Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:Sylwia chodzi Ci o gripe water? Ja tego co używałam przy starszej i działało. Młodsza nie miała kolek.
u nas też super się sprawdziła, a 2 miesiące się meczyliśmy strasznie. Płacz bez przerwy od 17 do 23
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:48
KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Ja czuje się jak słonica. W dodatku ciężko mi się oddycha.
Jeszcze 2 miechy z malutkim kawaleczkiem i po dolegliwościach
Oj ki tez się ciężko oddycha ja jestem tak wogole astmatykiem i od poczatku ciąży nie biorę sterydów bo dobrze się czuje a nie chce małemu szkodzic
Trochę mnie pocieszylyscie ze nie tylko ja juz taka sloniowata się zrobilam -
Czary Mary ale biogaja jest probiotykiem
kupowałam córce:)
ja przy glukozie czułam się fatalnie, aż mnie na kozetkę do zabiegowego wzięły, a wniki miałam zajebiste, jak Misia:) po 2h lepsze niż przed wypiciem:) lekarzowi się spodobały mówił że mam zajefajne spalanie cukru:D
eeejjj ja też dziś nutellę wpierniczałam ale miałam jej tylko na dnie więc wiele nie najadłam się , za to teraz wypiłam z pół litry kakao:D
dobra to co dziś na noc jemy??
Krysti fajnie że jesteś. tutaj potrzeba pozytywu dużego a Ty nim jesteś
IDA fajnie że SR udana:) no i to prawda, na początku się nie dokarmia a trzeba często przystawiać, i to na zmianężeby zastojów w cycach nie było:)
u mnie będzie na kolki Sab Simplex, tatuś mi przywiezie w lutym z Niemiec:) wolę mieć niż nie mieć, mimo że młoda kolek nie miała to nie wiem jak będzie teraz, aaa i czopki na pewno będę mieć w apteczce te przeciwgorączkowe, i takie glicerynowe bo pamiętam że młoda w pierwszym miesiącu potrafiła nie robić kupy 10 dni!! ale nie darła się.
one mają długi termin ważności to w razie czego będą schowane w domu na wypadek gdyby lekarka zaleciła, nie będę po aptekach chodzić.
Krysti, KasiaKwiatek, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Sylwia gripe water to było wybawienie
jeśli Mikiego tfu tfu nawiedzą kolki to tylko ją kupuję
-
nick nieaktualny
-
Jak to skasowała konto? Ach.... (nie komentuję bo szkoda moich nerwów
!)
Dziewczyny zrobiłam spis rzeczy które zamawiam na allegro od dwóch sprzedawców i wyszło mi razem chyba z 600 zł (ale już będę miała wszystko - poza apteką)
No i tu pytanie:
- jakie czopki dla takiego malucha - dawka paracetamolu?
- czy kupujecie coś na ciemieniuchę?
- co z Gemini jest warte do kupienia na początek? -
nick nieaktualny
-
Witam:)
U mnie tez brzuch ciężki, czuje ciężar maluszka -i nie wiem jak wy ale ostatnio biegam co 5min do toalety:wczoraj miałam nie przespana noc bo co sie wysilałam to czułam maluszka na pęcherzu i znowu mi sie chciało sikać
Myślicie ze jego głowa jest dołem na moim pęcherzu? -
nick nieaktualnyWłaśnie sprawdziłam Sylwia...Nie ma w polskich aptekach, dobra trzeba zamówić na zaś bo potem oszaleję czekajac
mam to samo z brzuchem, kamyczek się z niego czasem robi i mały napiera w dół bo i kuje mnie czasami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:58
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Jak to skasowała konto? Ach.... (nie komentuję bo szkoda moich nerwów
!)
Dziewczyny zrobiłam spis rzeczy które zamawiam na allegro od dwóch sprzedawców i wyszło mi razem chyba z 600 zł (ale już będę miała wszystko - poza apteką)
No i tu pytanie:
- jakie czopki dla takiego malucha - dawka paracetamolu?
- czy kupujecie coś na ciemieniuchę?
- co z Gemini jest warte do kupienia na początek?
Oja Ewelcia teraz mnie zbiłas: ja nie wiedziałam ze sie coś kupuje na ciemieniuche??????napisz coś wiecej!!! Jakie czopki, do czego???????co to Gemini?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:57
mantissa lubi tę wiadomość