Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:noworodkowi raczej się syropów nie daje, tylko czopki, jeśli się mylę to mnie poprawcie proszę
a wit K i D to chyba są na receptę co??
ehhh idę spać, coś mnie bierze jużWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 21:38
-
nick nieaktualnyA te kosmetyki do pielęgnacji maluszka z HIPP to one dobre są bo ja chcem zamówić sobie serie całą oliwkę krem na złą pogodę ,krem na dzien ,chusteczki ,i masło dla mnie tez na Alegro mama mi odbierze w pl a jak moj bedzie w lutym jechał po auto to juz tu przywiezie .
-
a ile się podaje tą wit D?? moja szwagierka mówi że do roku pierwszego, coś się zmieniło bo pamiętam że na pewno tak długo nie dawałam młodej tych witamin, wit K chyba tylko do 1 miesiąca życia a D to nie pamietam.
-
Robotka1 wrote:noworodkowi raczej się syropów nie daje, tylko czopki, jeśli się mylę to mnie poprawcie proszę
a wit K i D to chyba są na receptę co??
ehhh idę spać, coś mnie bierze już
Masz rację -tylko czopki
A wit KiD bez recepty
Vigantol jest chyba na receptę (vitamina D) ale tylko dlatego, że to bardzo duże dawki zawiera -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a ile się podaje tą wit D?? moja szwagierka mówi że do roku pierwszego, coś się zmieniło bo pamiętam że na pewno tak długo nie dawałam młodej tych witamin, wit K chyba tylko do 1 miesiąca życia a D to nie pamietam.
-
RUDZIA Ty zakupoholiczko!!!! Myśle ze mogłybyśmy sie polubić w realu, Haha
Ja bobra juz nie gole za bardzo, boje sie infekcji teraz, mój sie cieszy ze tam tak drapie... Ale podcinać trzeba
A jesli chodzi o witaminki to ja czekam jaka receptę mi dadzą przy wyjściu ze szpitala. Z tego co wiem to żadnych witamin sie tu nie podaje, D to rozumiem dlaczego nie biorąc pod uwagę ze mam tu słońce cały rok a K to nie wiem...
Muszę sie dowiedzieć od położnej. W tym tyg mam mieć szczepionkę... Ale jak juz wcześniej wspomniałam dzidzi szczepić tez nie bede wiec jakies papierki muszę podpisać żeby mi nic nie podawali...mimka84, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a ile się podaje tą wit D?? moja szwagierka mówi że do roku pierwszego, coś się zmieniło bo pamiętam że na pewno tak długo nie dawałam młodej tych witamin, wit K chyba tylko do 1 miesiąca życia a D to nie pamietam.
Dawkowanie tak samo jak do kiedy podawać to moim zdaniem lepiej zapytać lekarza
Robotka - otc to leki wydawane bez recepty. Zaraz tam edytuje żeby było jaśniejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 21:38
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze na dobranoc Ja i Sofii
grubaaaaaaas
mimka84, Krysti, Bambi85, CzaryMary, Lwica, Militta110816, Gosha, KasiaKwiatek, liwi, Angela89, Fasia, Lali, mantissa, Agusiek89, misia83, weronika86, MartaAlvi, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti a nie lepiej Ci zamówić wszystko własnie na aptekagemini.pl?? jest taniej i też przyjdzie do mamy a Twój potem odbierze?
myślę że lepiej niż na allegro:)
Czary a co to OTC???Robotka1 lubi tę wiadomość