Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Ty pipko, w molo byłaś i nie podeszłaś, a do mnie to 5 minut jest!!!!
To teraz rozumiem dlaczego rodzisz na pomorzanachmasz tak blisko jak ja w zdrojach. Hmm tylko ja się upieram na Policach - mojej dr mąż tam pracuje. A na Pomorzanach jego ojciec
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O ja przy poprzednim karmieniu miałam tego typu z hm - http://www.hm.com/pl/product/79477?article=79477-A i byłam mega zadowolona, zwłaszcza do spania czy po domu... wychodząc zakładałam zwykły-sztywny tylko z odpinanymi ramiączkami w razie W a raczej karmienia
teraz też kupie taki dwupak, żeby mieć więcej, bo nie raz mleko skapnie czy cuś
a tylko ja nie mam dużych cyców takie sobie B
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:ODRAZU MOWIE TO NIE JA KUPILAM
Moja Niunia dostala prezent od swojej cioci
czyli mojej siostry
obie bluzeczki rozmiar 68
BOSKIEi przepraszaaam za ilosc dodawanych przeze mnie zdj
a tak uwielbiam oglądać co tam kupujecie i w związku z tym zwracam się skromnie z petycją do Ciebie czy moglabys spróbować wstawiiać swoje cudeńka w inny sposób???! Bo nieraz przez cały dzień nie siadam do kompa i mi umykaja później te zdjęcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:57
-
Justinka wrote:O ja przy poprzednim karmieniu miałam tego typu z hm - http://www.hm.com/pl/product/79477?article=79477-A i byłam mega zadowolona, zwłaszcza do spania czy po domu... wychodząc zakładałam zwykły-sztywny tylko z odpinanymi ramiączkami w razie W a raczej karmienia
teraz też kupie taki dwupak, żeby mieć więcej, bo nie raz mleko skapnie czy cuś
a tylko ja nie mam dużych cyców takie sobie B
-
Kasia B nooo poród to nie je bajka:D
ja też coś tam krzyczałam na koniec:) niestety ine miałam na to wpływu zbytnio:)
teraz stawiam na oddychanie ale jeśli moje ciało będzie robiło to co mu natura podpowiada to na nic znowu się zda szkoła rodzenia, oddechy i te całe liczenia:D
jedyne co dobrego wyniosłam ostatnio ze szkoły to żeby facet trakcie skurczu się najlepiej nie odzywał do nas:D
mój się odzywał i go zjebałam:D
teraz ma zapowiedziane że jak chce mówić to niech mi o oddechu przypomina:Dsylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Justinka, a ją się ostatnio zastanawiałam co z Tobą. Wydawało mi się, że już strasznie długo się nie odzywałś
Staram się czytać na bieżąco, ale już z pisaniem gorzej... ale miło że o mnie pamiętasz
zresztą strasznie dużo produkujecie.. jak nie mam czasu czytać na bieżąco to robią mi się tyły...
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Witamy się w 30tc.,za 2h mamy usg,poprosimy o kciuki.Buziaki
Rudzia, Ola89, Ewelcia, Gosha, sylvia007, KasiaKwiatek, mimka84, Bambi85, Fasia, mantissa, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
sylvia007 wrote:Rudzia, a mi się Twoje zdjęcia nie wyświetlają na tel
a tak uwielbiam oglądać co tam kupujecie i w związku z tym zwracam się skromnie z petycją do Ciebie czy moglabys spróbować wstawiiać swoje cudeńka w inny sposób???! Bo nieraz przez cały dzień nie siadam do kompa i mi umykaja później te zdjęcia
http://pl.tinypic.com/r/2aaiyit/8
A teraz widzisz? -
mantissa wrote:Któraś z dziewczyn właśnie dziś pisała i mówiła, że niestety byle jakie. Zaraz Ci znajdę.
A nie, to było o tych z canpola, jak coś:
" Wysłany: Dzisiaj, 12:40
Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś
Do mnie dzisiaj doszło zamówienie z aptekiDobrze, że moja gruba dupa miesci sie w majty poporodowe
mogę z czystym sercem polecić te z canpola
Ale zamówiłam też z canpola te wielkie poporodowe podpachy i tragedia! To sama wata! Wlałam w nie troche wody i koszmar. Musze kupić coś innego a je zostawić nie wiem na co, pod koniec połogu może je zuzyje. Dziewczyny poradźcie co kupić bo nie chcę kolejnego bubla
Ale Ewela pisala o podkładach BabyOno a cytat jest o canpolu
Ja zamówiłam jedne Bella Mama i jedne BabyOnozobaczę co mi pardziej podpasuje
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem w jakim celu opłacać położna... Porodu nie odbierze, za nas tez nie urodzi... Jak ktoś potrzebuje wsparcie to chyba mąż jest od tego??? po co opłacać jakąś obcą osobę? Nie zrozumcie mnie źle, próbuje tylko zrozumieć ta praktykę i nie potrafię