Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Kurczę, współczuję Wam dziewczyny. Ja dziś po 1,5 h spacerze byłam po prostu zmęczona/ senna. Pod tym względem nie mogę narzekać, kondycja jest gorsza, ale bez tragedii. Buty wiążę normalnie, boberka też jeszcze widzę :p.
-
nick nieaktualny
-
Dzięki:)
U mnie tez nie tak złe z kondycja-na rowerze daje radębober,a tak widze w połowie, i buty tez sobie zawiarze:) czasem wstać cieżko np. Z samochodu -maz musi popchnąć tyłek hihi
Nie obcinalam paznokci u stop ale ostatnio jak to robiłam to była niezła gimnastyka;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Dzięki:)
U mnie tez nie tak złe z kondycja-na rowerze daje radębober,a tak widze w połowie, i buty tez sobie zawiarze:) czasem wstać cieżko np. Z samochodu -maz musi popchnąć tyłek hihi
Nie obcinalam paznokci u stop ale ostatnio jak to robiłam to była niezła gimnastyka;)to ty formę masz
-
CzaryMary wrote:Jeśli chodzi o cieminuche to podobno stelaker musteli jest thebesciakiem thebesciakow.
u mnie po jednym czesanku było po problemie:) czasem dwa lub trzy załatwiają sprawę więc myślę że wydawanie kasy na jakieś specyfiki w tym temacie nie mają zbytniego sensu:)
Wera ale będzie dziś seksior:D
lecz sie kobitko, łykaj żelazo:) będzie dobrze:)CzaryMary, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ależ jasne można kupować przeróżne cuda tylko po co? jeszcze nie słyszałam żeby oliwka nie dała rady:)
u mnie po jednym czesanku było po problemie:) czasem dwa lub trzy załatwiają sprawę więc myślę że wydawanie kasy na jakieś specyfiki w tym temacie nie mają zbytniego sensu:)
Więc oliwka wystarczy . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak bedziecie chcialy to jutro moge pokazac co przyszlo z Nexta dla Sofii, bo tak to nie chce Wam tu spamowac
ale zamowilam tez bluzeczke i legginsy dla corci kolezanki, jeszcze jej corci nie udalo mi sie poznac wiec postanowilam cos jej kupic, bo nie wypada mi z pustymi rekami
powiedzcie mi czt wg Was to jest ladne, mi sie podoba ale chcialabym uslyszec inne opinie
mimka84, CzaryMary, KasiaKwiatek, Gosha, Angela89, mantissa, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Widzicie boberka...u mnie od kilku tygodni rozłąka
U mnie tez....tesknie za nim. Jutro gin a ja z takim dzikim potworem iść muszę !
Krysti - witaminka k+d w kapsulkach. Urywasz ogon i bezpośrednio do dzioba Ignasia albo do mleka do butlililoe, mimka84, Krysti, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny