Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLali wrote:Ja boberka widze tylko w lustrze
tez jestem wieczorami padnieta, w ciagu dnia nie poleze a jeszcze dzis Pola ma dyzur wieczorny i nie moze usnac ehhh
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Krysti - witaminka k+d w kapsulkach. Urywasz ogon i bezpośrednio do dzioba Ignasia albo do mleka do butli
Eee ja z tego co wiem to u nas dają wit.K maluszkowi do pysia po porodzie a resztę maluch wyssie z mlekiem- nie wiedziałam ze trzeba dodatkowo suplementowac???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:51
Krysti, CzaryMary, Lwica, Rudzia, Lali, Robotka1, Gosha, Anka1501, Bambi85, sylvia007, adk_1989, KasiaKwiatek, liwi, Fasia, Angela89, mantissa, Agusiek89, misia83, weronika86, MartaAlvi, Justinka, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Eee ja z tego co wiem to u nas dają wit.K maluszkowi do pysia po porodzie a resztę maluch wyssie z mlekiem- nie wiedziałam ze trzeba dodatkowo suplementowac????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na początku dziecku się podaje wit K+D ale nie jak ktoś karmi mm bo sztuczne mleko juz zawiera. Potem się podaje tylko D i bezpośrednio do buzi. Nie zaleca się wkrapianie wit do butelki bo z tej małej dawki witaminy bardzo duża część zostaje na ściankach butelki.
mimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny