach zdrowiu i pozytywnych rzeczach a nie takich glupotach szkoda na to czasu...

KasiaKwiatek, mimka84, Militta110816, misia83, sylvia007, Angela89, Krysti, Ida, mantissa, haneczka lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem o co kaman... Pokazanie siły woli i umiejętności podejmowania decyzji... Nie wiem... Już zaczynało się wyciszać, wracać do normalności, żartów... A tu dup... Eee

Robotka1, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale niestety Amy powiedziała że jak podjęła decyzje to już ostatecznie.. szkoda

Paczka z gemini dopiero teraz rozpakowana bo przyjechał słynny kuzyn z zaproszeniem i się zasiedział.
    Zadowolona jestem :) Kupiłam ręcznik i do ręcznika był prezent grzechotka niby nic ale cieszy. Oni od siebie dali próbki :)
    Kupiłam też laktator elektryczny easystart canpol koleżanki go chwaliły. Mąż powiedział żebym zamówiła teraz aby on nie musiał latać i szukać.

Adk dostalam też bella mamma i powiem ci na pierwszy rzut oka są ok :)

mimka84, KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odbiegajac od tematu,mam ten podwyższony cukier,nie? Ale dziś zjem batona,nie mogę wytrzymac,ciastka dosłownie mi się snia po nocach- ze np. Pieke czekoladowe :D

KasiaKwiatek, Eweliśka, Ola89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Było już ok tylko ktoś tu wpadł i zaczął znów się mądrzyć taka prawda.. później Krysti stanęła w tej osobie obronie mimo że ta osoba ją wcześniej obrażała.. no ale ok Krysti ma dobre serce. I znów się zaczeło. Jak ma tak być dalej to ja naprawdę zacznę tylko czytać..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nadzieje ze Hela, Amy i krysti do nas wrócą i będzie jak dawniej :-)

Co do lozeczek i kolysek to ja mam kołyskę i lozeczko. Kołyska będzie stała u nas w sypialni. W niej dzieciaczek może urzedawac tak mniej więcej do 3 miesiąca życia. Pozniej przeniesiemy go do lozeczka, które póki co będzie służyło mi jako miejsce na którym będzie przewijak.

Angela89, Militta110816, Bambi85 lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole z innej beczki... Jak to mawiała moja ciotka położna z wieloletnim stażem najwiecej porodów jest, jak jest pełnia księżyca ;)
    wiec kobietki do 4 kwietnia miejcie lepiej wszystko przygotowane ;)

misia83, mimka84, KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    A ja mam nadzieje ze Hela, Amy i krysti do nas wrócą i będzie jak dawniej :-)
    Też mam taką nadzieję, choć obawiam się że skoro Hela i Amy usunęły konta to już nie wrócą:(

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Było już ok tylko ktoś tu wpadł i zaczął znów się mądrzyć taka prawda.. później Krysti stanęła w tej osobie obronie mimo że ta osoba ją wcześniej obrażała.. no ale ok Krysti ma dobre serce. I znów się zaczeło. Jak ma tak być dalej to ja naprawdę zacznę tylko czytać..

Tetete, nie ma tak. Nie można tylko czytać. Trzeba tez trochę tu popracować. Wszystkie zaczną tylko czytac ... Tylko ciekawe co.... :-) carta blanca

Gosha, sylvia007, Angela89 lubią tę wiadomość

‹‹ 2019 2020 2021 2022 2023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ