Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:Dziewczyny... A AMY zniknęła juz na dobre? Tylko pytam, bo juz tęsknie, a wyszukiwarka mi jej nie znajduje juz
nie rozkręcam tematu, broń Boże! Tylko pytam... Liczę na krótka odp
Właśnie spojrzałam... usunęła kontonie wierze...
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Lali a Ty jakie w końcu łóżeczko wybrałaś? Bo ja już głupia jestem
Robotka1, misia83 lubią tę wiadomość
-
no to pięknie;/
corac ciekawiej na tym forum....czy to się kiedyś skonczy?
od 2-3 miesięcy jakieś akcje u się dzieją, to nie wróży nic dobrego:(
LALI nie powiem drogie to Twoje łóżeczko:)dobrze że ten wydatek mam już za sobą
wooow samoloty, paralotnie:) paralotnią bym sie przeleciała tym bardziej że obok mojego domu jest wielkie pole na którym paralotniarze często latają
na szczęście mój ma hobby siłownie:)
kupił sobie sprzęt już jakiś czas temu, nie wydał na niego dużo i w jednym z naszych pokoi się poci ze 3 razy w tygodniu;)
a ja własnie sobie uszyłam pokrowiec na rogala do karmienia:) bo gdzieś mój zaginął
jest śliczny, jasny krem:)
i wcinam frytki z keczupem:DLali, sylvia007, Anka1501, haneczka lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:No ja sie coraz bardziej skłaniam do klasycznego bialego z szuflada bez szalenstw cenowych ok 250-300 zl. Pozniej wrzuce jakiegos linka bo teraz z tel pisze ok?
-
Robotka1 wrote:no to pięknie;/
corac ciekawiej na tym forum....czy to się kiedyś skonczy?
od 2-3 miesięcy jakieś akcje u się dzieją, to nie wróży nic dobrego:(
LALI nie powiem drogie to Twoje łóżeczko:)dobrze że ten wydatek mam już za sobą
wooow samoloty, paralotnie:) paralotnią bym sie przeleciała tym bardziej że obok mojego domu jest wielkie pole na którym paralotniarze często latają
na szczęście mój ma hobby siłownie:)
kupił sobie sprzęt już jakiś czas temu, nie wydał na niego dużo i w jednym z naszych pokoi się poci ze 3 razy w tygodniu;)
a ja własnie sobie uszyłam pokrowiec na rogala do karmienia:) bo gdzieś mój zaginął
jest śliczny, jasny krem:)
i wcinam frytki z keczupem:DAnka1501, Robotka1 lubią tę wiadomość