X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia a te z h&m staniki to miękkie są czy lekko usztywniane ?
    bo ja to bardzo miękkie go nie chce to nie wiem czy będę zadolowolona będę z nich a u mnie w stacjonarnych sklepach nic nie ma

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze.... zamówiłam sobie ot tak w przypływie chwili podkłady BabyOno 10 szt http://www.babyono.com/podklady-poporodowe.html i wydaje mi się że są całkiem ok... mają pasek klejący, szerokie skrzydełka po bokach, są w miarę cienkie i chłonne.... reszta wyjdzie w praktyce :) Chyba że któraś ma już doświadczenia z tymi podkładami to niech pisze żebym w razie W miała też inne :)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi nie mówcie o obiedzie:( najgorsze co może być to gotowanie. U mnie będą naleśniki z serem dziś, bo widzę że termin na serze do jutra to trzeba wykorzystać.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Fasia a te z h&m staniki to miękkie są czy lekko usztywniane ?
    bo ja to bardzo miękkie go nie chce to nie wiem czy będę zadolowolona będę z nich a u mnie w stacjonarnych sklepach nic nie ma
    Są miękkie w 2-pakach takie jak te: http://www.hm.com/pl/product/79477?article=79477-A
    ale też są sztywniejsze, takie jak ja kupiłam: http://www.hm.com/pl/product/00954?article=00954-G

Nie jestem co prawda Fasią ale mam nadzieję że pomogłam :)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba przejdę się do h&m po ten 2pak. Na noc akurat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:01

Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie dziś żurek z jajeczkiem na obiadek:) córce zrobię jajeczko sadzone:)

uff spacerek zaliczony:)

z praniem ubrań nie szaleję, tez uwielbiam świeże pachnące a nie zleżane z szafki przez 2 miesiące:)
    spokojnie miesiąc wcześniej mi wystarczy:)
    pzy córce mi tyle wystarczyło i czułam sie względnie więc zakładam że teraz też w miarę jakoś przez to pranie i prasowanie przejdę:) a jak nie to mi mąż pomoże:)
    nie mogę się doczekać wczesno marcowej pogody słonecznej i wywieszonych ciuchów na sznurku:D aaaaa:D

u mnie majtasy mam mieć jednorazowe:) zobaczymy, kupiłam paczkę:)
    będę w nich do toalety wychodzić a leżeć może będę bez, zobaczę,nie spodziewam się odwiedzających i nikogo zapraszać nie będę więc gołe dupsko pod kołderką może być:)

a mnie się pomysł z nie kąpaniem dziecka zaraz po porodzie podoba:) ta maź podobno się wchłania stopniowo więc dzidziuś się robi powoli czyściutki, no i nie ma co zakładać że nasze dzieci od razu będą brudne:) a z krwi to na pewno je umyją a jak nie to sama to zrobię:D

a kąpać w domu chciałabym co drugi dzień właśnie, potem im starszy dzieć tym rzadziej się go kąpie więc myślę że do roczku spokojnie co drugi dzień będę kąpała, a potem się zastanowię bo na razie do roczku jeszcze daleko:)

hehe u mnie typ wózka się zmienił:) i jestem zadowolona, w końcu jak mam kupić 2w1 to chcę aby spacerówka była porządna i służyła mi do 3 rż młodej:)

mimka84, Ida lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ida Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:04

• mantissa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    A i jeszcze.... zamówiłam sobie ot tak w przypływie chwili podkłady BabyOno 10 szt http://www.babyono.com/podklady-poporodowe.html i wydaje mi się że są całkiem ok... mają pasek klejący, szerokie skrzydełka po bokach, są w miarę cienkie i chłonne.... reszta wyjdzie w praktyce :) Chyba że któraś ma już doświadczenia z tymi podkładami to niech pisze żebym w razie W miała też inne :)

Któraś z dziewczyn właśnie dziś pisała i mówiła, że niestety byle jakie. Zaraz Ci znajdę.

A nie, to było o tych z canpola, jak coś:
    " Wysłany: Dzisiaj, 12:40
    Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś
    Do mnie dzisiaj doszło zamówienie z apteki :D Dobrze, że moja gruba dupa miesci sie w majty poporodowe :D mogę z czystym sercem polecić te z canpola :) Ale zamówiłam też z canpola te wielkie poporodowe podpachy i tragedia! To sama wata! Wlałam w nie troche wody i koszmar. Musze kupić coś innego a je zostawić nie wiem na co, pod koniec połogu może je zuzyje. Dziewczyny poradźcie co kupić bo nie chcę kolejnego bubla :(

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie w szpitalu dzidzie sa kapane dopiero przed wyjsciem ze szpitala ;)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka to jaki wózek kupujesz, pochwal się?

Robotka1 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelcia dzieki musze do h&m sie przejechac bo niestety w moim miescie nie ma :(
    ale będe pod koniec miesiaca to lukne na pewno ktorys musze pomierzyc bo moje piersi niewymiarowe :(na razie mam miseczke pomiedzy B i C.... więc musze poczekac

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:14

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida - x-lander x-move. pozbierałam wszystkie za i przeciw i mimo że gabarytowo jest masywny to dla mnie akurat w sumie plus, zamierzam jeździć nim tu w terenie głównie no i mieszkam w domu gdzie nie muszę go nigdzie wynosić więc będzie parkowany na początku w domu a potem w garażu:)
    w nim właśnie spacerówka jest super, duża, pałąk ok, pasy ok, przedłużana budka, co w moim pierwszym xlanderze niestety nie było dostępne, głównie patrzyłam na spacerówkę bo to nią będziemy się najwięcej poruszały, a jak mam sprzedawać wózek po pół roku (czuję że tak zrobiłabym z bebetto bo niestety ale spacerówka beznadziejna dla mnie, pałąk nisko i za daleko od dziecka) to wolę coś lepszego od razu i nie trzaskać się potem ze sprzedażą i szukaniem czegoś nowego, a parasolkę w domu mam na potem jakbyśmy ewentualnie na jakąś wycieczkę jednodniową jechali więc się nie martwię:)

już nie mogę się doczekać aż go zamówię:) gondola jaśniutki beż a spacerówka prawdopodobnie khaki:)

ok zmykam po młodą do przedszkola. dziś naspraszała sobie koleżanek to muszę pozamykać pokoje do których nie mają wstępu:P ostatnio mi do łóżeczka wchodziły w sypialni:P

LILIOE nie pomyliłaś się:D u mnie z kolei wszędzie bebetto:P a tych xmove jeszcze nie widziałam;) ale to nie ważne:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:28

hwesta, Rudzia, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Chyba przejdę się do h&m po ten 2pak. Na noc akurat.
    Wczoraj byłam w molo i właśnie mieli dostawę staników :) Siedziałam i się zastanawiałam czy brać już czy mi jeszcze cycki urosną i wyszła bez ale jutro chyba podjadę :)

mimka84 lubi tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla dziewczyn o mocnych nerwach!

Rodze pierwszy raz. Poród rodzinny i chce miec swoją położną. Dzwonie dzisiaj do niej pierwszy raz nie odbiera, ale oddzwonila skąd...z porodówki!! Nie żebym nie wiedziała na co się zdecydowałam ale całą rozmowę jakas kobieta tak się darla ze nie wiedziałam co mowie!! Jak skończyłyśmy to się popłakałam aż... Swój droga polozna ma bardzo mily spokojny glos a koleżanka mówi ze dala by za nia kazda kase

mimka84, mantissa, Robotka1, KasiaKwiatek, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ODRAZU MOWIE TO NIE JA KUPILAM :D Moja Niunia dostala prezent od swojej cioci :P czyli mojej siostry :P obie bluzeczki rozmiar 68

2z6gvev.jpg

BOSKIE <3 i przepraszaaam za ilosc dodawanych przeze mnie zdj :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:32

mimka84, mantissa, hwesta, Angela89, Jaga, Robotka1, KasiaKwiatek, Ewelcia, Gosha, Eweliśka, Militta110816, Bambi85, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:49

Angela89 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Ty pipko, w molo byłaś i nie podeszłaś, a do mnie to 5 minut jest!!!!
    Będę miała na uwadze :) Zazdroszczę tak blisko tego sklepu h&m i tkmaxx :D

mimka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:14

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W molo pamietam,ze na studniówkę sukienkę kupiłam :D wiele lat temu :p

Angela89, mimka84 lubią tę wiadomość

‹‹ 2015 2016 2017 2018 2019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ