Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój syn właśnie czwarty raz się przebral... Pierw była koszulka w traktory, potem Tomek, potem Spiderman następnie koszulka w pasy a teraz jest Lego Star Wars... Oczywiście spodnie tez musi zmienić bo do Spidermana niebieskie spodnie pasują ale do Lego szare... Wiec mamy, które spodziewają się chłopców i myślicie że strojenie Was ominie to zapomnijcie
Boshe....
Gosha, KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa, haneczka lubią tę wiadomość
-
Misia83 to na jakie lozeczko sie zdecydujesz? Ja juz tyle sie naogladalam i nie znalazlam, zadnego ktore by mi sie podobalo( poza klups kolonial ale ta cena, rozsadek wygrywa jednak
). W ostatecznosci zdecyduje sie pewnie na klasyczne biale z szuflada
a mialo byc wenge ale po obejrzeniu tysiaca lozeczek przekonalam sie do bialego
-
Anka1501 wrote:My kupimy właśnie Klupś
mój facet kupił Samsunga 3D smart Tv to ja kupuję ładne łóżeczko i wózek, a co mi tam
-
ANKA mój synek ma to samo... Nie wspomnę o tym ze ma fioła na punkcie skarpetek i majtek ktore zawsze musza byc pod kolor do ciuchów!
RUDZIA fajna ta piżamka, dziwne ze nie w słoniezamień sie z FASIA, hihi a bluski dla małej słodkie, jak wszystkie te Twoje ciuszki
ktoś jeszcze pisał o staniczkach dwupakach z H&M, mam i sobie chwale, wygodne i mięciutkie, nosze je teraz. Tylko przy moich bimbalach nie wiem czy sie zmieszczę jak mleko najdzie po porodzie
MIMKA to Ty pisałaś cos o wózku Muum? Bo zgłupiałam kto... Jesli myślimy o tym samym to taki zakupiłam i jestem mega zadowolonaRudzia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a mój mąż mi oznajmił, że chce zbudować samolot!!! Chyba go całkiem pogięło. Samo śmigło jak mi oznajmił kosztuje 1500 zł!!! Jutro siadam i kupuję wszystko co mam na liście, wyczyszczę mu konto,, to może głupie pomysły mu miną
Anka1501, Gosha, KasiaKwiatek, Robotka1, Angela89, Fasia, mantissa, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość
-
I jeszcze a propo laktatorów... Przy pierwszym nie miałam elektrycznego kiepsko było wtedy z kasa, ręcznym pompowalam. Bardzo pracochłonne zajęcie, pamietam jak zjazdy miałam to w kibelku pol godziny odciągalam takim ręcznym chociaż troche żeby mi cyce nie eksplodowały. Ale sie dało przeżyć... Teraz kupie jednak elektryczny tymbardziej ze zamierzam karmić dłużej wiec sie przyda.
-
Sylwia u nas to samo
oszczedzam na czym mogę a on tak przy okazji powrotu z pracy kupił tv za duze pieniądze
oczywiście po tygodniu okazało się, że nasza Plazma się dala naprawić i teraz mamy dwa wielkie tv na naszym niewielkim mieszkaniu
wiec ja też teraz kupie to co chce i się nie martwię
-
Lali wrote:Misia83 to na jakie lozeczko sie zdecydujesz? Ja juz tyle sie naogladalam i nie znalazlam, zadnego ktore by mi sie podobalo( poza klups kolonial ale ta cena, rozsadek wygrywa jednak
). W ostatecznosci zdecyduje sie pewnie na klasyczne biale z szuflada
a mialo byc wenge ale po obejrzeniu tysiaca lozeczek przekonalam sie do bialego
http://www.krak-wit.pl/pl/p/Lozeczko-dzieciece-z-szuflada-60x120cm-DELFINEK-/1812
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Sylwia u nas to samo
oszczedzam na czym mogę a on tak przy okazji powrotu z pracy kupił tv za duze pieniądze
oczywiście po tygodniu okazało się, że nasza Plazma się dala naprawić i teraz mamy dwa wielkie tv na naszym niewielkim mieszkaniu
wiec ja też teraz kupie to co chce i się nie martwię
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Mój pół roku temu kupił paralotnie za 18000zł wiec teraz już mu nie pozwolę, zresztą kto normalny sam sobie samolot robi???!!!
Wow paralotnieMój znajomy lata na paralotni i to jest niesamowite
lata nawet ze swoim piecioletnim synem
Sylwia normalne jest nudne -
misia83 wrote:Lali nie mam pojęcia. Właśnie siadam od nowa do przeglądania neta. A patrzyłaś może to łóżeczko:
http://www.krak-wit.pl/pl/p/Lozeczko-dzieciece-z-szuflada-60x120cm-DELFINEK-/1812
Tak widzialam je, jest sliczne ale znowu z przesylka to jest ok 450 zlczyli prawie 500 zl
a chcialam zaoszczedzic...
-
Dziewczyny ją tu liczyłam na wsparcie, a Wy co???
Ja do paralotni nic nie mam, może troszkę szkoda mi było tej kasy, no ale nawet słowem się nie odezwałam, bo wiedziałam, że on tego naprawdę chce. No ale ten samolot to już przegięcie