Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misia u mnie nie dało by rady. Stanęłabym i nie uszła ani kroku dalej po takim czasie. Jak mnie złapało w sklepie wczoraj to musiałam chwilę postać w pozycji schylonej a potem jak najszybciej poszłam do auta usiąść. Najlepsze że to nie jest żaden ból, tylko takie uczucie głazu zamiast brzucha.misia83 wrote:Kurczę, współczuję Wam dziewczyny. Ja dziś po 1,5 h spacerze byłam po prostu zmęczona/ senna. Pod tym względem nie mogę narzekać, kondycja jest gorsza, ale bez tragedii. Buty wiążę normalnie, boberka też jeszcze widzę :p.
-
nick nieaktualny
-
Dzięki:)
U mnie tez nie tak złe z kondycja-na rowerze daje radę
bober,a tak widze w połowie, i buty tez sobie zawiarze:) czasem wstać cieżko np. Z samochodu -maz musi popchnąć tyłek hihi
Nie obcinalam paznokci u stop ale ostatnio jak to robiłam to była niezła gimnastyka;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica dalej śmigasz na rowerkuLwica wrote:Dzięki:)
U mnie tez nie tak złe z kondycja-na rowerze daje radę
bober,a tak widze w połowie, i buty tez sobie zawiarze:) czasem wstać cieżko np. Z samochodu -maz musi popchnąć tyłek hihi
Nie obcinalam paznokci u stop ale ostatnio jak to robiłam to była niezła gimnastyka;)
to ty formę masz
-
ależ jasne można kupować przeróżne cuda tylko po co? jeszcze nie słyszałam żeby oliwka nie dała rady:)CzaryMary wrote:Jeśli chodzi o cieminuche to podobno stelaker musteli jest thebesciakiem thebesciakow.
u mnie po jednym czesanku było po problemie:) czasem dwa lub trzy załatwiają sprawę więc myślę że wydawanie kasy na jakieś specyfiki w tym temacie nie mają zbytniego sensu:)
Wera ale będzie dziś seksior:D
lecz sie kobitko, łykaj żelazo:) będzie dobrze:)
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ależ jasne można kupować przeróżne cuda tylko po co? jeszcze nie słyszałam żeby oliwka nie dała rady:)
u mnie po jednym czesanku było po problemie:) czasem dwa lub trzy załatwiają sprawę więc myślę że wydawanie kasy na jakieś specyfiki w tym temacie nie mają zbytniego sensu:)
Więc oliwka wystarczy . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak bedziecie chcialy to jutro moge pokazac co przyszlo z Nexta dla Sofii, bo tak to nie chce Wam tu spamowac
ale zamowilam tez bluzeczke i legginsy dla corci kolezanki, jeszcze jej corci nie udalo mi sie poznac wiec postanowilam cos jej kupic, bo nie wypada mi z pustymi rekami
powiedzcie mi czt wg Was to jest ladne, mi sie podoba ale chcialabym uslyszec inne opinie 
mimka84, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosha, nick nieaktualny, mantissa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Widzicie boberka...u mnie od kilku tygodni rozłąka

U mnie tez....
tesknie za nim. Jutro gin a ja z takim dzikim potworem iść muszę !
Krysti - witaminka k+d w kapsulkach. Urywasz ogon i bezpośrednio do dzioba Ignasia albo do mleka do butli
nick nieaktualny, mimka84, nick nieaktualny, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny