Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia ja miałam taki miękkie staniki przy synu i nie polecam. Tzn w nocy ok ale w dzień juz gorzej się czułam
Kupiłam karkowke i grzyby suszone na obiadstrasznie mam ochotę na karkowke duszona
mimka84, Rudzia, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Liloe po prostu masz pod dupskiem podkład to raz , podpaski poporodowe http://www.okazje.info.pl/dd/dla-dziecka/podklady-poporodowe-absorgyn-10-szt-4439212-.html miałam te i ładnie wchłaniały. Jak leżysz to fakt spływa wsio na podkład, nogi miewałam zgięte w kolanach i na kolanach narzuconą kołdre tak by jak ktoś wchodził nie widział wszystkiego. koszule podciągniętą pod prawie że cycki bo ja cesarkowa bylam to mi się rana musiała wietrzyć ładnie. Jak wstawałam to taką podpaske przytrzymujesz udami. Żaden problem po dniu nawet nie zwracałam uwagi , że ją trzymam. Często zmieniałam bo leciało ze mnie okropnie, kilka razy zalałam podłoge i nigdy mi salowa, połozna piguła czy ktos nie zwrócił uwagi. Grzecznie wysprzątały. Po cesarce same mnie umyły , zmieniły podkłady , podpaski itp.
U mnie znowu inaczej, Ja miałam cc i najpierw leżałam właśnie z wkładem między nogami, ale tylko do pierwszego wstania z łóżka, jakieś 10 godzin, tyle że mi wtedy nic nie leciało. Jak wstałam, zdążyłam dojść do łazienki, usiąść na kibelek i się zaczeło. I tak sobie posiedziałam, potem pomogli mi się umyć i idrazu załozyłam już normalne majtki, najpierw mi dali ten wkład i niby z nim miałam chodzic ale mi się plątało to cholerstwo między nogami i mnie wkurzało i zaraz zamieniłam to na normalna podpaskę.
I z tych wkładów takich wielkich zurzyłam w sumie dwa. Teraz sie zastanawiam czy kupowac to ogóle czy nie. -
Dzieki dziewczyny
lece cos zjesc bo padne
aah i KUBUSIA sobie kupilam
hihi nie pilam od 3 lat chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 14:35
mimka84, Anka1501, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Rudzia fajna ta koszula, nie marudź
Widze, że dość obcisła - myślisz, że będzie dobra za kolejne prawie 3 miesiące ?
Kasia dzięki - kupię w takim razie te miękkie biustonosze może ze dwa właśnie na noc żeby było wygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 14:33
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
No właśnie kurcze nie wiem. Niby 6 lat juz mineło, z blizną i macicą puki co wszytsko ok więc teoretycznie mogłabym spróbowac. Moja ginka twierdzi ze to jeszcze za wcześnie na rozmowy o tym bo nie wiadomo jak to pod koniec ciąży bedzie, moge mieć dużą dzidzie, albo coś sie z blizną zacznie dzieć i wtedy cc napewno ale jak bedzie ok to ona by proponowała spróbowac sn.
Ja się sn troche boje, ale coraz bardziej mam ochote spróbowac chociaż. -
Rudzia wrote:Fasiu nie jest obcilsa wlasnie
wzielam rozmiar wiekszy zeby pozniej sie pomiescic
tam na brzuchu reka przytrzymalam i moze tak wyglada ale jest luzna
No to chyba tylko tak wyglądaMoja ta M ktorą kupiłam jest ogromna ! ehh chyba jednak ją oddam ..
Dobra, miłego popołudnia. Wracam późnym wieczorem jakby co
-
liwi wrote:No właśnie kurcze nie wiem. Niby 6 lat juz mineło, z blizną i macicą puki co wszytsko ok więc teoretycznie mogłabym spróbowac. Moja ginka twierdzi ze to jeszcze za wcześnie na rozmowy o tym bo nie wiadomo jak to pod koniec ciąży bedzie, moge mieć dużą dzidzie, albo coś sie z blizną zacznie dzieć i wtedy cc napewno ale jak bedzie ok to ona by proponowała spróbowac sn.
Ja się sn troche boje, ale coraz bardziej mam ochote spróbowac chociaż.
Nie bój się sn, jeśli tylko dasz rade to warto spróbować -
KasiaKwiatek wrote:Mnie jakoś te miękkie staniki denerwują, cycki mnie swędzą w nich
mam trzy takie i będę używać w nocy w czasie karmienia. Wkładki sobie włożę i będzie git bo nic mnie uciekać we śnie nie będzie. Ale w ciągu dnia wolę te stabilniejsze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia fajna ta koszula
Ja w KappAhl kupiłam sobie taką zwykłą do szpitala w kropki. Dzisiaj zamówiłam dodatkowo 2 koszule do karmienia przez allegro i szlafrok jakiś taki normalny bo oczywiście nic nie mogłam znaleźć ciekawego
Co do staników to Fasia ja mam ten z H&M i wydaje mi się świetny, fajnie trzyma, łatwo się odpina i co ważne jest sztywniejszy - nie trawię miękkich staników bo później cycki zwisająKupiłam sobie jeszcze jeden w KappAhl z fiszbiną bawełniany i tez jest genialny :)Ja niestety mam złe doświadczenia z kupowaniem staników przez allegro więc ten zakup sobie tam odpuściłam. Zaraz siadam do zamówienia na Gemini...
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość